Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Juomareput ja rakot‪»

Camelbak Tactical BFM 46L+3L reppu black

Camelbak Tactical BFM 46L+3L reppu black

Camelbak Tactical BFM 46L+3L reppu black
Camelbak Tactical BFM 46L+3L reppu black
Camelbak Tactical BFM 46L+3L reppu black
Camelbak Tactical BFM 46L+3L reppu black

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Musta
Ei saatavilla


Väri: Musta
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Nimi kertoo kaiken: Big _______ Motherlode.

Taktiseen käyttöön suunniteltu CamelBak juomareppu, joka on tilavampi kuin Motherlode yli 47L kuljetuskapasiteetilla. Soveltuu 1-2 päivää kestäviin tehtäviin. Kokoonsa nähden kevyt kokonaisuus toimii tehokkaasti mahdollistaen pitkäaikaisen yhtäjaksoisen toimimisen kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Erittäin mukava Futura-kantojärjestelmä ja säädettävä selkäpaneli. Sivuilla taskut, joihin mahtuu esim. CamelBak juomapullo ja lisälippaat helposti saataville. Sisältää matalaprofiilisen Mil Spec Crux™ Short juomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin. 
 
Reppu avautuu kokonaan mahdollistaen helpon pääsyn varusteisiin ja MedBak Insert lääkintälaukkuun (ostettava erikseen). Sisäpuolella on varusteiden sidontahihnat. Päätaskuun on 4 vetoketjua, jotta kaikkiin varusteisiin pääsee käsiksi myös avaamatta reppua kokonaan. Kiinnityspaikat radioille pitävät viestintälaitteet tallessa ja repussa on kaksi läpivientiä antenneille. Fleecevuorattu ulkoinen tasku aurinkolaseille, silmikolle tai pimeänäkölaitteelle. Useampi juomaletkun läpivienti mahdollistaa letkun viemisen olan yli tai kainalon alta.

Ulkopuolelle integroituun Velcro nauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset. Repun väriin mukautetut laserleikatut Mountain™ MOLLE -kiinnityspisteet (Modular Lightweight Load-carrying Equipment). Mountain MOLLE on 3-kerroksinen, huomattavasti perinteistä hihnarakennetta kestävämpi ja täysin litteä. Kiinnityspisteiden uusi kolmionmuoto helpottaa hihnojen pujottamista. Säiliölle on oma vetoketjulla suljettu osasto, jonne täysikin säiliö on helppoa syöttää. Osasto on eristetty 5mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään. Crux™ säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon. 
  • Materiaali erittäin vahva ja kestävä 500 denierin Double-rip Cordura.
  • Mil Spec Crux™ Short nestesäiliön tilavuus: 3L. Repun tilavuus 47L + säiliön tilavuus 3L, yhteensä 50L.
  • Mitat 58 cm x 48 cm x 38 cm.
  • Paino tyhjällä säiliölä 2,6 kg.
  • MultiCam maastoväri ja Coyote hiekkaväri täyttävät US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance).

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 600 x 500 x 300 mm.

Paino
2.6 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
4 0