Lajit » Koirailu » Automatkustus » Autoveräjät »

Variocage Variogate -koiraveräjä (UUSI)


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Kaksiovinen, leveys ja korkeussuunnassa säädettävä yleismallin Variogate koiraveräjä on hyvä vaihtoehto sinulle joka vaihdat autoa usein.

Ruotsissa valmistetun Variogate koiraveräjän ansiosta koira ei pääse livahtamaan luvatta kyydistä, kun takakontista otetaan tavaroita tai tuuletetaan takaluukun kautta. Tässä veräjämallissa ei ole runkoputkea keskellä, joten isompienkin tavaroiden lastaaminen on helppoa!

Variogate -koiraveräjä kiinnitetään remmeillä tavaratilan kuormansidontakoukkuihin. Lisävarusteena on saatavana tilan puoliksi jakava väliseinä. Väliseiniä on kaksi eri kokoa, joiden pituus ja korkeus on säädettävissä.

  • Sopii useimpiin farmareihin ja katumaastureihin (kynnys max. 5 cm).
  • Avaimella lukittavat ovet.
  • Auton verhoiluun ei tarvitse tehdä reikiä.
  • Korkealuokkainen jauhemaalaus kestää kulutusta.
  • Korkeus, leveys ja kallistuskulma säädettävissä.
  • Valmistettu ja suunniteltu Ruotsissa.

Pituus: 60-125 cm

Leveys: 95,5-112 cm

Korkeus: 62-92 cm

Paino: 26 kg

Mittaa huolellisesti autosi kontti ja kontin suuaukko ennen tilaamista. Huomioithan, että 9/2020 jälkeen ostettuihin veräjiin ei sovi vanhan mallinen väliseinä.

HUOM: 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus koskee vain kokoamatonta, käyttämätöntä veräjää.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 700 x 1000 x 300 mm.

Paino
26 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Valmistusmaa
Ruotsi

Kommentit
Mira S. kirjoitti 28.7.2020:
Portin (ulkoa katsottuna) vasen alareuna oli vääntynyt kuljetuksessa sisälle, lisäksi portti pitää pienoista kolinaa ajaessa. Luultavimmin portissa pientä löysyyttä. Toimii kuitenkin tarkoituksellaan, eli veräjänä. Toimitusta odoteltiin viivästymisten vuoksi, niin emme alkaneet tuotetta palauttaan, vaan väänsimme itse portin alaosan mahdollisimman kohdalleen ja otettiin tuote käyttöön.
Anu L. kirjoitti 15.12.2019:
Jämäkkä kokonaisuus, mikä oli helppo koita ja asentaa paikoilleen autoon. Yksi putkista piti ääntä (kiristysruuvin vastapalikan sisäkierre oli vino) mutta sekin asia hoidettiin välittömästi varuste.net:n asiakaspalvelun kanssa. Muuten täysin äönetön talviajossa, siitä iso plussa!
Elina P. kirjoitti 13.3.2019:
Hyvä ostos!
Henrik A. kirjoitti 19.12.2018:
Kannattaisi valita auton merkin ja mallin mukaan sopeutettu häkki tai veräjä. Yleismalli ei sovi joka kohtaan jolloin tilaa menee hukkaan ja pian veräjä rätisee.
Rauli U. kirjoitti 8.8.2018:
Hyvä vaihtoehto kokonaiselle häkille. Hiljainen ja helppo asentaa.
mar...@...fi kirjoitti 17.7.2018:
Erittäin hyvä koiraveräjä.
jar...@...fi kirjoitti 28.6.2018:
Kokoonpano-ohjeet eivät heti auenneet mutta sai niistä selvää loppujen lopuksi. Järjestys on tärkeä ja putket jolla veräjän etäisyys säädetään takapenkistä kannattaa asentaa heti aluksi kuten ohjeissa "sanotaan". Veräjä on todellakin massiivinen ja varmasti pitää koirat siellä missä pitääkin ja säätömahdollisuuksia on riittävästi varmaan kaikkiin farmariautoihin. Veräjän pohjalevy ja "putket jolla veräjän etäisyys säädetään takapenkistä" vievät ikävästi lattatilaa ja tekevät sen epätasaiseksi ja hankalaksi pehmustaa koirille mukavaksi. Veräjän pystytangot ovat säädettäviä (kaksi sisäkkäistä putkea) ja pitävät ääntä ajosssa. Muuten on tukeva eikä varsinaisesti kolise mistään. Veräjä näyttää mainoskuvissa siistiltä eikä sen "massiivisuutta" ei voi ymmärtää kuvista. Mutta tekee sen minkä lupaa. Ja voi siirtää suhteellisen helposti autosta toiseen. Minulle tulee seuraavaksi mittojen mukaan teetätetty josta tulee äänetön ja "kevyempi" ratkaisu. Suosittelen varauksin.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös