Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪»

Feelmax Kuuva2

Feelmax Kuuva2

Feelmax Kuuva2

Kampanjahinta
135,20 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 169,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Musta


Koko
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.


Tuotteen kuvaus
Erittäin kevyt barefoot-varsikenkä vaellukseen, metsästykseen ja yleensä ulkoiluun. Kuuva-maastokengässä on uusi 2,5 mm:ä paksu pohja. Pohja on Feelmaxin oma NaturRun™ (erikoiskumiseos). Pohjassa on kevyt kuviointi lisäämään pitoa.

- Materiaalina erittäin laadukas vettähylkivä Waterbuck–nahka/vettähylkivä mokka-nahka. Huomaathan että kenkä itse ei pidä vettä (esim saumat)
- Uusi pohjakuvio parempaa pitoa varten
- Uusi korkean kulutuskestävyyden omaava pohjan kumiseos
- Parannettu kengän muoto helpompaa pukemista varten
- Nauhakiinnitys
- Kantalenkki helpottaa pukemista
- Painettu, irroitettava pohjallinen

Materiaali: Vedenpitävä Waterbuck® nahka /vedenpitävä mokka-nahka


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 330 x 110 mm.


Materiaali
Mokkanahka, Waterbuck-nahka


Paino
0,63 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,1 kg)


Takuu
6 kk


Kommentit
Nimimerkki Barefootinisti 2.10.2015
Kuuva 2 hajoavat kahdessa kuukaudessa. Itsellä ollut kolmet takuuseen menneet kengät. Kaikki hajonneet siitä kenkää kiertävästä vahvikekantista. Siis siitä, joka yhdistää pohjan itse kenkään. Halkeaminen tapahtuu siinä kohtaa, jossa jalkapöytä taittuu askeltaessa. Myös siskolla tapahtui samoin.
Nimimerkki mickoin 23.10.2013
"Jalassa kengät ovat todella mukavat, mutta vettä eivät pitäneet ollenkaan. Hommasin töppöset metsästyskäyttöön, mutta enpä voi niitä suositella metsästys- tai vaellusreissuille. Vartin kävely kosteassa varvikossa ja tunsin pientä kosteutta. Suossa kun vesi ensimmäisen kerran ylitti nilkan, olivat kengät täynnä vettä. Silmämääräisesti katsellen näyttää että iltin juuresta on suora yhteys kengän sisään. En tiedä onko kyseessä valmistusvirhe, mutta laitoin feelmaxille palautetta asiasta. Eivät ole ainakaan vielä vastanneet millään tavalla. Tämmöisenään en kenkiä suosittele kellekään, vedenpitävänä suosittelisin kaikille." Otin yhteyttä feelmaxiin ja sais uuden parin kenkiä, jotka pitävät vettä. Suosittelen.
Nimimerkki mickoin 23.9.2013
Jalassa kengät ovat todella mukavat, mutta vettä eivät pitäneet ollenkaan. Hommasin töppöset metsästyskäyttöön, mutta enpä voi niitä suositella metsästys- tai vaellusreissuille. Vartin kävely kosteassa varvikossa ja tunsin pientä kosteutta. Suossa kun vesi ensimmäisen kerran ylitti nilkan, olivat kengät täynnä vettä. Silmämääräisesti katsellen näyttää että iltin juuresta on suora yhteys kengän sisään. En tiedä onko kyseessä valmistusvirhe, mutta laitoin feelmaxille palautetta asiasta. Eivät ole ainakaan vielä vastanneet millään tavalla. Tämmöisenään en kenkiä suosittele kellekään, vedenpitävänä suosittelisin kaikille.
Eeva-Liisa V. vahvistettu ostaja, 7.8.2013
Hyvät kengät! Palautui usko kävelemiseen maastossa.
Asiakaspalvelija Lasse R. vahvistettu ostaja, 18.10.2012
Vastaus ed. kommenttiin: Tämä on Kuuvan uusin malli eli vuoden 2012 malli.
Nimimerkki JSi 14.10.2012
On olemassa Kuuva ja Kuuva 2, Feelmaxin webbisivuilla ainakin. Kumpi tämä on?
Asiakaspalvelija Lasse R. vahvistettu ostaja, 4.12.2009
Feelmaxeihin tuli kesällä 2009 uudet pohjat, jotka ovat viisi kertaa aiempaa pohjamallia kestävämpiä ja vedenpitäviä eli ei tarvitse pelätä pohjan kulumista.
Nimimerkki Droidy 4.12.2009
Kuuvat olleet käytössä nyt pari viikkoa, askelmittariin kertynyt tuona aikana 125 000 askelta. Vedenpitävyys ollut positiivinen yllätys, Tallinnassa sadesäällä jalat eivät kastuneet laisin. Pohjan kestävyyttä jännään yhä hieman, ainakaan toistaiseksi huolestuttavia kulumisen merkkejä ei näy.
Lisää kommentti

Mielipiteet
91 46

Tuotemerkki


Blogi

Nahkakenkien hoito ja suojaus

Nahkajalkineiden asianmukainen hoito pidentää niiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa. Perusohjeita hyvään perushoitoon, porffavoor:1. PuhdistusPuhdista jalkineet säännöllisesti, erityisesti jos ne ovat likaantuneet tai kastuneet. Käytä pehmeää harjaa ja kosteaa liinaa poi...


Sopivan paljasjalkakengän valinta

Hyvän kengän tunnistaa siitä, että se tuntuu heti hyvältä jalassa. Se ei vaadi totuttelua tai sisäänajoa. Kengän tulisi pysyä jalassa kantapään ja jalkapöydän kohdalta ja varpaiden tulisi olla täysin vapaana. Kantapää voi hieman liikkua kengässä, mutta ei saa hölskyä - koska täl...


Ohjeita paljasjalkakenkien käyttöön

Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tukia eikä iskunvaimennusominaisuuks...