Viranomaistuotteet‪» Valaisimet‪» Kypärävalot‪»

Petzl Tactical Tactikka+ RGB LED, 140 lm

Petzl Tactical Tactikka+ RGB LED, 140 lm


Erikoishinta


Määrä
kpl


Väri
Petzl Tactical Tactikka+ RGB LED, 140 lm Camo
Camo
Ei saatavilla


Väri: Camo
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Uuden SPECIALIZED -sarjan suorituskykyinen pieni LED otsavalaisin vakiovoimakkuudella. Suunniteltu sotilaskäyttöön, metsästykseen, kalastukseen ja luonnon tarkkailuun yms. olosuhteisiin missä käyttäjän havaitsemattomuus on tärkeää. Monikeilainen valkoinen valo ja punainen, vihreä sekä sininen valo. Valkoinen valo soveltuu lähivalaistustarpeisiin ja liikkumiseen. Punainen säilyttää parhaiten hämäränäön kenttäkäytössä, vihreä tarjoaa parhaan erottelukyvyn ja silmät palautuvat nopeimmin (mistä syystä sitä käytetään ilmailussa, lentokoneissa ja helikoptereissa), ja sininen on vaikeimmin havaittavissa paljaalla silmällä etäältä ja sillä voi myös seurata verijälkeä sekä havaita tulehduksen haavassa. Tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi.  

 

CONSTANT LIGHTING -vakiovoimakkuusteknologia: Valaisin takaa käyttäjälle valitun paloajan, jonka ajan voimakkuus pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena. Valon voimakkuus ei himmene paristojen tyhjentyessä. Valkoinen valo näyttää samanaikaisesti lähelle leveän valokeilan ja kauas kapean valokeilan sotilaskäyttöön suunnitellulla valokeilan muodolla. Neljä vakiovoimakkuutta ja vilkku, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi ja käyttäjä voi ilmoittaa sijaintinsa. Valittava paloaika ja sen ajaksi luvattu vakiovoimakkuuden suorituskyky: 

 

Boost 10 sek: Vakiovalovirta 140 lumenia, kantama 60 metriä. 

Nopea liikkuminen 1h 30min: Vakiovalovirta 120 lumenia, kantama 50 metriä 

Liikkuminen 6h: Vakiovalovirta 45 lumenia, kantama 35 metriä 

Lähivalaistus 12h: Vakiovalovirta 30 lumenia, kantama 25 metriä 

(Ilmoitettujen paloaikojen jälkeen valaisin toimii vielä varavirtatilassa vähintään 40 h 5 lumenin valovirralla).  

 

Valkoinen vilkku: havaittavissa 4000 m päästä 200 h ajan  

Värillinen jatkuva valo (kantama 5 m 100 h ajan), ja käyttäjän havaittavuutta parantava värillinen vilkku (havaittavissa 400 m päästä 400 h ajan).  

 

Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Ilmoittaa paristojen vaihtotarpeesta etukäteen. Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen elektronisen lukituksen ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Elastinen, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life tekstiiliotsapanta, jossa pikasolki, jonka ansiosta valaisin voidaan laittaa esim. kaulaan ilman tarpetta ottaa kypärää päästä. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös NiMh akuilla tai litiumparistoilla. Paino: 85g (sis.paristot). Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE. Valmistusmaa Ranska.  


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 115 x 130 x 60 mm.

Paino
0.085 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.13 kg)


Kommentit
Pauli J. 6.1.2016
Kerta kaikkiaan hyvä laite. Kevyt ja miellyttävä käyttää, on lähes kuin mitään ylimääräistä ei edes olisi päässä. Valo on lähelle tosi laaja ja kantaa myös kauemmaksi. Pimeässä pyöriskellessä valoa on aina siellä minne pää kääntyy. Kakkosteho on mielestäni jo aivan riittävä tavalliseen puuhasteluun, enkä ole edes tarvinnut nuita järeämpiä valotehoja.
Lisää kommentti


Katso myös