Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 3 hengen teltat»

Fjällräven Abisko Endurance 3

Fjällräven Abisko Endurance 3

Fjällräven Abisko Endurance 3
Fjällräven Abisko Endurance 3
Fjällräven Abisko Endurance 3
Fjällräven Abisko Endurance 3

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Fjällräven Abisko Endurance 3 Pine Green (616)
Pine Green (616)
Fjällräven Abisko Endurance 3 Sand (220)
Sand (220)
Fjällräven Abisko Endurance 3 UN Blue (525)
UN Blue (525)Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Fjällrävenin Abisko Endurance 3 on kevyt ja vakaa tunneliteltta, jossa on tasakorkuinen sisäteltta ja erityisen suuri absidi. Helppo pystyttää, hyvä ilmanvaihto ja käytännöllisiä ominaisuuksia.

Tilava ja vakaa neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa on tasakorkuinen sisäteltta ja erityisen suuri absidi. Tämä tekee telttailusta mukavampaa ja helpottaa pitkien sadepäivien viettämistä sisällä. Sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kevyen mutta silti vahvan ja luotettavan teltan, joka sopii käyttöön ympäri vuoden ääriolosuhteita lukuun ottamatta.

Absidissa on paljon tilaa varusteiden säilyttämiseen ja ruoanlaittoon. Sisäänkäynti on teltan sivulla, minkä ansiosta tilaa on helppo hyödyntää. Absidissa ja sisäteltassa on vaatenarut, ja sisäteltassa on myös käytännölliset verkkotaskut pikkutavaroille.

Sisäteltta nousee pystyyn samanaikaisesti ulkoteltan kanssa. Kaaritunnelit on värikoodattu, ja ne ovat tarpeeksi suuret, jotta voit käyttää tuplakaaria (lisävaruste) haastavimmissa olosuhteissa. Suurilla, hyvin sijoitetuilla tuuletusaukoilla telttaan saadaan hyvä ilmanvaihto. Sisäteltassa on tiheärakenteinen itikkaverkko, joka pitää pienimmätkin, lähes näkymättömät hyönteiset poissa. Lämpimällä säällä ovi voidaan kiinnittää puoliavoimeen asentoon ilmanvaihdon parantamiseksi ilman, että sade pääsee sisätelttaan. Ulkoteltan YKK-vetoketjussa on automaattinen lukitustoiminto, joten tuuli ei saa sitä hilautumaan auki. Kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste) sisäteltassa.

Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta korkealaatuista TripleRip-nailonia. Siinä on innovatiivinen rakenne, jossa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta – 20 denieriä yläosassa ja 40 denieriä alhaalla, missä hankaus on suurinta. Näin teltasta on saatu erittäin kestävä kevyestä painosta huolimatta. Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Abisko Endurance 3 ei sisällä PVC-muovia muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön käsittely.

  • Erittäin tilava, neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa keveys ja käytettävyys yhdistyvät lujuuteen ja luotettavuuteen.
  • Täyskorkea sisäteltta ja erittäin suuri eteinen varmistavat mukavuuden, kun sisällä on vietettävä pitkiä aikoja.
  • Vaatenaru eteisessä ja sisäteltassa.
  • Eteisessä on yksi sisäänkäynti ja paljon tilaa tarvikkeiden säilytykseen.
  • Ulkoteltan sisäänkäynneissä on vahvat, automaattisesti lukittuvat YKK-vetoketjut, joita äkilliset tuulenpuuskat eivät avaa.

Rakenne: Tunneli
Henkilömäärä:
3
Vuodenajat:
4 vuodenajan
Paino:
3030 g/ minimi 2590 g
Koko pakattuna:
43 cm X 20 cm

Ulkoteltan materiaali:

40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
Sisäteltan materiaali: 15D Ripstop DWR 100% Polyamide
Lattia: 40D Ripstop PU 6000mm 100% Polyamide
Kaaret: DAC Featherlite NSL, 9.6 mm
Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% Polyester
Kiilat: DAC V-Pegs Small

Hoito-ohjeet: ei saa pestä pesukoneessa|ei rumpukuivausta|ei saa valkaista|ei saa silittää|ei saa kuivapestä|pehmeä harja ja haaleaa vettä|säilytettävä kuivassa paikassa

Ympäristötiedot: Fluorihiilitön kyllästäminen


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 450 x 190 x 180 mm.

Henkilökapasiteetti
3


Majoitetyyppi
Tunneliteltta


Paino
3.03 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.30 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Paula S. kirjoitti 13.4.2021:
Yleisarvosana
Teltta täytti kaikki odotukseni, oikein hyvä kompromissi tilan, ominaisuuksien ja painon suhteen!
Noora L. kirjoitti 15.12.2020:
Yleisarvosana
Teltta vaikuttaa kaikinpuolin erinomaiselta. Uudenmalliset kiilat toimivat todella hyvin ja telttapakkauksessa on varaosia, paikkausmateriaaleja ym. Tilantuntu teltan sisällä varsinkin kahdelle hengelle on hyvä ja suorastaan mukava. Teltta on kevyt kantaa. Hyvä ostos! Olen todella tyytyväinen!
Marjo P. kirjoitti 2.6.2020:
Yleisarvosana
Helppo koota ja todella tilava absidi. Kevyt kantaa ja hyvät hyttysverkot ilma-aukoissa ja ovessa.
Timo H. kirjoitti 5.9.2019:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen teltta 👍🏻 Aika näyttää miten kestää. Vain vuoden takuu hieman ihmetytti tämän hintaiselle tuotteelle.
Tapio L. kirjoitti 5.9.2019:
Yleisarvosana
Teltta täytti odotukseni Tunturi- Lapin 8 pv:n vaelluksella. Isossa absidissa oli helppo valmistaa ruokaa sateellakin ja kaikki varusteet, rinkkoineen saattoi jättää telttaosan ulkopuolelle. Pystyttäminen ja kokoaminen tuulessakin oli helppoa.
Jukka K. kirjoitti 28.7.2019:
Yleisarvosana
Tosi helppo pystyttää ja kevyt. Telttakiiloja saisi olla myös ns myrskyliinoille
Lisää kommentti


Katso myös

Fjällräven Endurance 3 footprint
Fjällräven Endurance 3 footprint
Captcha$
(3)
Heti varastossa


Blogi

Fjällräven -teltan valintaopas

Valitako tunneliteltta vai kupoliteltta? Minkä kokoinen teltta on syytä valita? Miksi hankkisin Fjällräveniltä teltan, mikä niissä on niin erikoista? Näihin ja moniin muihin pointteihin saat vastauksen Fjällräven -telttojen valintaoppaastamme.


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...