Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Takki- ja housupaketit» Metsästäjälle» Naisten»

Fjällräven Lappland Hybrid naisten metsästyspuku

Fjällräven Lappland Hybrid naisten metsästyspuku


Hinta


Määrä
pakkaus(ta)Fjällräven Lappland Hybrid Jacket Womens

Koko
XS
S
M
L
XL


Väri
Fjällräven Lappland Hybrid Jacket Womens Dark Olive
Dark Olive
Fjällräven Lappland Hybrid Jacket Womens Green Camo/Laurel Green (626-625)
Green Camo/Laurel Green (626-625)
Fjällräven Lappland Hybrid Trousers W

Koko
34
36
38
40
42
44
46
48


Väri
Fjällräven Lappland Hybrid Trousers W Dark Olive
Dark Olive
Fjällräven Lappland Hybrid Trousers W Green Camo/Laurel Green (626-625)
Green Camo/Laurel Green (626-625)


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Fjällräven Lappland Hybrid Jacket Womens:

Fjällräven Lappland Hybrid -metsästystakki on jokaisen metsästäjän unelma: se on kestävä ja kevyt. Takki on suunniteltu palkitun Keb-takin pohjalta. Lappland Hybrid -takki palvelee loistavasti sekä silloin, kun pitää nopeasti päästä paikasta toiseen, että silloin kun röhnötetään hiljaa puskassa.

Monet harkitut yksityiskohdat helpottavat keskittymistä metsästykseen ja ympäristöön. Vasemmassa hihassa on helposti käytettävissä tasku, jossa on ammuspidikkeet ja vasemmassa olkapäässä on radiopuhelinkiinnike. Lisäammukset voidaan säilyttää etuhelman suurissa ja litteissä läpällisissä taskuissa. Takissa on myös kaksi tilavaa pystysuuntaista rintataskua, joissa molemmissa on vetoketjut. Toisessa taskussa on verkkosisätasku radio- tai matkapuhelimelle.

Sivujen vetoketjulliset aukot päästävät ylimääräistä lämpöä pois ja etuvetoketju on kaksisuuntainen, joten se voidaan avata molemmista päistä tuuletusta varten. Hyvin istuva, säädettävä huppu suojaa täydellisesti kylmältä tuulelta, mutta se on tarvittaessa helppo irrottaa vain avaamalla vetoketju. Kiristysnauha helmassa sekä tarranauhasäädöt hihansuissa.
 • Kevyt ja kestävä takki aktiiviseen metsästykseen.
 • Suunnittelu pohjautuu palkittuun Keb Jacket -takkiin.
 • Tuulta- ja vettähylkivä G-1000 Silent Eco (kierrätettyä polyesteriä / luomupuuvillaa) etuosassa, olkapäillä ja hihojen alaosissa.
 • Selkäpuolen, hihojen ja taskujen stretch-kangas tehostaa hengittävyyttä ja liikkumisen vapautta.
 • Kaksisuuntainen, suojaavalla läpällä varustettu vetoketju edessä, voidaan avata alhaalta, mikä parantaa ilmanvaihtoa.
Huom! Orange Camo värillä takin materiaali ei ole G-1000 kangasta.
Fjällräven Lappland Hybrid Trousers W:


Fjällrävenin Lappland Hybrid Trousers W ovat kevyet ja kestävät metsästyshousut, joissa on aktiiviseen metsästykseen ja erityisesti naisille optimoitu mitoitus. Malli perustuu palkittuihin Keb Trousers -housuihin. Housuissa on liikkumista helpottavaa stretch-kangasta. Takamuksessa, reisien etuosassa, polvien päällä ja lahkeiden alaosan sisäsyrjässä on tuulta ja vettä hylkivää, liikkuessa hiljaista G-1000 Silent Eco -materiaalia. Ensisijainen valinta fyysisesti vaativaan metsästykseen, johon liittyy paljon toimintaa vaihtelevassa maastossa, kuten lintujahtiin tai metsästykseen koirien kanssa.

Vetoketjulliset tuuletusaukot polvista lantioon päästävät ylimääräisen lämmön ulos, ja myös pohkeiden ulkosyrjissä on vetoketjut. Housuissa on kaksi tilavaa reisitaskua, joissa molemmissa on läpät ja painonapit – vasemmassa taskussa on myös vetoketju, kun taas oikeanpuoleisen taskussa on verkkosisätasku matka- tai radiopuhelimelle. Lisäksi kaksi käsitaskua ja veitsitasku. Reisien sisäsaumat on sijoitettu siten, että ne eivät hiertäisi, ja kaksikerroksinen kangas pohkeiden kohdalla kestää kenkien aiheuttamaa hankausta.

Lahkeensuut voidaan kiinnittää napillisilla remmeillä saappaiden ympärille ja kenkäkoukku voidaan kiinnittää nauhoihin. Vahvistetut olkainten kiinnityskohdat, joihin olkaimet on hyvä kiinnittää silloin, kun niitä tarvitaan.

 • Kevyet ja kestävät housut, joiden malli on optimoitu aktiiviseen metsästykseen.
 • Suunnittelu pohjautuu palkittuihin Keb Trousers -housuihin.
 • Valmistettu stretch-kankaasta, jossa G-1000 Silent Eco -materiaalia (kierrätettyä polyesteriä / luomupuuvillaa) kulumiselle alttiissa kohdissa, kuten takamuksessa, etureisissä, taskuissa ja polvissa.
 • Vetoketjulliset ilmanvaihtoaukot lonkasta polveen ja pohjetta pitkin.
 • Kaksi napitettavalla läpällä varustettua reisitaskua, toisen taskun sisäpuolella verkkotasku radiolle tai puhelimelle.
 • Regular fit.Fjällräven kokotaulukko


Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 38.18 $ verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Sukupuoli
Naiset


Kommentit
Elina L. 25.1.2021
Yleisarvosana
Aivan loistava puku! Ei tietenkään kaatosateelle, mutta märän metsän pitää vaatteiden ulkopuolella ja hengittää hyvin. Kerroksia lisäämällä menee pakkasasteillakin.
Tanja N. 10.11.2020
Yleisarvosana
Juuri sellainen kuin kuvittelin.
Marja N. 11.9.2018
Yleisarvosana
Hyvä kokonsisuus
Lisää kommentti