Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Metsästysreput‪» Aseenkantoreput‪»

Savotta Torrakko 2.5 asereppu

Musta

Savotta Torrakko 2.5 asereppu
Savotta Torrakko 2.5 asereppu
Savotta Torrakko 2.5 asereppu
Savotta Torrakko 2.5 asereppu
Savotta Torrakko 2.5 asereppu
Savotta Torrakko 2.5 asereppu

Hinta
149.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Savotta Torrakko 2.5 asereppu Musta
Musta
Ei saatavilla
Savotta Torrakko 2.5 asereppu Ruskea
Ruskea
Ei saatavilla


Väri: Musta

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi
0133230
Viivakoodi
6419134133234

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Savotta Torrakko on metsästäjän asereppu, joka uuden sadesuojan ansiosta täyttää myös ampuma-aseen kuljetusta koskevat vaatimukset. Se toimii sekä metsällä, että matkalla sinne. Tukevaan ja pehmustettuun aselokeroon mahtuu isommallakin kiikarilla varustettu kivääri. Reppupussin kompressioremmeillä koko paketin saa kiristettyä tukevaksi jolloin aseen kanto maastossa on sekä mukavaa, että turvallista.

Torrakon kapea muotoilu auttaa maastossa liikkumista. Ohuesti pehmustetut olkaviilekkeet tekevät ampumisesta reppu selässä helppoa. Virtaviivainen paketti on suunniteltu mahdollisimman käyttökelpoiseksi. Mitään ylimääräisiä ulkonevia ja takertuvia osia ei Torrakosta löydy.

Ulkomitat: korkeus 45 cm, leveys 35 cm, syvyys 30 cm
Kokonaistilavuus: noin 30 l
Paino: noin 1,65 kg

Materiaalit: Polyester (M05: 500D Foxdura), polyesterinauhat ja muovisoljet

Repun lokerointi

Reppupussi (mitat noin 45 x 25 x 15 cm) suljetaan narulla kiristettävällä suuaukolla, joka peitetään pistosolkihihnoilla varmistettavalla suojaläpällä. Päälokero aukeaa myös sivujen koko pituudelta kahdella vetoketjulla, nämä avaamalla repun koko takaseinämä aukeaa jolloin repun koko sisältöön pääsee erittäin kätevästi käsiksi. Reppupussin saa kiristettyä tiukaksi sivujen kompressiohihnoja käyttämällä.

Läpän sisäpuolella on litteä vetoketjullinen verkkotasku (mitat noin 20 x 20 cm), jossa vakiona säilytetään Torrakon riistapussia. Tasku soveltuu erinomaisesti myös muille pikkutavaroille.

Repun pohjassa on litteä tarranauhalla suljettava tasku (mitat noin 12 x 20 cm), jossa vakiona säilytetään Torrakon sadesuojaa.

Riistapussi (mitat noin 35 x 35 cm) on verkkokankaasta ommeltu pussi, jonka suuaukon saa kiristettyä kiinni narua käyttämällä. Riistapussi kiinnittyy repun selkään neljällä nauhalenkillä, jotka kiinnitetään repun kompressiohihnoihin.

Torrakon aselokero (mitat noin 85 x 25 x 9 cm) on reppupussin ja selän välissä. Se on ylhäältä avoin ja alhaalta piipulle kapeneva. Aseen saa kiristettyä tukevasti kannettavaksi repun kompressiohihnoja käyttämällä.

Uusi sadesuoja peittää koko repun ja myös aselokerosta muuten paljaaksi jäävän aseen perän. Sadesuoja suljetaan aseen ympärille vetoketjun ja pistosoljen avulla. Sadesuoja kiinnitettynä Torrakko toimii siis laillisena aseenkantolaukkuna myös julkisilla paikoilla, sekä autossa. Enää ei tarvitse kuljettaa asetta erillisessä kassissa, josta sen sitten siirtää reppuun. Torrakossa kivääri kulkee kotoa metsään, metsällä ja takaisin.

