Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Rannetietokoneet‪» Garmin‪»

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Grey

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Grey

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Grey

Määrä
kpl


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

010-01338-71

Viivakoodi

753759156572


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Garmin Elevate™ -rannesykemittarilla syke mitataan ranteesta. Sykkeen seuranta on mahdollista milloin tahansa ilman sykevyötä. Todellista tehoa tyylikkäässä paketissa. 

  • Ruostumaton EXO™-teräsantenni ja GPS/GLONASS-satelliittivastaanotin takaa nopean paikannuksen ja tarkkuuden
  • 1,2 tuuman auringossa luettava Chroma™-värinäyttö, jossa on naarmuuntumaton safiirilasinen kupulinssi
  • Tukee monia lajeja ja sisältää käyttäjäprofiilit esimerkiksi polkujuoksua, patikointia ja hiihtoa varten
  • Edistyneet harjoitteluominaisuudet, kuten maksimaalinen hapenottokyky ja palautumisohjaus, sekä perinteiset Garmin-navigointiominaisuudet, kuten TracBack¹
  • Älykkäät ominaisuudet, kuten älykkäät ilmoitukset ja Connect IQ™ -sovellukset, lisäävät mukautusmahdollisuuksia
  • Joustava musta silikonihihna tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä ranteessa.

 

Uutta
GOLFTILA: Älypuhelimeen5 pariliitettynä voidaan ladata kenttätietoja golfkenttätietokannastamme, jossa on yli 40.000 golfkenttää eri puolilla maailmaa.

SUPPAUS-/SOUTUTILA: Mittaa vetojen määrän, tahdin sekä yhdellä vedolla kuljetun matkan melontatehokkuuden määrittämiseksi.

2. SUKUPOLVEN JUOKSU­DYNAMIIKKA4: Uusi juoksudynamiikka tuottaa tietoa askelpituudesta, maakosketuksen tasapainosta ja vertikaalisuhteesta.

FYSIOLOGISET MITTAUKSET4: Tuottaa tietoja, jotka koskevat stressitasoa, suorituskykyä suhteessa aikaisempiin suorituksiin ja anaerobista kynnystä.  


Pakkauksen sisältö: fēnix 3 Sapphire HR ja musta silikoniranneke, USB-/latauskaapeli, verkkovirtalaturi ja pistoke, käyttöohjeet

 

fēnix 3 on tinkimätön GPS-urheilukello, joka on tarkoitettu vaativille urheilijoille ja ulkoilijoille. Elevate™-sykemittaustekniikan ansiosta tämä tehokas kello on aina valmiina toimintaan ja kilpailuun.

 

Kello sisältää runsaasti ominaisuuksia monilajiharjoitteluun, polkujuoksuun ja navigointiin. Kestävä, urheilullinen kello on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja se sisältää älyominaisuuksia. Kelloa voi mukauttaa lataamalla siihen Connect IQTM -kaupasta kellotauluja, tietokenttiä, widgetejä ja sovelluksia.

 

Mihin ryhdytkin - tämä kello on juuri sinulle.
fēnix 3 Sapphire HR avustaa käyttäjiä urheilussa ja ulkoilussa. Se tukee kilpaurheilulajeja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia, polkujuoksua, soutua, sisäharjoittelua, murtomaahiihtoa ja triathlonia, sekä harrasteita, kuten patikointia, suppailua, kiipeilyä ja laskettelua. Se mittaa suorituskykyä reaaliaikaisesti ja seuraa suorituksia jakamista varten. Lisäksi se opastaa käyttäjän kotiin seikkailun jälkeen. Tämän lisäksi uuden Connect IQ -sovelluksen fēnix 3 -tuen avulla voi kehittää monia muita toimintoja ja suorituksia.

 

Tyylillä myös ankarissa olosuhteissa
Urheilullisessa fēnix 3 Sapphire HR -kellossa on PVD-pinnoitteinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys ja painikkeet, UV-käsitelty silikonihihna ja erittäin vankka lasikuituvahvisteinen kotelo. Auringossa helposti luettavasta, tarkasta Chroma-värinäytöstä, jossa on LED-taustavalo, näet tiedot selkeästi kaikissa valaistusolosuhteissa. fēnix 3 Sapphire HR -kello on vesitiivis 100 metriin. Sen akunkesto on enintään 50 tuntia UltraTrac™-akunsäästötilassa, 20 tuntia GPS-tilassa ja enintään 3 viikkoa älykellotilassa (asetusten mukaan).

