Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪»

Feelmax Lasten Panka leather

Feelmax Lasten Panka leather

Feelmax Lasten Panka leather

Kampanjahinta
36,72 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 45,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Musta


Koko
30
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.


Tuotteen kuvaus
Pikanauhalliset Feelmaxit lapsille. Kuvasta poiketen tuotteessa on siis pikanauhat.

Paljain jaloin liikkuminen on erittäin terveellistä. Feelmax Footwear on avojaloin liikkumista simuloiva kevytjalkine. Erilaisilla alustoilla ja maastossa liikuttaessa Feelmax –jalkineet tuottavat miellyttävän tunteen jalkapohjiin – kengissä nukkuneet jalat heräävät uuteen eloon.

Tutkimukset osoittavat, että runsas avojaloin käveleminen aktivoi ja vahvistaa jalkaterän lihaksia, mikä parantaa jalkapohjasta välittyvää tuntoaistimusta. Tällä on edullisia vaikutuksia tasapainoon ja liikkeen hallintaan sekä jalan ja liikuntaelimistön yleiseen hyvinvointiin.

Feelmax-jalkineet on kehitelty, jotta avojaloin kävelyn edut pystyttäisiin saavuttamaan myös jalkineiden käyttöä vaativissa tilanteissa. Feelmax Footwear –jalkine mahdollistaa jalkaterän luonnollisen toiminnan, sillä sen ohut kevlar-vahvisteinen pohja suojaa jalkaa rajoittamatta sen liikkeitä. Lisäksi kenkä on mukava jalassa, koska se myötäilee jalan muotoa sukan tavoin.

Feelmax –kevytjalkineissa varpaat pysyvät suorina ja ne pääsevät tarrautumaan kevyesti alustaan, mikä kehittää tasapainon hallintaa. Kantapää on samassa tasossa varpaiden kanssa, ja tämä jalkaterän asento tehostaa pohjelihasten sekä akillesjänteen aktiivista roolia ponnistuksessa. Lisäksi kevytjalkineen ohuen pohjaratkaisun ansiosta varpaat pääsevät ponnistusvaiheessa ojentumaan riittävästi, jolloin koko jalkaterän asento ponnistuksessa on optimaalinen.

Jo pienetkin korot kantapäiden alla aiheuttavat muutoksia jalkaterän asentoon ja alaraajan toimintaan muun muassa lyhentämällä pohjelihaksia ja alentamalla siten ponnistusvoimaa.

Varpaiden aktiivinen toiminta on myös erittäin tärkeää koko jalkaterän verenkierron kannalta, sillä verenkiertohäiriöt alkavat usein jaloista, erityisesti varpaista.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 150 x 90 mm.


Materiaali
Cosmo Spacer, neopreeni, pohja: Schoeller Keprotec


Paino
0,29 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
6 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
80 72

Tuotemerkki


Blogi

Nahkakenkien hoito ja suojaus

Nahkajalkineiden asianmukainen hoito pidentää niiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa. Perusohjeita hyvään perushoitoon, porffavoor:1. PuhdistusPuhdista jalkineet säännöllisesti, erityisesti jos ne ovat likaantuneet tai kastuneet. Käytä pehmeää harjaa ja kosteaa liinaa poi...


Sopivan paljasjalkakengän valinta

Hyvän kengän tunnistaa siitä, että se tuntuu heti hyvältä jalassa. Se ei vaadi totuttelua tai sisäänajoa. Kengän tulisi pysyä jalassa kantapään ja jalkapöydän kohdalta ja varpaiden tulisi olla täysin vapaana. Kantapää voi hieman liikkua kengässä, mutta ei saa hölskyä - koska täl...


Ohjeita paljasjalkakenkien käyttöön

Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tukia eikä iskunvaimennusominaisuuks...