Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Otsavalaisimet‪»

Petzl Tikka XP 2

Petzl Tikka XP 2


Hinta


Määrä
kpl


Väri
Petzl Tikka XP 2 Oranssi
Oranssi
Ei saatavilla


Väri: Oranssi
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

E99 PO

Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
UUSI TIKKA 2 XP.
Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen tehokas laajakulmaotsavalaisin 1 SUPER LED + 1 punainen 3mm LED. Käyttäjä voi valita käyttääkö pistemäistä kauas kantavaa tehovaloa vai eteen liu'utettavalla laajakulmalinssillä erittäin leveää ja käyttökelpoista lähivalokeilaa. Valkoisessa tehoLEDissä kaksi valotehoa: max ja economy sekä havaittavuutta lisäävä vilkkutoiminto. Punaisessa 3mm LEDissä jatkuva max ja turvavilkku. Punainen valo säilyttää hämäränäön esim karttaa lukiessa ja toimii tarvittaessa huomiovilkkuna osoittamassa käyttäjän sijainnin. Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Tyhjien paristojen varoitustoiminto: valaisin varoittaa käyttäjää vaihtamaan paristot kun paristoilla on enää 10% käyttöaikaa jäljellä. Hanskatkin kädessä helppokäyttöinen elektroninen kytkin jonka muotoilu varmistaa ettei valaisin mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Valon kallistuskulman säätönivel. Elastinen, säädettävä Petzl Long Life otsapanta. Voidaan käyttää myös lithiumparistoilla kun halutaan minimoida paino ja maksimoida suorituskyky kylmissä olosuhteissa. Parannettu, saranoitu paristokotelon avausmekanismi. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä.

- Vesitiiviys: IP X4 roiskevesitiivis
- Valon kirkkaus: 80 lumenia
- Valon maksimi kantama: 68 m
- Maksimi paloaika: 190 h

Tosi suosittu ja tehokas otsalamppu. Vielä tehokkaampi ja paristonkestoltaan parempi vaihtoehto tälle lampulle on esim. Myo XP.

Paino
0.088 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.12 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Nimimerkki Kaamossamoaja 19.12.2012
Muuten hyvä valaisin mutta ledin regulaattori pätkii valoa himmeämmillä valotehoilla sellaisella taajuudella että lähellä valoa liikkuvat kohteet saattavat välkkyä häiritsevästi. Ilmiön huomaa selvästi esim. sopivassa lumisateessa pimeällä. Vanhassa XP:ssä ei ollut tätä ominaisuutta.
Lisää kommentti

Mielipiteet
76 13

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Petzl E+ Lite
 
Petzl E+ Lite
Captcha$
(9)
Heti saatavilla
Silva Bike light SIMI etu (valkoinen valo)
 
Silva Bike light SIMI etu (valkoinen valo)
Captcha$
(5)
Heti saatavilla


Blogi

Otsalampun valintaopas

Syksyn ja lähestyvän talven pimentyessä otsalamput ja muut valaisimet tulevat ulkoillessa kovaan käyttöön. Pidempien syys- ja talvivaelluksien ohella näppärästä otsalampusta on hyötyä monissa muissakin käyttötarkoituksissa. Esimerkiksi kalliokiipeilyä tai maastopyöräilyä voi jatk...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...