 

Elevate - mittaa sykkeen ranteesta
 
fēnix 3 Sapphire HR -kellon Elevate-sykemittaustekniikka lisää urheilijan vapautta, koska se mittaa sykettä ilman sykevyötä. Suorituksen hallinnan lisäksi voit seurata suorituksiasi ja sykettäsi vuorokauden ympäri, ja saat entistä tarkemmat kaloritiedot päivän ajalta.

 

Seuraa suoritustehoasi monessa lajissa monella tavalla
fēnix 3 Sapphire HR on tarkoitettu urheilijoille, jotka haluavat tarkkailla tehoaan monessa lajissa. Se tukee juoksun lisäksi esimerkiksi uintia, hiihtoa, soutulajeja (kuten suppailua) ja jopa golfia. Uintiharjoitusten aikana fēnix 3 seuraa esimerkiksi matkaa, tahtia ja vetojen määrää. Hiihto-/lumilautatilassa voit käyttää esimerkiksi nopeus-, matka-, pystypudotus- ja kierrostoimintoja (automaattinen, ja Auto Pause hiihtohississä odottelua varten). Lisäksi tiedot ovat aina käytettävissäsi. Soudettaessa fēnix 3 antaa kattavat soututiedot, kuten vetojen määrän, soututahdin ja soututehon, missä hyödynnetään Virtual Partner -toimintoa. Golftilassa saat matkatiedot viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan kaikilla Garmin Connect™ -palvelusta lataamillasi kentillä. fēnix 3 -laitetta voi käyttää käsineilläkin myös VIRB®-actionkameroiden kauko-ohjaimena langattomalla ANT+®-tekniikalla.

 
 
Todiste potentiaalista
fēnix 3 Sapphire HR sisältää runsaasti muitakin harjoitustoimintoja, jotka ilmaisevat kuntoasi. Maksimaalisen hapenottokyvyn arviointitoiminto laskee tietoja, kuten juoksunopeuden, sykkeen ja sykevaihtelun, ja arvioi niiden perusteella, miten suuren määrän happea pystyt kuluttamaan minuutissa. Seuraamalla muutoksia näet kuntosi paranemisen ja voit verrata tuloksiasi muiden tuloksiin. Muita kuntoilutietoja ovat palautumisohjaus, joka sisältää palautumisajan ja palautumisen tarkistuksen, ja kilpailuennuste, joka arvioi ihanteellisen loppuaikasi nykyisen maksimaalisen hapenottokykysi perusteella.

 
 
Kaikki juoksijan tilastot
Kun suhtaudut juoksemiseen vakavasti, fēnix 3 Sapphire HR (valinnaisen HRM-Run-sykemittarin kanssa) tarkkailee kaikkia edistyneitä mittauksia, jotka tarvitaan kehittymiseen:

Edistyneiden juoksun dynamiikkatietojen avulla voit analysoida juoksuasi:  

Pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde — juoksuliikkeen joustavuus ja sen suhde askeleen pituuteen
Maakosketuksen kesto ja sen tasapaino — näyttää, miten kauan jalka koskettaa maata juoksuliikkeen aikana, ja miten symmetristä juoksu on
Askeltiheys — askelten määrä minuutissa
Askeleen pituus — määrittää sopivan tahdin
Fysiologiset mittaukset mittaavat sydämen toimintaa seuraavia tuloksia varten:

Stressitaso - fēnix 3 arvioi stressitason mittaamalla sykevaihtelua seisoessasi paikallasi 3 minuutin ajan. Asteikko on 1 - 100, ja stressi on sitä pienempi, mitä pienemmät pisteet ovat
Suoritustaso -  6 - 20 minuutin juoksun jälkeen fēnix 3 vertaa reaaliaikaista tasoasi keskikuntotasoosi
Anaerobinen kynnys -  fēnix 3 arvioi tahdin ja sykkeen perusteella, milloin lihakset alkavat väsyä nopeasti

 

Tunnet tien
fēnix 3 Sapphire HR -laitteen kattavat navigointi- ja seurantatoiminnot opastavat sinua teillä ja maastossa. fēnix 3 tallentaa jälkilokin eli luo GPS-jäljen kulkemistasi reiteistä. Lisäksi sen avulla voit merkitä sijainteja, kuten lähtö-/maaliviivan, reitin tarkistuspisteen tai leirintäalueen, ajoneuvon tai muun kohdepisteen. fēnix 3 -kellolla voi luoda ja seurata reittejä tai merkitä enintään 1 000 sijaintia ja navigoida niihin. Suunnittele matkoja ja jaa seikkailuja kavereiden ja perheenjäsenten kanssa Garminin maksuttomalla BaseCamp™-suunnittelutyökalulla tietokoneessa.

