Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 2 hengen teltat »

Fjällräven Abisko View 2 teltta


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Pine Green 616
Pine Green 616
Sand 220
Sand 220
UN Blue 525
UN Blue 525Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Retkeilynurkka, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus


Fjällräven Abisko View 2 on kevyt itsestäänseisova teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto ja kaksi absidia, jotka voidaan avata kokonaan maisemien ihailua varten. Vakaa, ristikkäin kahdella kaarella pystytettävä teltta.

Itsestäänseisova kolmen vuodenajan teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto, joka on optimoitu lämpimämpiä kesäkuukausia ajatellen. Absidit voivaan kääriä kokonaan ylös teltan molemmilla puolilla, jolloin voit nauttia maisemista sisäteltasta käsin pitäen hyönteiset loitolla. Ulkoteltassa tuuletusaukot sijaitsevat korkealla jolloin niillä voidaan tuulettaa paremmin. Oviaukot voidaan avata täysin lämpimissä ja kuivissa olosuhteissa. Voit ihailla maisemia itikkaverkon lävitse. Ovet voidaan myös halutessa kiinnittää puoliavoimeen asentoon.

Sisäteltta ja ulkoteltta on kiinnitetty toisiinsa. Niitä tukevat kaksi telttakaarta, jotka menevät kahdesti ristikkäin. Tämä tekee sisäteltasta itsestäänseisovan, kun taas absideja tukevat myrskynarut ja telttakiilat. Kuusi Dyneema-myrskynarua kiinnittävät teltan tukevasti maahan.

Kahden oviaukon ja kahden absidin ansiosta tavarat on helppo järjestellä telttaan, ja tuulisella säällä voidaan käyttää tuulensuojan puoleista sisäänkäyntiä. Pystysuorat seinät tekevät sisäteltasta tilavan. Sisäteltassa on vaatenaru ja kuusi säilytystaskua pulloille, taskulampuille vaatteille jne. sekä kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste).

Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta korkealaatuista TripleRip-nailonia. Siinä on innovatiivinen rakenne, jossa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta – 20 denieriä yläosassa ja 40 denieriä alhaalla, missä hankaus on suurinta. Näin teltasta on saatu erittäin kestävä kevyestä painosta huolimatta.

Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Abisko View 2 ei sisällä PVC-muovia muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön käsittely.


Ulkoteltta:
  • 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
  • 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
Sisämateriaali: 15D Ripstop DWR 100% Polyamide
Lattia: 40D Ripstop PU 6000mm 100% Polyamide
Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% Polyester

Kaaret: DAC Featherlite NSL
Maakiilat: DAC V-Pegs Small

Rakenne: Itsestäänseisova
Henkilömärä: 2
Seasons: 3 vuodenaikaa

Paino: 2700g /minimi: 2350g

Talvitelttailu ohjeet ja vinkit
Fjällräven teltan valintaopas
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 440 x 200 x 180 mm.

Henkilökapasiteetti
2

Majoitetyyppi
Kupoliteltta

Paino
2.7 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)

Takuu
12 kk

Kommentit
Mikko L. kirjoitti 10.6.2020:
Loistava teltta! Helppo pystyttää, suht kevyt ja saa täysin auki kummaltakin puolelta. Tilaa ei tietenkään ole ruhtinaalisesti mutta sen saa keveydestä maksaa. Fjellun tapaan laatu 10! Ainoa asia joka huomattava näissä uusissa teltoissa: jos tykkäät pystyttää teltan hiekkarannoille niin seurauksena on täys katastrofi ja kova putsaaminen. Sama vika on ainakin hillebergin teltoissa. Ilmeisesti joku kylläste tai palonestoaine joka aiheuttaa sen että hiekka tarttuu tosi pahasti. Muuten tosiaan täyden kympin teltta!
Tanja H. kirjoitti 3.1.2020:
Olen todella tyytyväinen hankintaani. Telttaan mahtuu loistavasti yksin ja rinkankin saa sisään. Kaksi henkeä (ja jopa koira) mahtuvat myös, mutta tavarat on sijoitettava silloin ulkopuolelle. Teltta on helppo ja nopea pystyttää/purkaa yksinkin.
Reetta P. kirjoitti 2.1.2020:
Tuote vaikuttaa laadukkaalta. Teltan korkeus on ehdottomasti plussaa.
Rasmus R. kirjoitti 14.12.2019:
Kevyt ja tilava teltta. Materiaali oli yllättävän ohutta, toivottavasti osoittuu käytössä myös kestäväksi.
Tuomas L. kirjoitti 13.12.2019:
Viimeistelylaatu huippuluokkaa. Huippuominaisuuksilla varustettu.
Joona-Hermanni M. kirjoitti 3.9.2019:
Helppo pystyttää, hienot näkymät.
Hanna V. kirjoitti 7.7.2019:
Riittävän tilava kahdelle ja tavaroille, helppo koota ja ilma vaihtuu hyvin. Käyttömukavuus hyvin huomioitu ja kangas miellyttävä. Olen tyytyväinen.
Tuomo R. kirjoitti 1.7.2019:
Upea yksiö kahdelle loistavalla näkymällä minne ikinä haluatkaan. Todistetusti tässä teltassa mahtuu nukkumaan 175 cm pitkä mies ja kaksi 55 kiloista koiraa oikein mukavasti. Täydellinen teltta varsinkin kesäkäyttöön. Pakkautuu suht pieneen tilaan, eikä painokaan omasta mielestä ole paha. Nopea pystyttää ja koska ulko- ja sisäkangas ovat "samassa", pystyttäminen sateella näppärää, koska sisäkangas ei kastu niin herkästi.
maa...@...om kirjoitti 19.9.2018:
Kahden hengen teltta, jonka parhaita puolia on kaksi absidia molemmilla sivuilla. Kummallakin nukkujalla on oma sisäänkäynti, ja sivusta on muutenkin helpompi mennä ulos kuin päädystä. Lisäksi sivuille tulevat absidit ovat siitä hyvät, että kapeassa teltassa ei tarvitse varoa sisäteltan osumista ulkoteltan kankaaseen, jolloin mahdollinen ulkoteltan kosteus tulee läpi. Hienoa on tietysti myös mahdollisuus avata absidit kokonaan, jolloin teltasta on näköala halutessa molempiin suuntiin. Hyvä määrä sisätaskuja ja ripustusnaru sisäkatossa myös plussaa.
Sara H. kirjoitti 9.8.2018:
Vielä en ole tositoimissa testannut, mutta pihalle olen sen koonnut useamman kerran. Monipuolinen teltta, erityisesti tuuletusominaisuuksiltaan. Teltan vedenpitävyyttä tuli testattua pihalla kolmen ukkos/sadekuuropäivän aikana, hyvin pysyi vesi ulkona (vaikka kangas vaikuttaa todella ohuelta, mutta nykyteknologia...). Helppo pakata pakkauspussiin, jossa on kompressiohihnat. Sisälle mahtuu ihan hyvin kaksi aikuista, mutta koira kolmantena tuo jo ahtauden tuntua. Väri on mukavan vihreä. Ja tietysti teltan maisemien katselun mahdollistava ominaisuus on mainittava - se on erittäin tunnelmallinen! Niinkuin pieni laavu sääskiverkolla. Hinta kirpaisee, mutta toivon, ettei minun tarvitse uutta telttaa ostaa moneen moneen vuoteen.
Näytä kaikki (12) Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: