Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Ulkoilijoille »

Garmin Montana 680t ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta


Hinta

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Info-tiski


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

GPS-käsilaite, jonka voit ottaa mukaan kaikkialle

 • UUTTA GPS ja GLONASS: entistä nopeampi ja parempi paikannus
 • Ulkoiluun optimoitu 4-tuumainen, kaksisuuntainen näyttö: paras näkyvyys Garminin suurimmassa käsilaitteen näytössä, helposti luettava kaikissa olosuhteissa
 • UUTTA Upeaa sisältöä esiasennettuna: Euroopan virkistyskartta, 250 000 geokätköä osoitteesta Geocaching.com ja 1 vuoden maksuttomat BirdsEye-satelliittikuvat1
 • UUTTA Uusi Jälkienhallinta parantaa käyttökokemusta ja tehostaa hallintaa
 • UUTTA 8 megapikselin kamera: saat tarkkoja geokoodattuja kuvia
 • Monipuolista navigointia: monipuoliset ominaisuudet, näyttö ja kiinnitysvaihtoehdot
 • Barometrinen korkeusmittari ja kolmiakselinen kompassi

Poluille, teille ja vesille tarkoitettu Garminin Montana 680t opastaa sinua kaikkialla. Laitteessa on suuri 4 tuuman auringossa helposti luettava kaksisuuntainen kosketusnäyttö, jossa parannetut värit näkyvät kristallinkirkkaina. Lisäksi paikannus toimii GPS- ja GLONASS-satelliittien avulla entistä nopeammin ja tarkemmin vaativimmissakin ympäristöissä. Näet sijaintisi aina helposti, ja voit hallita jälkien tallennusta kätevästi uudessa Jälkienhallinnassa. Montana 680t sisältää kolmiakselisen sähköisen kompassin ja barometrisen korkeusmittarin. Lisäksi siihen sisältyy Euroopan virkistyskartta ja maksuton 1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvatilaus1. Luja ja vesitiivis Montana 680t sisältää lisäksi 8 megapikselin kameran ja kestää kaikki sääolosuhteet2.

Nauti suuresta näkymästä

Montana 680t -laitteessa on ulkoiluun optimoitu 4-tuumainen, kaksisuuntainen kosketusnäyttö, joka on helposti luettavissa kaikissa valaistusolosuhteissa. Sen kosketusnäytön helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta nautit enemmän ulkoilusta ja käytät vähemmän aikaa tiedonhakuun. Erityisesti seikkailijat pitävät Montanan suuresta näytöstä, joka on helppolukuinen suurten tietokenttien ja selkeästi näkyvien karttaominaisuuksien ansiosta. Luja ja vesitiivis Montana 680t kestää kaikki sääolosuhteet. Kestävä laite ei lannistu iskuista, pölystä, liasta, kosteudesta eikä vedestä2.

Ota geokoodattuja kuvia

Ikuista paikat ja muistot Montana 680t -laitteen päivitetyllä 8 megapikselin digitaalikameralla. Kuhunkin valokuvaan geokoodataan automaattisesti kuvauspaikan sijainti, jotta voit palata paikkaan myöhemmin seuraavilla matkoillasi. Kuvia voi ottaa ja tarkastella sekä vaaka- että pystysuunnassa. Seuraa valokuviasi ja katso niiden sijainnit kartassa BaseCamp™-ohjelmistolla. Asettamalla laitteeseen microSD™-kortin saat lisää tallennustilaa valokuville tai voit katsella muilla laitteilla otettuja kuvia.

Säilytä suuntasi

Montana 680t löytää sijaintisi nopeasti ja tarkasti uuden herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen avulla ja säilyttää sijainnin myös tiheässä metsässä ja syvissä laaksoissa. Edut ovat selviä – olitpa tiheässä metsässä tai vain korkeiden rakennusten ja puiden lähettyvillä, voit luottaa Montana 680t -laitteen vievän sinut perille silloin kuin eniten sitä tarvitset.

Lähde minne tahansa

Montana on yhteensopiva monenlaisten pidikkeiden kanssa, joten sitä voi käyttää pyörässä, nelivedoissa, veneissä ja käsilaitteena sekä päivittäiseen navigointiin autossa. Käyttämällä valinnaista autotelinettä saat käyttöösi City Navigator -kartat, jotka sisältävät yksityiskohtaisen ääniopastuksen. Kokeile myös valinnaista tukevaa telinettä moottoripyörässä tai mönkijässä.

Lähde mihin haluat

Montana 680t sisältää esiladatun Euroopan virkistyskartan ja maksuttoman 1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvatilauksenilmakuvat navigoinnin avuksi. Jos haluat vielä lisää tietoja, karttojen lisääminen Montana-laitteeseen käy helposti1. Lataa laitteeseen TOPO-karttoja ja lähde matkaan, käytä siinä esiladattuja BlueChart® g2-karttoja ja vietä upea päivä vesillä tai lataa siihen City Navigator -karttoja, joista saat käännöskohtaiset ajo-ohjeet. Mukautetut kartat -toiminnolla voit myös muuntaa paperikarttoja tiedostoiksi, joita voit ladata Montana-laitteeseen.

Navigoi helposti

Uuden Montana 680t -laitteen Jälkienhallinta-sovelluksella voit tallentaa, tarkastella ja analysoida jälkiä kätevästi ja intuitiivisesti. Käsilaitteessa on näppäriä ulkoiluominaisuuksia, kuten kolmiakselinen kallistuksen kompensointia käyttävä kompassi, joka näyttää suunnan myös paikallaan seistäessä, vaikka laitetta ei pidettäisi suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita.

Löydä hauskuus

Montana 680t sisältää yli 250 000 esiladattua geokätköä osoitteesta geocaching.com, ja se tukee paperitonta geokätkentää. Tämän ansiosta Montana 680t pystyy tallentamaan ja näyttämään kätköjen keskeisiä tietoja, kuten sijainnin, maaston, vaikeusasteen, vinkkejä ja kuvauksia, joten koordinaatteja ei tarvitse antaa käsin eikä paperitulosteita tarvita. Kun haluat lisätä geokätköjä, voit ladata GPX-tiedoston laitteeseen ja jatkaa metsästystä.

Jaa tiedot langattomasti

Montana 680t -laitteen avulla voit jakaa reittipisteet, jäljet, reitit ja tiedot geokätköistä langattomasti muille Garmin GPS -laitteiden käyttäjille. Lähetys muihin laitteisiin aloitetaan yksinkertaisesti valitsemalla lähetystoiminto.

Kaksinkertaisesti virtaa

Montana 680t -laitteessa on Garminin kahden akun järjestelmä, joka takaa parhaan riippumattomuuden. Voit käyttää tilanteen mukaan ladattavaa litiumioniakkua tai perinteisiä AA-alkaliparistoja. Akunkesto AA-paristoilla enintään 22 tuntia ja litiumioniakulla 16 tuntia.

Suunnittele seuraava matka

Suunnittele seuraava matkasi maksuttomalla BaseCamp™-ohjelmistollamme, jolla voit tarkastella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit myös luoda Garmin Adventures -seikkailuja, joita voit jakaa kavereidesi, perheesi tai muiden seikkailijoiden kanssa. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa. Lisäksi sillä voi siirtää lähes rajattoman määrän satelliittikuvia laitteeseen sisältyvän BirdsEye-satelliittikuvatilauksen kautta.

Montana on erinomainen navigaattori otettavaksi mukaan kaikkiin seikkailuihin.

¹Yhden vuoden BirdsEye-satelliittikuvatilaus (edellyttää ohjelmiston latausta). Laitteeseen sisältyvällä BirdsEye-satelliittikuvatilauksella ja BaseCamp™-ohjelmistolla voit siirtää lähes rajoittamattoman määrän tarkkoja satelliittikuvia laitteeseen 1 vuoden ajan. Kun kuvat on ladattu laitteeseen, niitä voi käyttää aina tarvittaessa myös 1 vuoden alkutilauksen jälkeen. BirdsEye-satelliittikuvien jatkotilauksen voi ostaa osoitteessawww.garmin.com/BirdsEye.
²Vesitiiviys IPX7 - kestää upottamisen 1 metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi. Lisätietoja on osoitteessa garmin.com/waterrating.


Koko Suomen maastokartta © Teemu Peltonen, CC BY-ND
Maanmittauslaitoksen avoimen tietoaineiston lisenssi

Pakkauksessa:

 • Montana 680t
 • Litiumioniakku
 • USB-kaapeli
 • Verkkovirtalaturi
 • Oppaat

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 165 x 165 x 82 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Akun/pariston kesto max (h)
22

Barometrinen korkeusmittari
Kyllä

Geokätköilyyn sopivuus
Kyllä

Näytön koko (tuumaa)
4,0

Näytön tarkkuus
272 x 480

Satelliittipuhelin
Ei

Paino
0.67 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Valmistusmaa
Taiwan

Takuu
24 kk

Kommentit
Sami P. kirjoitti 16.10.2018:
Kyllä on mahtava peli selkeä ja helppo käyttöinen.
rau...@...om kirjoitti 9.4.2017:
Virtanäppäin aika jäykkä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: