Lajit‪» Ulkoilu‪» Hyönteisverkot, -karkoitteet, -hoito‪» Karkoitteet‪» Laitteet‪»

Thermacell Hyttystorjuntalaite

Thermacell Hyttystorjuntalaite


Määrä
kpl


Väri
Thermacell Hyttystorjuntalaite Oliivinvihreä
Oliivinvihreä
Ei saatavilla
Thermacell Hyttystorjuntalaite Valkoinen
Valkoinen
Ei saatavilla
Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Hyttyset, hyttyset, ne ärsyttävät korvan juuressa inisevät ystävämme! Thermacell-hyttystorjuntalaite on hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön.

Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka torjuu hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. Thermacell-hyttystorjuntalaite on saavuttanut suunnattoman suosion Pohjois-Amerikassa ja on mm. USA:n armeijan käytössä. Laite torjuu hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti.

Patentoitu Thermacell toimii pienellä 12 gramman nestekaasusäiliöllä (butaani), eikä siis vaadi sähkövirtaa tai paristoja. Yhdellä säiliöllä laite toimii noin 12 tunnin ajan. 

Tällä loistavalla hyttystorjuntalaitteella saat noin 20 m2 hyttysvapaan alueen ympärillesi. Laite on tehty käytettäväksi rakennusten ulkopuolella, kuten terasseilla ja pihoilla. Thermacell on kevyt ja kulkeutuu näppärästi mukana kädessä tai Thermacell-suojalaukussa. Sen voi asettaa myös maahan tai pöydälle. Thermacell torjuu tehokkaasti hyttysiä, mäkäräisiä, polttiaisia ja paikallaan oltaessa myös hirvikärpäsiä.

Pakkaus sisältää Thermacell-laitteen ja tarvikkeet 8–12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme hyttystorjunta-ainemattoa). Hyttystorjuntamatto lämmitetään nestekaasulla, joka saa matossa olevan torjunta-aineen höyrystymään ja luo laitteen ympärille noin 20 m2 suuruisen alueen, josta se torjuu hyttyset jopa 98-prosenttisesti.
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Noin 20 m2 hyttysvapaa vyöhyke muutamassa minuutissa
  • Tehokas, lähes hajuton ja äänetön
  • Ei sisällä DEET-myrkkyä
  • Ei sotkuisia, haisevia voiteita tai suihkeita, ei avointa liekkiä
  • 100 % tyytyväisyystakuu
  • Toimii kaikilla Thermacell-kaasupatruunoilla ja -torjuntamatoilla
Thermacell-laitteeseen laitetaan pralletriinia sisältävä hyttystorjuntamatto. Pralletriini on tehokkain tunnettu hyttystorjunta-aine. Mattoa lämmitetään kaasulla, jolloin tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille n. 20 m² hyttysvapaan alueen.

Tehoaineena käytettävä pralletriini lamauttaa hyttysten ja muiden hyönteisten keskushermoston ainoastaan silloin, jos nämä altistuisivat aineelle suurissa määrin. Thermacell-laitteissa käytettävän hyttystorjuntamaton pralletriinipitoisuus on hyvin pieni, 11,61 % eli 0,19 grammaa. Tämä yhdistettynä aineen hitaaseen haihduttamistapaan takaavat sen, että hyönteiset kääntyvät kannoiltaan ennen kuin aine ehtii niihin haitallisesti vaikuttaa.

Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla tai parvekkeella, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle. Laitetta ei saa käyttää sisätiloissa.

Älä jätä laitetta tai hyttystorjuntamattoja sateeseen.

Pakkaus sisältää: Thermacell-laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainetyynyä).
Torjunta-ainetyynyt vaihdettava parhaan torjuntatuloksen saamiseksi 4 tunnin välein ja butaanisäiliö tyhjenee noin 12 tunnissa.

Tutustuthan laitteen käyttöohjeisiin ennen laitteen käyttöön ottamista. 

Huom! Hyttystentorjuntaan tarkoitettuja hyönteismyrkkyä ilmaan levittäviä tuotteita ei tule käyttää kukkivien kasvien läheisyydessä eikä niiden käyttöä suositella luonnonsuojelualueilla, sillä ne ovat vaarallisia pölyttäjille (mm. mehiläisille) sekä lahottajille. Vaikuttavan aineen joutuminen vesistöihin on estettävä. Käytetyt torjunta-ainematot tulee hävittää sekajätteenä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 270 x 60 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
0.2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Liitetiedostot
mr300_kaytto-ohje_2020_s.pdf

Kommentit
Marko P. 30.12.2021
Yleisarvosana
Toimii mahtavasti Lapissakin.
Anonyymi 26.7.2021
Yleisarvosana
Toimii.
Anonyymi 15.7.2021
Yleisarvosana
Laite toimii erinomaisesti, niin kuin luvataankin. Toisinaan laite ei anna ns kipinää vasta kun useamman yrityksen jälkeen, vaikka kaasua on virrannut noin 8 - 10 sekuntiin.
Anonyymi 11.7.2021
Yleisarvosana
Paras ostos tähän kesään
Anonyymi 9.7.2021
Yleisarvosana
Laite on torjunut hyönteiset terassilla.
Kimmo S. 8.7.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja toimiva kokonaisuus
Armi I. 27.6.2021
Yleisarvosana
Loistava laite, sääsket eivät häiritse kun laite on päällä
Eero I. 26.6.2021
Yleisarvosana
Toimii luvatulla tavalla, jos ei tuule.
Timo R. 23.6.2021
Yleisarvosana
Toimii hyvin. Käyttöä rajoittaa vain terassialuelle oston jälkeen sille noussut keskustelu myrkyn haitallisuudesta muulle luonnolle
Katri T. 10.6.2021
Yleisarvosana
Hyvä tuote.Toimii.Helppo käyttää.
Näytä kaikki (72) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...