  

 
 
Enemmän kuin ABC-antureita
 
fēnix 3 Sapphire HR sisältää barometrisen korkeusmittarin ja sähköisen kolmiakselisen kompassin. Laite kalibroi nämä anturit automaattisesti GPS-vastaanottimensa avulla, jotta tarkimmat mahdolliset tiedot ovat käytettävissä. Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et. Saat fēnix 3 -kellosta tarkat lämpötilalukemat pariliittämällä sen ulkoiseen tempe-lämpöanturiin.

  
Mukauta laite mieleiseksesi
Mukauta fēnix 3 Sapphire HR -kelloa maksuttomilla latauksilla Connect IQ -kaupasta. Voit mukauttaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tietoja yhdellä silmäyksellä.
 
 
Pysy yhteyksissä
fēnix 3 -kellon avulla pidät yhteyttä koko maailmaan – vaikkapa älypuhelimen kautta, josta kello vastaanottaa älykkäitä ilmoituksia² ja lataa tietosi automaattisesti Garmin Connect™ -palveluun, tai WiFi-tukiaseman kautta. Halutessasi fēnix 3 jopa ilmoittaa sijaintisi perheellesi ja kavereillesi LiveTrack²-toiminnolla. Saat tavallistakin enemmän tietoja fēnix 3 -kellosta käyttämällä sen kanssa valinnaisia Garmin ANT+ -antureita, kuten Vector®-voimamittaria pyöräilyyn, tempe™-lämpöanturia tai juoksun dynamiikkatietoja tallentavaa HRM-run-anturia.
 

1Käytettäessä valinnaista sykemittaria ja HRM-Run-anturia, myydään erikseen.
²Puhelimen on oltava Bluetooth® Smart -yhteensopiva. Katso lisätietoja yhteensopivuudesta osoitteesta Garmin.com/BLE.

Bluetooth-sana on Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on lisenssi sen käyttöön.

 

Fyysiset tiedot ja suorituskyky
Tuotteen mitat, L x K x S 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
GPS-yhteensopiva Kyllä
Herkkä vastaanotin Kyllä
Näytön koko, L x K halkaisija 30,4 mm
Näytön tarkkuus, L x K 218 x 218 kuvapistettä, heijastava MIP-väri, safiirilasilinssi
Paino Silikonihihnan kanssa: 86 g
Akku Ladattava litiumioni 300 mAh
Akunkesto Enintään 40 tuntia UltraTrac™-tilassa, enintään 16 tuntia GPS-harjoittelutilassa, enintään 3 viikkoa kellotilassa (jatkuva sykkeen seuranta käytössä), Enintään 2 viikkoa älykellotilassa (jatkuva sykkeen seuranta käytössä).

Kartat ja navigointi
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 1 000
Reitit 30
Peruskartta Ei
Sisäinen muisti 32 Mt, käytettävissä 23 Mt
Ominaisuudet
VIRB® control Kyllä

