Lajit » Kuntoilu » Kahvakuulat »

Compactfit Kahvakuula Russian 24 kg


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Vihreä


Toimitusaika arviolta 1.7.2020.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 01.07.2020. Arvion luotettavuus on hieman epävarma.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Original Russian-kahvakuula on valmistettu kokonaan teräksestä. Alkuperäinen venäläinen kisakuula, joka on valmistettu virallisten mittojen mukaan. Sopii erinomaisesti kisanostoihin, tempaukseen ja työntöön sekä muihin perusliikkeisiin.

Original Russian -kahvakuula on Suomen ensimmäinen kahvakuula, joka on laadultaan vertaansa vailla. Kahvakuulat ovat terästä ja ne ovat valmistettu virallisten mittojen mukaisesti eli ovat niin sanottuja kisakuulia. Marketti-kahvakuuliin verrattuna ero on juuri laadussa ja CompactFitin kahvakuulat tulevat kestämään vuosia ja vuosia ellei jopa ikuisuuden kovassakin käytössä.

Kahvakuulat ovat värikoodattuja ja niitä on tarjolla kahden kilon välein 6–32 kiloon asti sekä neljän kilon välein 36–48 kiloon asti. Jokaisen kahvakuulan mukana tulee ilmainen opas, jossa käydään läpi harjoittelun perusteet. Aloituspainot 6–12 kg naisten yleisimmät aloituspainot. 16 kg on yleisin miesten aloituspaino, mutta myös 12 kg on suosittu. Pidemmän voimailutaustan omaavat henkilot voivat aloittaa 20–28 kg kuulalla. Yhdellä kahvakuulalla pääsee helposti alkuun, mutta myöhemmin voi olla tarvetta 2-6 kuulalle.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 250 x 250 mm.

Paino
24 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Kommentit
Esa-Pekka S. kirjoitti 12.10.2019:
Tosi hyvä kahvakuula. Kestää hyvin käyttöä ja kahvan pito ja tuntumakin juuri sopivat. Treenaan kotona ja tällainen kisamalli kahvakuula on auttanut parantamaan tekniikkaani.
Eero P. kirjoitti 8.10.2017:
Erittäin hyvä kuula, kahvasta saa hyvän otteen ja vaikuttaisi painavan sen mitä luvataan. Tuntuu käytössä erittäin kestävältä, mutta tämän arvostelun kirjoittamalla saa puolen vuoden lisätakuun ja onhan varmuus paras, koskaan ei tiedä jos vaikka kahva irtoaa.
Janne E. kirjoitti 10.6.2017:
Paras malli.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Compactfit Kahvakuula Russian 16 kg
Compactfit Kahvakuula Russian 16 kg
Captcha$
(4)
Compactfit Compact Pro Vastuskumi
       Compactfit Compact Pro Vastuskumi
alkaen Captcha$
(11)
Heti varastossa