Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» GPS-laitteet‪» Ulkoilijoille‪»

Garmin GPSMAP 64s GPS ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Garmin GPSMAP 64s GPS ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Garmin GPSMAP 64s GPS ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta
Garmin GPSMAP 64s GPS ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta
Garmin GPSMAP 64s GPS ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta
Garmin GPSMAP 64s GPS ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Määrä
kpl


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

010-01199-10

Viivakoodi

753759115838


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Uudessa GPSMAP® 64s -GPS-laitteessa on 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava näyttö sekä herkkä GPS- ja GLONASS-vastaanotin, jonka quad helix -antenni takaa erinomaisen vastaanoton. Kestävä ja vesitiivis GPSMAP 64s sisältää barometrisen korkeusmittarin ja kolmiakselisen kompassin. Se muodostaa langattoman yhteyden älypuhelimeen reaaliaikaisen jäljityksen ja älykkäiden ilmoitusten² käyttämiseksi.

Sisältää 64-malliin verrattuna nopeamman usb:n, barometrisen korkeusmittarin ja kompassin.

GPSMAP 64s löytää sijaintisi nopeasti ja tarkasti quad helix -antennin ja herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen avulla ja säilyttää sijainnin myös tiheässä metsässä ja syvissä laaksoissa. Edut ovat selviä – olitpa tiheässä metsässä tai vain korkeiden rakennusten ja puiden lähettyvillä, voit luottaa GPSMAP 64s -laitteen vievän sinut perille silloin kuin eniten sitä tarvitset.


Erot verrattuna 64-malliin:

GPSMAP 64s -laitteessa on sisäänrakennettu kolmiakselinen kallistuksen kompensointia käyttävä sähköinen kompassi, joka näyttää suunnan myös paikallaan seistäessä, vaikka laitetta ei pidettäisi suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita.


Jaa seikkailusi reaaliaikaisesti liittämällä GPSMap 64s älypuhelimeen ja jakamalla sijaintisi reaaliaikaisen jäljityksen ja Garmin Connect -palvelun kautta perheenjäsenille ja kavereille. Älykkäiden ilmoitusten avulla voit vastaanottaa langattomasti sähköpostia, tekstiviestejä ja hälytyksiä yhteensopivasta iPhone® 4s -puhelimesta ja uudemmista. Säilytä yhteydet, vaikka iPhone on turvassa repussasi.


GPSMAP 64s on todellinen ulkoiluun optimoitu GPS-käsilaite. Kaikki sen ominaisuudet on suunniteltu toimimaan luotettavasti ankarimmissakin ja haastavimmissakin ympäristöissä. Luettavuuden kaikissa olosuhteissa takaa GPSMAP 64s -laitteen kirkas 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava värinäyttö, jota on helppo käyttää kaikenlaisilla käsineillä niin huojuvissa, kylmissä kuin märissäkin olosuhteissa, koska siinä on painikeperustainen käyttöliittymä. Käyttömukavuutta ja vapautta lisäävä kahden akun järjestelmä tukee sekä akkua, jonka voi ladata laitteessa, että perinteisiä AA-paristoja. Täyteen ladattu GPSMAP 64s -laitteen akku riittää enintään 16 tunniksi, joten virta riittää taatusti koko päiväksi, vaikka vastaan tulisi odottamattomia viivytyksiä.


GPSMAP 64s sisältää kattavat navigointiominaisuudet. Navigoi reittipisteiden, jälkien ja reittien avulla luotettavasti maastossa. Kotiin pääset turvallisesti TracBack-ominaisuuden avulla.


Pakkauksessa:

  • GPSMAP 64s
  • Karbiinihaka
  • USB-kaapeli
  • Oppaat

Tuotteen mitat, L x K x S: 6,1 x 16,0 x 3,6 cm

Näytön koko, L x K: 3,6 x 5,5 cm, lävistäjä 6,6 cm

Näytön tarkkuus, L x K: 160 x 240 kuvapistettä

Näytön tyyppi: Heijastava, värillinen 65 000 värin TFT-näyttö

Paino: 260,1g akkujen kanssa

Akku: 2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Suositus: NiMH- tai litiumakkuparisto.