Lisäominaisuudet
Connect IQ™ -sovelluksen tuki: kyllä (kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
EXO™-antenni (GPS/GLONASS): kyllä
Wi-Fi®: kyllä
ANT+®: kyllä
Bluetooth® 4.0 LE: kyllä
Säähälytykset: kyllä
UltraTrac: kyllä
tempe™-anturin tuki: kyllä
TracBack: kyllä
Hiihtotoiminnot: kyllä
Fysiologiset mittaukset: kyllä
Suppailu/melonta: kyllä
Stroke type identification (e.g. freestyle) Kyllä
Watch functions Kellonaika (12 / 24 h), kalenteri (päivä/päiväys), päivittäinen herätys, sekuntikello, ajanotto, hälytys auringonnoususta/-laskusta
Vesiluokitus yes_(10_ATM)
GLONASS Kyllä
Negative mode display Kyllä
Drill logging Kyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) Ei
Pyörän nopeus-/poljinnopeusanturi Kyllä (valinnainen)
Värinähälytys (voit valita ääni- ja/tai värinähälytyksen) Kyllä
Worldwide airport database(s) Ei
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot Kyllä
Swim workouts Kyllä
Music control Kyllä
3-axis compass with HSI Ei
Swim alerts (time/distance) Kyllä
Virtual Partner® (digitaalinen harjoituskaveri) Kyllä
Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone) Kyllä
Countdown timer Ei
Manuaalinen reiän sijainnin määritys (napsauta ja vedä lippu viheriölle, jotta näet tarkan etäisyyden) Ei
Personal records Kyllä
Pelitilastot (puttien määrä kierroksella, osumat viheriölle ja väylälle, keskimääräinen lyönnin pituus) Ei
Step counter Kyllä
Pool swim metrics (lengths, distance, pace, stroke count/rate, calories) Kyllä
Intervalliharjoittelu (mahdollisuus määrittää harjoittelu- ja lepovälit) Kyllä
Multiple time zones with Zulu/UTC Ei
Race predictor Kyllä
Color display Kyllä
Sykemittarin lukemaan perustuva kalorilaskuri Kyllä
Virtual starting line Ei
Altimeter with adjustable baro setting Ei
Built-in barometer and tide tables Ei
Sykemittari Kyllä
Wirelessly receive flight plans from Garmin Pilot™ Ei
Automaattinen synkronointi (automaattinen tiedonsiirto laitteesta tietokoneeseen) Kyllä
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa Ei
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä) Kyllä
Multi-sport Kyllä
Auto goal (learns your activity level and assigns a daily step goal) Kyllä
Auto multisport (switch sport modes with 1 button press) Kyllä
Recovery advisor Kyllä
Sleep monitoring (monitors total sleep and periods of movement or restful sleep) Kyllä
Running dynamics Kyllä
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) Kyllä
V02 max estimate Kyllä
Find my phone Ei
Compatible with Vector™ Kyllä
Save locations (mark course points of interest for future reference) Ei
Training Effect (mittaa harjoituksen vaikutusta tämänhetkiseen aerobiseen kuntotasoon) Kyllä
Jumpmaster Ei
Accelerometer (calculates distance for indoor workouts, without need for a foot pod) Kyllä
Metsästys-/kalastuskalenteri Kyllä
Automatic wireless MOB activation Ei
Yardage to layups/doglegs Kyllä
Calculates calories burned Kyllä
Auto Pause® -toiminto (pysäyttää ajastimen ja käynnistää sen uudelleen nopeuden perusteella) Kyllä
Vaativat harjoitukset (mahdollisuus luoda räätälöityjä tiettyyn tavoitteeseen tähtääviä harjoitusohjelmia) Kyllä
Open water swim metrics (distance, pace, stroke count/rate, calories) Kyllä
Tack assist mode Ei
Kosketusnäyttö Ei
SwingStrength™ (measures how hard you swing) Ei
Digitaalinen tuloskortti Kyllä
Move bar (displays on device after a period of inactivity; walk for a couple of minutes to reset it) Kyllä
Tahtihälytys (hälyttää, jos et harjoittele määritetyn tahdin mukaisesti) Kyllä
PinPointer Ei
TempoTraining (audible tones convey ideal 3:1 backswing to downswing ratio) Ei
Yardage to F/M/B (distance to front, middle and back of green) Kyllä
Kentän esikatselu (näet tarkat tiedot jokaisesta reiästä) Ei
SwingTempo (measures backswing and downswing times as a ratio) Ei
Sähköinen kompassi Kyllä
Rest timers Kyllä
Barometrinen korkeusmittari Kyllä
Pinta-alamittaus Kyllä
Virtual Pacer™ (compares current pace to target) Kyllä
Virtual Racer™ (kilpailen muiden tuloksia vastaan) Kyllä
Autopilot remote control Ei
Multiple bike profiles Kyllä
Vuorovesitaulukot Ei


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 170 x 100 x 100 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Aktiivisuusmittari
Ei


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Soveltuvuus
Golf, Hiihto, juoksu, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, Melontalajit, pyöräily, Seikkailu, Triathlon, Uinti


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus


Paino
0.61 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
31 33

Tuotemerkki