Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Ahkiot‪» Lapsille‪»

Fjellpulken Lasten ahkiosetti (101)

Fjellpulken Lasten ahkiosetti (101)

Fjellpulken Lasten ahkiosetti (101)
Fjellpulken Lasten ahkiosetti (101)

Hinta


Määrä
pakkaus


Toimitusaika arviolta 10 - 21 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 pakkausta
Netistä toimitettavissa heti0 pakkausta

Tilauskoodi

101

Saatavuus
Arviolta 10 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tässä tarjouspaketissa mukana ahkio lämpöeristetyllä matolla, suojapeite, tuulilasi, selkänoja, kaatumissuojat, vetovaljaat sekä vetorunko. 50 vuoden ajan Norjalainen Fjellpulken on pysynyt markkinajohtajana maailmalla. Fjellpulken on moninkertainen testivoittaja erittäin kovan laatunsa ansiosta - Fjellulkenin lastenahkiossa on ominaisuuksia, jotka takaavat lapsesi turvallisuuden mäkisemmässäkin maastossa.

Lasikuituvahvistettu polyesterinen ahkio on kevyt ja helppo vetää. Ahkiossa on turvallisuutta lisäävä tuulilasi korkealaatuisesta polykarbonaatista. Tuulilasin alumiiniset vahvistukset takaavat lapsen turvallisuuden. UV-suojattu tuulilasi taittuu lapsen suojaksi mahdollisissa ahkion kaatumisissa. Ahkion ulkosivuilla on kaatumista ehkäisevät kaaret. Jos ahkio kuitenkin jostain syystä pääsisi kaatumaan, toimii tuulisuojus lapsen turvana. Ahkion kaatuessa se kaartuu selkänojaa vasten ja lapsi jää ahkion sisään turvaan.

Ahkion suojakangas on veden- ja tuulenpitävää, mutta silti hengittävä. Siinä on integroitu myrskykuomu. Jos keli muuttuu pahaksi, suojakangas on mahdollista nostaa ylös, jolloin sivutuuli ei pääse lapseen käsiksi. Suojus on mahdollista nostaa kiinni tuulilasiin, jolloin lapsi jää sisätiloihin nautiskelemaan mukavasta kyydistä. Ahkion sisällä on pehmeä vettä hylkivä ja lämpöeristetty matto, jossa on liukumista estävä pinnoite. Säädettävä selkänoja on tehty pehmeästä lämpöeristävästä vaahtomuovista. Selkänoja antaa erinomaisen tuen lapsen selälle ja niskalle. Luonnollisesti mukana on myös turvavyöt. Lapsen nukahtaessa ahkioon, on selkänoja mahdollista säätää loivaan makuuasentoon.

Ahkion takaosassa on säilytystilaa. Säilytystilaa on runsaasti myös ahkion etuosassa. Säilytystiloihin pääsee helposti käsiksi suojuksessa olevien kaksisuuntaisten vetoketjujen kautta.

Pituus: 131 cm
Leveys: 53 cm
Korkeus: 50 cm
Paino: 11 kg

Varastoitaessa korkeus ilman tuulilasia on 30 cm

Norjan punaisen ristin suosituksia lasten ahkion käytölle:

1. Alle 6kk:n ikäisiä lapsia ei saa laittaa ahkioon. Kun lämpötila laskee alle -10 asteen ei ole suositeltavaa kuljettaa minkään ikäisiä lapsia ahkiossa. On tärkeää muistaa, että tuuliset olosuhteet lisäävät kylmäefektiä, ja että maantasolla ilma on aina kylmimmillään.
2. Lapsen pitää olla täysin terve, kun häntä kuljetetaan ahkiolla. Lapsi kärsii matkapahoinvoinnista, jos hänet laitetaan ahkioon heti ruokailun jälkeen. Lapsen mukavuus kannattaa tarkistaa ahkiota vedettäessä säännöllisesti.
3. Tarkista ahkion kunto aina ennen käyttöä.
4. Tarkista että turvavyö on oikesti säädettynä.
5. Käytä lisävarusteena myytävää Baby-bagiä tai vastaavaa pitääksesi lapsen lämpimänä. Ota lapsi ahkiosta pois aina aika ajoin.
6. Vaikka tuulilasi suojaa auringon UV-säteilyltä, lapselle kannattaa laittaa UV-suojatut aurinkolasit.
7. Tarkista aina säätiedotukset äläkä lähde liian pitkille matkoille.
8. Älä hiihdä niin lujaa, että sinulla on vaara menettää ahkion hallinta. Käyttäessäsi ahkiota järkevästi takaat lapsesi turvallisuuden.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1500 x 600 x 350 mm.

Erittäin laadukas Fjellpulken-lastenahkio. Järkevä paketti, jos tarvitset ahkion varusteineen.

Materiaali
Polyester lasikuituvahvistuksella


Paino
15 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Norja


Kommentit
tei...@...fi 6.4.2021
Yleisarvosana
Hyvin luistaa lumessa ja oli hyvä myös vetää fatbikella lumessa..
Annukka P. 31.3.2021
Toimii loistavasti ladulla, vakaa ja valjaat riittävän isot säädöillä. Lapsi tykkää olla kyydissä! ja pulkkaan mahtuu lapsen sukset, sauvat ja muutakin retkievästä mukaan. Tässä voisi olla suojapussi mukana pleksilasille jottein naarmununu kuljetuksissa, ilmeisesti myydään nyt kuljetuskassia erikseen lisävarusteena jossain sekä lämpöpussia sisään.
Anonyymi 10.3.2021
Yleisarvosana
mukava pulk ja mukava hinta, alus Ranskaan helposti, mutta aurinko tulee ja joudumme odottamaan ensi talvena. helppo koota.
Mikko M. 27.1.2021
Yleisarvosana
Alku kankeuden jälkeen ahkion kasaaminen onnistui helposti. Ahkio on kevyt vetää ja huilaa hyvin lumella ja jäällä. Valjaat on mukavat. Tarvittaessa ahkio on myös kevyt kantaa lyhyitä matkoja. Kaiken puolin laadukas ostos!
Marja V. 1.1.2021
Yleisarvosana
Selkänojan kiristysremmi voisi olla metallinen.
Laura Y. 13.12.2020
Yleisarvosana
Vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja kevyeltä. Helppo kasata.
James P. 9.7.2020
Yleisarvosana
Varusten myyntipalvelu oli hyvää. Pulkki lähetettiin nopeasti, ilman hätää ja enimmäkseen vaurioitumatonta. Tuulilasissa oli yksi pieni naarmu, johon suojamuovikelmu oli lävistetty, mutta se on hyvin pieni hölynpöly ja voimme elää sen kanssa. Itse pulk on myös loistava. Näyttää hyvältä ja olen varma, että se toimii hyvin, kun lumet saapuvat tänä talvena. Lasikuiturunko irtoaa monia näkymättömiä lasisirpaleita, jotka aiheuttavat kutinaa, mutta sisäpuolen vuoraaminen vahvalla teipillä korjaa tämän.
Jukka N. 30.12.2019
Yleisarvosana
Helppo koota
Birgitt S. 3.12.2019
Yleisarvosana
Super kiitos. Nopea toimitus, hyvä pakkaus, kelkka on hieno.
Tauno K. 20.2.2019
Yleisarvosana
Tuote täyttää kaikki ne odotukset, jotka minulla oli ennakkoon
Näytä kaikki (13) Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: