Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Yleisreput »

Fjällräven Greenland Backpack Small


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black (550)
Black (550)
Dark Navy (555)
Dark Navy (555)
Green (620)
Green (620)
Un Blue (525)
Un Blue (525)Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Mukava arkireppu kulutusta kestävää G-1000 HeavyDuty -materiaalia. Klassinen, yksinkertainen malli nahkakoristeilla ja tietokonelokerolla.


Yksinkertainen, kestävä ja mukava arkireppu klassista Fjällräven-tyyliä. Malli sai innoituksensa eräältä Fjällrävenin monista uskollisista käyttäjistä, joka teki loppuun kuluneesta Grönlannin takistaan potkukelkassa käytettävän repun! Valmistettu kestävästä G-1000 HeavyDuty -materiaalista, joka suojaa sisältöä ja näyttää sitä paremmalta, mitä enemmän sitä käytetään.
Päälokero täytetään päältä ja sen yläosassa on nyörisäätö. Päällikansi suljetaan etupuolelta nahkahihnalla ja metallisoljella. Päälokerossa on arvoesinetasku ja pehmustetulla pohjalla varustettu lokero enintään 13" kannettavalle tietokoneelle. Selkäosa on pehmustettu, ja leveä, kestävä tekstiilihihna toimii sekä kantokahvoina että olkahihnoina; viimeksi mainittuja voi säätää istuvuuden takaamiseksi.
Reppu voidaan kyllästää Grönlannin vahalla lisäsuojaksi likaa ja kosteutta vastaan, mikä parantaa sen kulutuksenkestävyyttä entisestään.

Outer material:
G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton

Environmental-info:
G-1000 Wax Impregnation


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 380 x 280 mm.

Sukupuoli
Lapset, Miehet, naiset

Paino
0.45 kg

Tilavuus
15 Litraa

Takuu
12 kk

Kommentit
Ali K. kirjoitti 12.4.2019:
Good backpack.
Marko R. kirjoitti 9.10.2018:
Loistava reppu
sar...@...et kirjoitti 26.6.2018:
Autumn Leaf -reppu: Tuotteen väri ei vastannut kuvaa nettisivulla. Väri todellisuudessa punaoranssi. Repun käytännöllisyys ei paras, koska avaaminen ja sulkeminen vaivalloista (tosin otin tämän huomioon jo tilatessani). Muuten tykkään kovasti!
Lisää kommentti