FAST Dietmix -korkeaproteiininen jauhe & shaker

FAST Dietmix -korkeaproteiininen jauhe & shaker


Hinta
28,10 + toimituskulut
26,70 € / pakkaus, kun ostat vähintään 2 pakkausta samanlaista tuotetta
25,55 € / pakkaus, kun ostat vähintään 3 pakkausta samanlaista tuotetta
Sis. alv 14 %


Määrä
pakkaus(ta)
FAST Dietmix shaker 700 ml


Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kplFAST Dietmix -korkeaproteiininen ateriankorvaaja

Maku
Mansikka
Ei saatavilla
Suklaa
Ei saatavillaVoit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän. (FAST Dietmix shaker 700 ml)
Tuotteen kuvaus

Proteiinipitoinen jauhe & Shaker edullisempaan yhteishintaan!

Valitsemasi jauheen kanssa saat mukaan 700 ml Dietmix -shakerin.


Dietmixin tasapainoinen proteiinien ja hiilihydraattien suhde varmistaa rasvan palamisen harjoituksen jälkeen 

- Ehkäisee lihaskudoksen menetystä vaikka muu ruokavalio olisikin puutteellinen 
- Suojelee lihaksia ja edistää rasvanpolttoa dieetin aikana 
- Välipalaksi, ateriankorvaajaksi ja palautumiseen 

DIETMIX on painonhallintaan ja laihdutukseen suunniteltu proteiinijuomajauhe. Uusimmat tutkimukset ovat osoittaneet, että tehokkain tapa hallita kehon painoa on syödä tai juoda 5-–6 terveellistä ja kohtuullista ruoka-annosta päivässä. 

Laihdutuksen aikana on tärkeää saada riittävästi proteiinia, muuten vaarana on, että keho alkaa kuluttaa lihaksia energianlähteenä (katabolia). 

Yksi DIETMIX-annos sisältää runsaasti laadukasta proteiinia ja vain kohtuullisesti hiilihydraattia, koska liika hiilihydraatti estää kehon ylimääräisten rasvavarastojen palamisen energiaksi. 

DIETMIX-juomaa otetaan normaalien aterioiden lisäksi 1–-3 annosta päivässä, esimerkiksi välipalaksi pääaterioiden välissä tai palautumiseen fyysisen harjoituksen jälkeen. DIETMIX sekoittuu helposti nesteeseen ja maistuu hyvältä. 

Kenelle? 
Sopii välipalajuomaksi laihduttajille sekä henkilöille, jotka pyrkivät pitämään kehon rasvaprosentin alhaalla. Sopii myös palautumisjuomaksi, kun halutaan rajoittaa hiilihydraattien saantia ja optimoida rasvan palaminen fyysisen harjoituksen jälkeen. 

Annostus: 40 g (1 dl) jauhetta sekoitetaan 3–-4 dl:aan kylmää vettä tai maitoa 1–-3 kertaa päivässä. Yksi desilitra jauhetta painaa 40 g. 

Ainesosat: Heraproteiini-isolaatti, tärkkelys (Vitargo™), fruktoosi, maitoproteiini, heraproteiinikonsentraatti, soijaproteiini 

100 g jauhetta sisältää: 
Energiaa: 1640 kJ / 390 kcal 
Proteiinia: 55 g 
Hiilihydraattia: 18 g 
Laktoosia: 0,7 g 
Rasvaa: 3,9 g 
Natriumia: 0,1 g 
Kalsiumia: 423 mg 
Kaliumia: 174 mg 
Magnesiumia: 19 mg 

Tiedefaktat: 
DIETMIX-annos sisältää runsaasti laadukasta proteiinia ja vain kohtuullisesti hiilihydraattia, koska liika hiilihydraatti on haitallista kehon rasvavarastojen palamisen kannalta (1). Jotta lihakset saisivat kasvuunsa ja energiaksi tarvittavan määrän aminohappoja riittävän tasaisella syötöllä, kannattaa kiinteiden aterioiden välillä nauttia jotain helposti ja nopeasti nautittavaa runsasproteiinista energianlähdettä. Useat urheiluravitsemuksen ammattilaiset suosittelevatkin syömään energiaa tasaisesti koko päivän. On myös osoitettu, että usein syöminen verrattuna harvoihin aterioihin on edullista painonhallinnassa ja laihdutuksessa sekä nuorilla että aikuisilla (2). DIETMIX on helppo tapa täydentää ateriatiheyttä niin, että lihakset säästyvät liialliselta katabolialta myös dieetin aikana. DIETMIX-juomaa otetaan normaalien aterioiden lisäksi 1–3 annosta päivässä, esimerkiksi välipalaksi pääaterioiden välissä tai palautumiseen fyysisen harjoituksen jälkeen. 

Lähteet: 

1. Piatti PM. Hypocaloric high-protein diet improves glucose oxidation and spares lean body mass: comparison to hypocaloric high-carbohydrate diet. Metabolism, 43, 12, 1481–1487, 1994. 

2. Toschke AM ym. 2005. Meal frequency and childhood obesity. Obes Res. 13: 1932–1938.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 290 x 100 mm.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki