Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Nestesäiliöt‪» Juomarakot‪»

Camelbak Antidote juomasäiliö 1,5L

Camelbak Antidote juomasäiliö 1,5L

Camelbak Antidote juomasäiliö 1,5L
Camelbak Antidote juomasäiliö 1,5L
Camelbak Antidote juomasäiliö 1,5L

Hinta

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
2-3+ tuntia hallittua nesteytystä tarjoava uusi ergonominen juomaratkaisu. Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen Antidote juomasäiliö. Ideaalinen treenaukseen ja suorituskeskeisiin lajeihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä. Pikairroitettava QuickLink letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irroitettuna myös täytenä. Virtaamansäätöventtiili tipattomalla suukappaleella.

Suurikokoinen uusi, ultrakevyt Antidote Ari Light-täyttöaukko aukeaa nyt nopealla ranteen liikkeellä ja mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta puhdistus on nopeaa ja sen reunoilla on esiin kännettävät lukkiutuvat sangat, joiden avulla säiliö pysyy täysin auki kuivatuksen ajan. Uusi DropSlot kehys helpottaa täyttöä ja mahdollistaa ergonomisemman pikakiinnityksen kaikkiin CamelBak reppuihin (2011 alk). Sisällä heilumista vaimentava välisenä. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja, HydroGuard antimikrobipinta.

Toimitus sisältää valmiiksi kasattuna: Antidote juomasäiliö, PureFlow juomaletku QuickLink pikakiinnikkeellä, Ergo HydroLock virtaamansäätöventtiili ja Big Bite Valve suukappale. 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Tilavuus
1.5 Litraa


Takuu
120 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
4 19

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...