Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 2 hengen teltat »

MSR Hubba Hubba NX


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Gray
Gray
Green
GreenSaatavuus
Arviolta 7 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

MSR Hubba Hubba NX on erittäin kevyt ja kompakti teltta kahdelle hengelle. Teltta on suunniteltu 3 vuodenajan käyttöön. Se on nopea pystyttää ja käy yhdeltäkin henkilöltä käden käänteessä. Keveydestään huolimatta kaksi ihmistä puuhatelee teltassa perusaskareet, mutta ei sitä tilaa kuitenkaan liikaa ole. Sopu sijaa antaa jne. Oviaukot ja absidit molemmin puolin ja ilmastointiröörit molemmissa päädyissä ja sivuovissa.
  • Erittäin kevyt (paino pakattuna 1,75kg)
  • 2 absidia varusteille
  • Riittävä sisätila kahdelle hengelle
  • 3 vuodenajan malli
  • Heijastavat telttanarut
  • Kestävät materiaalit
  • DAC Featherlite -kaaret
  • Vapaastiseisova
Minimipaino: 1,35 kg
Sisätilan korkeus: 100 cm
Koko pakattuna: 46x15 cm

Talvitelttailu ohjeet ja vinkit
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 500 x 200 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Henkilökapasiteetti
2

Majoitetyyppi
Kupoliteltta

Paino
1.73 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.00 kg)

Valmistusmaa
Taiwan

Takuu
36 kk

Kommentit
Katariina M. kirjoitti 15.5.2020:
Muutaman yön jälkeen on kyllä pakko sanoa, että on ainakin tähän mennessä ollut loistava teltta pääasiassa yhden hengen käyttöön. Kevyt kantaa, mutta materiaalit ja työn jälki todella laadukkaan oloista, vesi ja tuuli ovat pysyneet ulkona. Innolla odotan että tämä vekotin pääsee todella kovaan käyttöön!
juha m. kirjoitti 10.5.2020:
Kevyt ja toimiva
Henrik V. kirjoitti 20.4.2020:
Testikasauksen perusteella teltan materiaalit vaikuttavat painon huomioon ottaen tukevilta ja design on hyvä. Koko vaikuttaa optimaaliselta pariskuntakäyttöön jos extra-tilalle ei ole tarvetta.
Niko V. kirjoitti 16.4.2020:
Kompakti ja kevyt mutta silti tilava teltta. Hintansa väärti ja syystä suosittu. Materiaalit vaikuttavat hyviltä, toivon pitkää ikää.
Jesse S. kirjoitti 30.3.2020:
Huippu kevyt kantaa ja yksinkertainen kasata ja purkaa, toiminut monet vaellukset kahdelle henkilölle + rinkat. Kestänyt sateet kiitettävästi, kesti ehjänä islannin myrskytuulessakin, vaikka jännitti sen puolesta. Toki mukavuuden haluisena kahdelle henkilölle tämä on hieman ahdas.
Timo S. kirjoitti 29.3.2020:
Hain kevyttä itsestään seisovaa telttaa ja sellaisen sain. Toki keveyden vastapainona on kankaan ohuus, joka herättää kysysymyksiä kulutuskestävyydestä. Sisäteltasta aika iso osa on verkkoa, joka tuo keveyttä ja parantaa ilmanvaihtoa, mutta toisaalta päästää kylmällä kelillä lämmön harakoille. Erittäin helppo pystyttää, työn laatuvaikutelma yllätti positiivisesti (vertailukohtana Hilleberg). Erinomainen hinta-laatusuhde!
Minttu R. kirjoitti 17.9.2019:
Ihana kevyt teltta. Toki ohuet kankaat, mutta pohjan alla olen käyttänyt jotain suojakangasta vähän vähentämään kulumista. Kiiloja on just eikä melkein oikea määrä. Kaari muistuttaa antennia ja sen kokoaminen on tilaa vievää puuhaa, mutta yllättävän näppärä hässäkkä. Pystyttäminen on helppoa. teltta on tilava, mahtuu hyvin istumaan. Vetoketjut on vähän tökkivät välillä. Hinta-laatusuhteeltaan minusta loistovalinta!
ville i. kirjoitti 11.7.2019:
Hyvä ja kevyt teltta retkeilyyn. Helppo pystyttää yksin.
Pauli S. kirjoitti 27.6.2019:
Helppo koota ja kasata, yllättävän tilava kokoonsa nähden. Jäykkä aikuinen mieskin mahtuu mainiosti elämään tämän kanssa. Ulkoteltta on laitettava oikeinpäin että vetoketjut on samansuuntaisesti. Ulkoteltan saa helposti kokonaan tai puoliksi pois, jolloin helteellä maino tuuletus sisäteltan maisemakaton ansiosta. Absideille hankittava itse joku alusta tarvittaessa. Kolmen vuodenajan teltaksi saattaa olla vilpoisa. Se jää syksyllä nähtäväksi.
Sari S. kirjoitti 24.6.2019:
Kevyt teltta. Helppo pystyttää. Sisälämpötila tuntuisi laskevan selvästi enemmän kuin teltassa, joka ollut aikaisemmin käytössä, joten vaatii enemmän makuupussilta ja -alustalta.
Näytä kaikki (20) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

MSR Universal Footprint
MSR Universal Footprint
alkaen Captcha$
(3)


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Exped SynMat 7 M
Exped SynMat 7 M
Captcha$
(32)
Heti varastossa