Lajit» Koirailu» Automatkustus» Autohäkit»

Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)

Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)

Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)
Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)
Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)
Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)
Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)

Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Todistetusti turvallinen koirahäkki. Variocagessa on ainoana häkkinä nykyautojen suunnittelua mukaileva erikoisrakenne, niin kutsuttu muutosvyöhyke. Vyöhykkeen tarkoitus on ottaa vastaan peräkolarissa syntyvää voimakasta törmäysenergiaa ja siten minimoida törmäyksen aiheuttamia vahinkoja.


Variocage koiran kuljetushäkki on turvallinen sekä autossa matkustaville ihmisille että koirille: muutosvyöhykkeen ansiosta riski häkin työntymisestä takapenkille peräänajokolarissa on olematon. Häkin teräsrunkoon ei myöskään synny teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa.


Häkkien viimeistely on huippuluokkaa. Häkit on valmistettu teräksestä ja jauhemaalaus takaa erinomaisen kestävyyden kovaakin kulutusta vastaan. Suurimmalle rasitukselle alttiit osat on jauhemaalauksen lisäksi sinkitty.


Täydellinen varustelu

Avaimella lukittavat ovet estävät koiran anastamisen. Häkin takaosassa on hätäuloskäynti siltä varalta että takaluukkua ei saada avattua.

Muunneltavuus

Variocage-koirankuljetushäkit ovat pituussuunnassa säädettäviä. Voit säätää häkin pituuden sopivaksi sekä koiran että tavaratilan koon mukaan. Variocage-autohäkkiä on 14 erilaista mallia: yhdelle ja kahdelle koiralle sekä eri kokoja pienille ja suurille koirille.

Single SL (Large) häkin mitat:

pituus 760 - 1030mm, leveys 555mm, korkeus 650mm, paino 21 kg

Voit tarkistaa yleisimpien autojen ja Variocagen eri häkkimallien yhteensopivuuksia valmistajan taulukosta. Mittaa silti huolellisesti autosi kontti ja kontin suuaukko ennen tilaamista.
HUOM: 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus koskee vain kokoamattomia, käyttämättömiä häkkejä.


Häkin korkeus
650 mm


Koirien lukumäärä
1 koiralle


Paino
21.2 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ruotsi


Kommentit
Tomi H. kirjoitti 13.3.2021:
Yleisarvosana
Loistotuote!
Anonyymi kirjoitti 25.2.2021:
Yleisarvosana
Häkki vastaa odotuksia. Ei rämise ja on tukevaa tekoa. Koiran on varmasti turvallinen olla häkissä. Häkin lattia on liukas mutta sekin hoitui kun hankimme siihen kuramaton pohjalle. Yksi tähti pois koska matto piti erikseen hankkia. Oiva häkki meidän labbikselle
pia...@...om kirjoitti 27.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvä tukeva häkki, joka ei rämise. Toyota RAV4 2016 Hybridiin vaatii korokkeen takatilassa pohjassa olevan korokkeen vuoksi, jotta koko takatilan voi kokonaan hyödyntää. Toteutuimme korokkeen Finnfoam levystä. Tukevan häkin ansioista takaluukussa voi pitää matkatavaroita. Aiemmin käytössä ollut nylonhäkki ei ollut tässä suhteessa koiralle yhtä turvallinen..
Samu K. kirjoitti 13.4.2018:
Yleisarvosana
Varsin näppärä koirahäkki moneen autoon. Sivukaltereiden kumitutit vaeltavat ajoittain putkea pitkin jolloin alkaa rämisemään. Osat paikallaan suhteellisen hiljainen. Ovi toimii jouhevasti ja pysyy auki tarvittaessa. Sivujen remmikiinnikkeet ovat hankalat pujottaa häkkiä asentaessa, siitä huolimatta varmasti helpoimpia häkkejä mikäli joutuu poistamaan ja asentamaan toistuvasti.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Variocage Varustekoukkupari
Variocage Varustekoukkupari
Captcha$
(2)
Heti varastossa