Lajit » Koirailu » Automatkustus » Autoveräjät »

Variocage Variogate -koiraveräjä


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus


Kaksiovinen, leveys ja korkeussuunnassa säädettävä yleismallin Variogate -koiraveräjä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka vaihdat autoa usein. Variogate sopii parhaiten autoihin, joiden takaluukku ei ole kovin voimakkaasti muotoiltu ja kynnyskorkeus ei ylitä 5 senttimetriä. Variogateen saa myös lisävarusteena kalterimallisen, tilan jakavan väliseinän.

Ruotsissa valmistetun Variogate koiraveräjän ansiosta koira ei pääse livahtamaan luvatta kyydistä kun takakontista otetaan tavaroita tai tuuletetaan takaluukun kautta. Tässä veräjämallissa ei ole runkoputkea keskellä joten isompienkin tavaroiden lastaaminen on helppoa!

Variogate koiraveräjä valmistetaan vain parhaista materiaaleista. Jauhemaali on kestävä, helppo pitää puhtaana ja on edustavan näköinen. Kaasujouset helpottavat ovien käyttämistä. Avaimella lukittavissa ovissa on säilytyslokerot remmeille, palloille ja patukoille.

Muunneltavuus

Veräjän korkeutta, leveyttä ja kallistuskulmaa voidaan säätää, jolloin se saadaan sopimaan useimpiin farmariautoihin ja katumaastureihin joissa ei ole korkeaa lastauskynnystä (max. 5 cm).

Variogate koiraveräjä kiinnitetään remmeillä tavaratilan kuormansidontakoukkuihin, eikä verhoiluun tarvitse tehdä lainkaan reikiä.

Lisävarusteena on saatavana tilan puoliksi jakava väliseinä. Väliseiniä on kaksi eri kokoa, joiden pituus ja korkeus on säädettävissä.

Tekniset tiedot

  • Korkeus: 655-960
  • Leveys 955-1120
  • Jalasten pituus 820-1300 (mukana tulee kahdet eripituiset)
  • Kallistuskulma: 65-90 astetta
  • Paino 26kg
Mittaa huolellisesti autosi kontti ja kontin suuaukko ennen tilaamista.

HUOM: 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus koskee vain kokoamatonta, käyttämätöntä veräjää.

Paino
24.8 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Valmistusmaa
Ruotsi

Kommentit
Anu L. kirjoitti 15.12.2019:
Jämäkkä kokonaisuus, mikä oli helppo koita ja asentaa paikoilleen autoon. Yksi putkista piti ääntä (kiristysruuvin vastapalikan sisäkierre oli vino) mutta sekin asia hoidettiin välittömästi varuste.net:n asiakaspalvelun kanssa. Muuten täysin äönetön talviajossa, siitä iso plussa!
Elina P. kirjoitti 13.3.2019:
Hyvä ostos!
Henrik A. kirjoitti 19.12.2018:
Kannattaisi valita auton merkin ja mallin mukaan sopeutettu häkki tai veräjä. Yleismalli ei sovi joka kohtaan jolloin tilaa menee hukkaan ja pian veräjä rätisee.
Rauli U. kirjoitti 8.8.2018:
Hyvä vaihtoehto kokonaiselle häkille. Hiljainen ja helppo asentaa.
mar...@...fi kirjoitti 17.7.2018:
Erittäin hyvä koiraveräjä.
jar...@...fi kirjoitti 28.6.2018:
Kokoonpano-ohjeet eivät heti auenneet mutta sai niistä selvää loppujen lopuksi. Järjestys on tärkeä ja putket jolla veräjän etäisyys säädetään takapenkistä kannattaa asentaa heti aluksi kuten ohjeissa "sanotaan". Veräjä on todellakin massiivinen ja varmasti pitää koirat siellä missä pitääkin ja säätömahdollisuuksia on riittävästi varmaan kaikkiin farmariautoihin. Veräjän pohjalevy ja "putket jolla veräjän etäisyys säädetään takapenkistä" vievät ikävästi lattatilaa ja tekevät sen epätasaiseksi ja hankalaksi pehmustaa koirille mukavaksi. Veräjän pystytangot ovat säädettäviä (kaksi sisäkkäistä putkea) ja pitävät ääntä ajosssa. Muuten on tukeva eikä varsinaisesti kolise mistään. Veräjä näyttää mainoskuvissa siistiltä eikä sen "massiivisuutta" ei voi ymmärtää kuvista. Mutta tekee sen minkä lupaa. Ja voi siirtää suhteellisen helposti autosta toiseen. Minulle tulee seuraavaksi mittojen mukaan teetätetty josta tulee äänetön ja "kevyempi" ratkaisu. Suosittelen varauksin.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

Variocage Variogate väliseinä
Variocage Variogate väliseinä
Captcha$
(2)
Heti varastossa