Muut kiinnityspisteet
Sivujen pistosoljilla varustettuihin kompressiohihnoihin saa kätevästi sidottua lisätavaraa, joka muuten ei repun sisälle mahtuisi. Esim. sadeviitat ja taukovaatteet kulkevat repun kyljissä kätevästi nopeasti saatavilla.

Kanto
Aseen reppukantolaitteen selkä, olkaimet ja lantiovyö ovat kaikki kevyesti pehmustettuja. Sekä olkaviilekkeistä, että lantiovyöstä löytyy reilusti säätövaraa. Repun selkämys on tuettu sisäisellä muovilevyllä. Selkäpuolen runsaat pehmustetyynyt tekevät kantamisesta mukavaa.

Takuu:
Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Avainlipputuote:
Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 600 x 300 x 150 mm.


Sukupuoli
Miehet, Naiset


Paino
1,65 kg
(myyntipakkauksen kanssa 2 kg)


Tilavuus
30 litraa


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.12.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukava selässä, mutta vaatii lisäksi jotain muutakin täytettä ettei ase pääse hölskymään. Hieman syvempi asepussi ei olisi pahitteeksi
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Huippu päiväreissuun
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Hyvä
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.11.2022
Yleisarvosana
Hyvin toimii isommankin kiväärin kanssa.
Timo H. vahvistettu ostaja, 6.10.2022
Yleisarvosana
Materiaalit hyvät ja muutenkin hyväntuntuinen reppu. Ulkoisien taskujen puute verottaa yhden tähden. Lisäksi huomasin lyhyenä miehenä (172cm) sen että vaikeakulkuisessa maastossa kantapää ottaa aseen piippuun herkästi kiinni kun oikein nostelee jalkoja. Tämä pitää pitää mielessä kävellessä.
Daniel E. vahvistettu ostaja, 17.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin kevyt ja hyvä reppu. Kivääri istuu vakaasti myös pitkillä vaelluksilla epätasaisessa maastossa. Melko suuri tilavuus. Ostin ruskean värin. Todella tyytyväinen väriin. Hieman huolissani, että se olisi kiiltävä, mutta mielestäni se on todella hyvä. Yksi asia, jota kaipaan, on jotain pienempää lokeroa laukussa. Nyt kannessa on vain yksi vetoketjullinen lokero. Olisin halunnut nähdä, että siellä olisi enemmän vetoketjullisia lokeroita. Mutta tiesin, että kannessa ei ollut muuta kuin se, joten tämä ei ollut yllätys.Todella huippulaatua repussa. Ainoa asia, joka laskee arvosanan, on se, että haluaisin yhden tai kaksi vetoketjullista lokeroa lisää. Super tyytyväinen.
Slaven P. vahvistettu ostaja, 17.8.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Reppu on hyvä, muutama MOLLE-lenkki vyötäröhihnassa ei olisi haitannut
Henrik K. vahvistettu ostaja, 16.3.2022
Yleisarvosana
Hyvä kantaa ja säädöt hyvät, lantiovyössä sais olla mollerinksuja.. välttävä päiväreppu tunturiin, aina pitää miettiä mitä jättää matkasta..
Angel Pedro R. vahvistettu ostaja, 3.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvä reppu mukavasti kantaa kivääriä ja penkki istuaksesi tarvittaessa. Hyvä metsästykseen ja vaanimiseen, kun joudut kiipeämään kallioilla. Useiden teippien poistamisen jälkeen, joita en aikonut käyttää, se painaa 1300 grammaa. Ehkä siitä puuttuu ulkotaskut tavaroiden kuljettamiseen, mutta se ei ole niin välttämätöntä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.2.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Täydellinen reppu metsästykseen. Erittäin suositeltavaa.
Näytä kaikki (35) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Savotta Gear, Torrakko

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: