Lajit» Koirailu» Automatkustus» Autohäkit»

Variocage III Double -häkki, koko DXL (double extra large)

Variocage III Double -häkki, koko DXL (double extra large)

Variocage III Double -häkki, koko DXL (double extra large)
Variocage III Double -häkki, koko DXL (double extra large)
Variocage III Double -häkki, koko DXL (double extra large)

Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Todistetusti turvallinen koirahäkki. Variocagessa on ainoana häkkinä nykyautojen suunnittelua mukaileva erikoisrakenne, niin kutsuttu muutosvyöhyke. Vyöhykkeen tarkoitus on ottaa vastaan peräkolarissa syntyvää voimakasta törmäysenergiaa ja siten minimoida törmäyksen aiheuttamia vahinkoja.


Variocage koiran kuljetushäkki on turvallinen sekä autossa matkustaville ihmisille että koirille: muutosvyöhykkeen ansiosta riski häkin työntymisestä takapenkille peräänajokolarissa on olematon. Häkin teräsrunkoon ei myöskään synny teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa.


Häkkien viimeistely on huippuluokkaa. Häkit on valmistettu teräksestä ja jauhemaalaus takaa erinomaisen kestävyyden kovaakin kulutusta vastaan. Suurimmalle rasitukselle alttiit osat on jauhemaalauksen lisäksi sinkitty.


Täydellinen varustelu

Avaimella lukittavat ovet estävät koiran anastamisen. Häkin takaosassa on hätäuloskäynti siltä varalta että takaluukkua ei saada avattua.

Muunneltavuus

Variocage-koirankuljetushäkit ovat pituussuunnassa säädettäviä. Voit säätää häkin pituuden sopivaksi sekä koiran että tavaratilan koon mukaan. Variocage-autohäkkiä on 14 erilaista mallia: yhdelle ja kahdelle koiralle sekä eri kokoja pienille ja suurille koirille.


Kahdelle koiralle suunnitellun Variocagen väliseinää voi hieman siirtää takaosasta sivusuunnassa. Sen avulla voidaan säätää kummallakin koiralla käytössä olevaa tilaa. Väliseinän saa tarvittaessa myös pois kokonaan.

Double DXL (X-large) häkin mitat:

pituus: 810 - 1030mm, leveys 990mm, korkeus 715mm, paino 36 kg

Variocagen kahden koiran häkeissä on siirreltävä ja irroitettavissa oleva väliseinä.

Voit tarkistaa yleisimpien autojen ja Variocagen eri häkkimallien yhteensopivuuksia valmistajan taulukosta. Mittaa silti huolellisesti autosi kontti ja kontin suuaukko ennen tilaamista.
HUOM: 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus koskee vain kokoamattomia, käyttämättömiä häkkejä.


Häkin korkeus
715 mm


Koirien lukumäärä
2 koiralle


Valmistusmaa
Ruotsi


Kommentit
Helene S. kirjoitti 11.7.2017:
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväisiä oltu, toimii loistavasti labbiksella ja parilla russelilla esim kursseilla ja ulkonäyttelyissä, luukun voi turvallisin mielin jättää auki kun häkin saa lukkoon. Varustekoukut hankin erikseen ja hyväksi havaittu nekin. Juomakuppi täytynee vielä hakea:)
Nimimerkki Petra kirjoitti 5.2.2021:
En käsitä miten turvalliseksi mainostetussa häkissä on etuoven pystytolpan ja katon välissä selkeä rako johon koira pystyy päänsä ilmeisesti työntämään ja kuristumaan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki