Lajit‪» Ulkoilu‪» Suojat‪» Kypärät‪» Tarvikkeet‪» Visiiritja lipat‪»

Petzl Vizir Shadow before 2019

Petzl Vizir Shadow before 2019

Petzl Vizir Shadow before 2019
Petzl Vizir Shadow before 2019

Hinta


Määrä
kpl


Varastossa

Myymälä (Helsinki)hyllyssä3 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti3 kpl heti

Tilauskoodi

A15AS

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Kiipeily, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Petzl Alveo ja Petzl Vertex työkypäriin täydellisesti istuvaksi suunniteltu tummennettu silmien- ja kasvojensuojain, joka suojaa erinomaisesti mekaanisilta vaaroilta, suojaa silmiä auringon häikäisyltä (tason 2,5 valon läpäisy) ja eliminoi heijastuksista syntyviä häiriöitä työtehokkuudelle. Soveltuu mm. korkean paikan työskentelyyn, rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille jne. Erittäin tehokas naarmuuntumisenesto sekä huurtumaton, laadukas ja pitkäikäinen luokka 1 optiikka soveltuen miellyttävään pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Kaareva muotoilu antaa laajan tasalaatuisen näkökentän.

Helppo asentaa kypäristä valmiiksi löytyviin kiinnitysreikiin. Sisältää kiinnitysruuvit. Kaksi asentoa: nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Käyttö työasennossa mahdollista samanaikaisesti kypärään kiinnitetyn Petzl Pixa tai Ultra Vario -sarjan teollisuusvalaisimen kanssa tai kypärän otsavalaisinkiinnikkeisiin kiinnitetyn valaisimen kanssa. Pixa tai Ultra Vario valaisin voidaan helposti irrottaa kypärän etukiinnikkeestä kun visiiri halutaan nostaa ylös (Pixa voidaa ottaa kokonaan pois, Ultra jää johdon päähän tai pidetään yläpannan avulla niin ylhäällä että Vizir mahtuu nousemaan).

 • Paino 65 g.
 • Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi B (suoja suurella nopeudella lentäviä pieniä esineitä vastaan: energialuokka B) sekä EN172 luokka 5-2,5 standardien vaatimukset.
 • ANSI-ISEA Z87.1-2010.
 • Sisäpinta huurtumisenestopinnoitettu ja ulkopinta naarmuuntumisen- ja huurtumisenestopinnoitettu.
 • Käyttölämpötila -40C - + 80C.
 • Materiaalit: Polykarbonaatti, nylon.
 • Max käyttöikä 10 vuotta.
 • 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Yhteensopivuus:

 • Petzl Alveo Best - ultrakevyt suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn
 • Petzl Alveo Vent - ultrakevyt, tuuletettu suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn
 • Petzl Vertex Best - suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen)
 • Petzl Vertex ST - suojakypärä teollisuuskäyttöön (mallit 3/2011 alkaen)
 • Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen)
 • Vizen ei sovellu ennen 4/2011 tai 4/2019 hankittuihin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä että niissä on sivuilla kiinnitysreiät Vizirille ja säätöruuvit ohimoilla, aiemmissa yhteensopimattomissa säätöruuvi oli niskassa. Uusissa malleissa puolestaan työkaluvapaat EasyClip pikakiinnityspisteet (näihin sopii Petzl Vizen EasyClip)

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara." . Suosittelemme kypärien kanssa käytettäväksi Aclima Balaklava kypärähuppuja.

Lisätietoa standardien merkinnöistä:

CE EN166 standardi tarjoaa suositellut tasot silmien- (ja kasvojen) suojaukselle työkäytössä. Petzl Vizir Shadow EN 166 luokka 1 tyyppi B standardin vaatimukset täyttävänä kuuluu parhaaseen 1-optiikkaluokkaan, eli on suunniteltu yhtäjaksoiseen pitäaikaiseenkin käyttöön. Tyyppi B tarkoitta että suojus suojaa silmiä ja kasvoja suurinopeuksisen keskienergisen kappaleen (6mm / 0,86g teräskuula) iskuilta nopeudella 120 m/s. CE EN 172 standardi tarjoaa suositellut tasot silmien suojaukseen auringin häikäisyltä teollisuuskäytössä.

Petzl Vizir Shadow on EN 172 luokka 5-2,5 vatimukset täyttävä, eli soveltuu teollisuustyöhön missä tarvitaan suojaa auringon häikäisyltä: 5 on suodatintyyppi ja tarkoittaa että linssi tarjoaa suojan kirkkaalta auringolta ulkoilmakäytössä ja se ei sisällä infrapunasuodatinta. 2,5 tarkoittaa tummuusastetta, tässä tapauksessa että valon läpäisykyky on yli 17,8% mutta alle 29,1%.

Lisäksi Vizir Shadow täyttää ANSI standardin vaatimukset, joten se soveltuu myös kansainvälisillle käyttäjille.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 220 x 100 mm.

Paino
0.065 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.15 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Anonyymi 27.7.2021
Yleisarvosana
Hyvin häikäisyä estävä visiiri ja kiinnittäminen kypärään kahden ruuvin avulla oli helppoa.
Petri T. 25.6.2019
Yleisarvosana
Kätevä suojus! Vaikka tumma, ei kuitenkaan liian tumma. Voi tarvittaessa käyttää myös sisätiloissa.
Jussi P. 5.4.2019
Yleisarvosana
Tummennus hyvä kirkkaalla kelillä
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Petzl Pixa 3 ATEX V2
 
Petzl Pixa 3 ATEX V2
Captcha$
(9)
Heti saatavilla