Akunkesto: 16 tuntia

Vesitiivis: yes_(IPX7)

Kelluva: no

Herkkä vastaanotin: yes

Liitännät: USB_and_NMEA_0183_compatible


Koko Suomen maastokartta © Teemu Peltonen, CC BY-ND
Maanmittauslaitoksen avoimen tietoaineiston lisenssiTuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 180 x 80 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Akun/pariston kesto max (h)
16


Barometrinen korkeusmittari
Kyllä


Näytön koko (tuumaa)
2,6


Näytön tarkkuus
160 x 240


Satelliittiviestintä
Ei


Sopiva geokätköilyyn
Kyllä


Paino
0.46 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.80 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
hannu t. 13.11.2019
Yleisarvosana
Laite toimii hienosti. Vanhempikin oppii käyttämään, oma kokemus. Näyttö on hieman pieni mutta sillä tulee toimeen. Hyvä ostos.
kari r. 1.10.2019
Ensimmäiseksi gps laitteeksi on ollut hankaluuksia löytää ohjekirjasta juuri niitä ohjeita, joita aloittelija kaipaa. Pakkauksesta puuttuu kokonaan suomenkieliset ohjeet ja niiden löytäminen netistä edellyttää nettiyhteyttä ja valmiuksiaosaamista, joita harvemmilla yli 70 vuotiailla marjastajilla on ilman nuorempien apua. Eli metsään tarvitaan mukaan avustaja käyttämään laitetta.
Lasse N. 26.9.2019
Yleisarvosana
Tämä tuli siskolle lahjaksi pelastuskoiratehtäviin. On kuulemma ollut hyvä. Vehje oli myös mukana meidän yhteisellä hammastunturin-vaelluksella ja siellä todettiin että toimii joka paikassa. Vain kerran huomattiin eräässä polunristeyksessä että näytti sijainnin noin 100 metriä pieleen, mutta muuten tuntui näyttävän aina tarkasti oikein.
Henry E. 15.9.2019
Suhteellisen helppo käyttää, latautuu nopeasti, välillä trip computeriin ilmestyy outoja kilometrilukemia, vaikka kuljettu vain muutama sata metriä
Mikko R. 13.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä ja perusvarma laite. Ostin vesijettiin navigointilaitteeksi, joten piti investoida vielä +150 euroa yhteensopiviin vesialueen karttoihin sekä telineeseen. Toimii kuten pitää ja signaali ei turhia katkeile. Vesitiivis. Voi käyttää AA paristojen tai NiMH akkujen kanssa ja kestää yhdellä latauksella ihan kevyesti koko päivän vaikka näytön kirkkaus olisi täysillä. Hyvä hinta-laatusuhde.
Pia L. 4.9.2019
Yleisarvosana
Käyttöohjeet olisi saanut olla myös suomeksi. Monipuolinen, toimintavarma.
Matti M. 4.9.2019
Melko hyvä paketti, tosin tässä vaiheessa ei vielä kovin paljon käyttöä
Toni S. 24.8.2019
Yleisarvosana
Ulkoilukäytössä ainoa laite, jonka akut kestävät koko päivän. Käyttö onnistuu hanskat kädessäkin. Ruudunpäivitys on mukana tulevalla kartalla hitaahko. Valikkojärjestelmä oli aiemmissa malleissa parempi.
Seppo H. 17.8.2019
Yleisarvosana
Hyvin on toiminut,mutta en ole ehtinyt vielä kovin paljon maastoon.
geo...@...om 11.7.2019
Yleisarvosana
Kätevä tarkka gepsi geokätköilyyn. Toimii kesällä ja talvipakkasilla, koska laitteessa on näppäinpainikkeet. Turhaan siellä on ne valmiiksi ladatut tradit, ne kun poistaa turhine kansioineen, ja lataa gpx tiedostot sekä maastokartat niin oiva peli.
Näytä kaikki (62) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Energizer Ladattava paristo AA 2300 mAh 4 kpl
 
Energizer Ladattava paristo AA 2300 mAh 4 kpl
Captcha$
(isommissa erissä alk. 14.66 $)
(3)
Heti saatavilla


Blogi

Kartta-aineisto ilmaiseksi mukaan muistikorttipaikkaisiin Garmin-laitteisiin

Tarjoamme muistikorttipaikkaisiin Garmin GPS-laitteisiin kaupan päälle microSD-kortin, joka sisältää Maanmittauslaitoksen kartta-aineiston pohjalta laaditun maastotietokannan (Tekijä on Teemu Peltonen. Lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 4.0 Muokkaamaton...