Lajit‪» Veneily‪» Pelastuspuvut‪»

Ursuit AWS 4-Tex -Lasten pelastuspuku 2011

Ursuit AWS 4-Tex -Lasten pelastuspuku 2011


Erikoishinta
419,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Musta
Punainen


Koko
100cm-120cm
120cm-140cm
140cm-160cmValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Melontaan, jollapurjehdukseen ja muuhun istuvassa asennossa harrastamiseen erityisesti suunniteltu pukukokonaisuus. Yksinkertaisessa ratkaisuussa on ''turhat'' ominaisuudet karsittu pois ja keskitytty olennaisimpaan eli kuivassa pysymiseen. Puvussa on erityisesti otettu huomioon käyttötarkoituksen mukaisesti puvun selkäosan ja etuosan mittasuhteiden rakenteelliset vaatimukset, jotka istuma-asento aiheuttaa.

- Saumarakenne: kaksoisommel, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100 % tiivit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.
- Heijastimet: Runsaat ja oikeisiin kohtiin sijoitetut heijastimet varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Heijastimet on valmistettu 3M:n kehittämästä laivavarustedirektiivin mukaisesta ohuesta ja kestävästä heijastinnauhasta.
- Kaulamansetti: kuvioitua 2,5 mm Super-Stretch -neopreenia.
- Rannemansetit: molemmin puolin nylonilla päällystettyä 2,5 mm Super-Stretch -neopreenia.
- Lämpöhuppu ja -käsineet: 3 mm neopreenihuppu suojaa päätä veden kylmyydeltä. Käsineet ovat 5-sormiset ja valmistettu 3 mm neopreenista.
- Reisitasku
- Polvi- ja takapuolivahvikkeet
- Asuun ei kuulu kenkiä, vaan kuvan mukainen sukka

Suosittelemme puvun kanssa käytettäväksi Ursuit X-Tex Light -aluspukua.


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
16 6

Tuotemerkki


Blogi

Kuivapuvun käyttö- ja huolto-ohjeet

Kuivapuku on olennainen varuste kaikille vesiurheilun harrastajille. Kuivapuku voi toimia tarkoitetulla tavalla vain, jos se on moitteettomassa kunnossa ja sitä on käytetään / huolletaan asiaankuuluvasti ja valmistajan ohjeiden mukaisesti. Kuivapuvun jatkuva huolto ja pienet korj...


Opas pelastuspuvun valintaan ja hoitoon

Vesillä liikuttaesa ollaan aina riskien kanssa tekemisissä. Kertoimet nousevat kun olosuhteet ja vesi ovat kylmää. Täytyy muistaa, että myös kesällä vesi kylmettää veden varaan joutuneen etenkin pidemmillä altistusajoilla. Monille pelastuspukua harkitsevalle tulee hankintap...