Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Riippumajoitteet‪»

Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL

Hunter Green

Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL
Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL
Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL
Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL
Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL
Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL

Kampanjahinta
151,92 + toimituskulut
Alin hinta 30 vrk sisällä 151,92 €
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 189,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Hennessy Hammock Explorer Deluxe Classic XL Hunter Green
Hunter Green
Ei saatavilla


Väri: Hunter Green

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 30 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Explorer-mallisto on Hennesyn Expeditioniin verrattuna suunniteltu vähän rotevammille seikkailijoille. Pituutta on lisätty 30cm ja painorajakin nostettu 135kg asti. Muutoin kyseessä on sama laadukas riippumattoilun mullistanut majoite, jolla pärjää säässä kuin säässä ja käytännössä missä tahansa, mistä löytyy pari puuta.
  • Suositeltu käyttäjän pituus yli 180 cm (max 213cm)
  • Käyttäjän maksimipaino 135 kg
  • Pystytysaika kolme minuuttia
  • Pohjakankaan koko: 330 x 150 cm
  • Materiaalit: Riippumatto 210D Oxford nylon ja sadekatos 70D PU coated polyester
  • Sadekatoksen koko 78 x 280 cm
  • Koko pakattuna 13 x 20 x 30 cm
  • Englanninkieliset pystytysohjeet on painettu säilytyspussin kylkeen

Huom. Snakeskin ostettava erikseen.

Hennessy Hammock -riippumattojen ominaisuuksia:

1) Kiinteä hyönteissuojaverkko. Riippumaton yläpuolella on tiivis hyönteisverkko, jonka läpi ilma vaihtuu, mutta hyönteiset ei pääse sisään. Kun sisääntuloaukko on suljettu oikein ei itikat pääse riippumaton sisään edes sisääntuloaukosta.

2) Tuulenpitävä. Itse riippumatto pitää tuulen ulkopuolella. Hyönteisverkkokin ohjaa tuulen pois vaikka se onkin hengittävää materiaalia.

3) Vedenpitävä. Hennessy Hammockin mukana tulee vesikatos, joka suojaa riippumattoa sateelta. Aurinkoisella säällä sen voi ottaa pois. Sitä voi käyttää myös sellaisenaan ilman riippumattoa.

4) Patentoitu vetoketjuton "Snap Tight" -sisäänkäyntiaukon suljin. Kun riippumattoon asettuu makaamaan sisäänäyntiaukko sulkeutuu henkilön painon vaikutuksesta täysin tiiviiksi. Kun riippumattoa ei käytetä sisäänkäyntiaukossa on tarranauhasuljin, joka kannattaa sulkea huolella, jotta hyönteiset ei pääse riippumaton sisään odottelemaan uhriaan.

5) Hennessy Hammock -riippumattoon asetutaan riippumaton jalkopään keskellä olevasta sisäänäynnistä. Tämän ansiosta Hennessy Hammock on ensimmäinen riippumatto, jossa käyttäjän paino on aina riippumaton keskellä. Eli tähän riippumattoon asetuttaessa ei ole vaaraa menettää tasapainoa ja keikahtaa maahan.

6) Riippumattojen mukana tulee "puunhalaajat" eli paksut turvavyön oloiset nylon-remmit, jotka kiedotaan puun ympärille - niiden paksuus on 25-50 mm riippuen riippumattomallista. Näiden paksujen remmien tarkoituksena on suojata kiinnityspuun kaarnaa/kuorta. Itse riippumaton narut kiinnitetään puunhalaajiin.

7) Patentoitu maahan ankkurointi. Riippumatto ankkuroidaan puiden lisäksi myös maahan. Oikean puoleinen ankkurointi on maatessa polven kohdalla ja vasemman puoleinen olkapäiden kohdalla. Tämän ankkurointitavan ansionta makuuala tuntuu Hennessy Hammockissa normaalia riippumattoa pidemmältä ja leveämmältä.

8) Riippumaton sisällä on käyttäjän yläpuolella naru, jossa roikkuu verkkotasku, johon mahtuu mm. lompakko, kännykkä ja muuta pientarviketta. Narussa roikkuu myös muutama koukku, johon voi ripustaa mm. Led-lyhdyn. Yläpuolisessa narussa on riippumaton kummassakin päässä riippumaton sisällä lenkki. Lenkkiin voi karabiinerillä kiinnittää mm. pienen päivärepun tms.

9) Hennessy Hammockia voi käyttää myös istuimena. Riippumattoon istutaa tällöin sivuttaissuunnassa hyönteisverkon päälle. Istuinta on mukava käyttää "keinutuolina".


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 310 x 210 x 140 mm.


Henkilömäärä
1


Majoitetyyppi
Riippumajoite


Paino
1,54 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,7 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Arto M. vahvistettu ostaja, 27.11.2017
Yleisarvosana
+ Vahvaa tekoa + Tilaa riittää pitkällekin nukkujalle + Integroitu hyttysverkko + ”Itsestäänsulkeutuva” sisäänkäynti riippumaton pohjassa —> ei huolta itikoista Kannattaa silti miettiä kumpi sisäänkäynti sopii omiin mieltymyksiin paremmin, sivusta-aukeava vetoketjumalli (zip) vai tämä classic. Internetistä löytyy lukuisia videoita molemmista malleista. + Sisäkatossa kätevä verkkopussi pienille esineille, esim. otsalampulle. + Tarppi/sadekatos on riittävän suuri. Ei haittaa sateet kovallakaan tuulella ja katoksen alla mahtuu hyvin vaikkapa keittelemään aamupuurot. - Kallis - Melko painava - Pakattunakin suhteellisen kookas paketti
Karri L. vahvistettu ostaja, 27.9.2017
Yleisarvosana
Erinomainen ja nopea. Valitettavasti Suomessa on yleensä tarvetta riippumaton alle tulevalle lisäosalle, joka eristää kylmältä ilmalta. Retkipatja ei toimi riippumaton sisällä.
Timo J. vahvistettu ostaja, 25.8.2017
Yleisarvosana
Hyvä konsepti, ehkä hieman tehtaan makua toteutuksessa, varsinkin ripustuksen kiinnityksissä.
Toni K. vahvistettu ostaja, 18.6.2017
Yleisarvosana
Kasaaminen / purku sujuu vaivatta ja Snake Skinien ja parin karabiinin kanssa vielä vaivattomammin myös sateessa, ilman että kosteus ja törky leviää muihin varusteisiin.
Nimimerkki Selkäsanteri 5.6.2016
Noin 100 yötä tuli nukuttua tämmöisessä kompaktissa yksiössä puolen vuoden reissun aikana. Toimiva kampe. Sopiva asento löytyi itsellä helposti. Hyttysverkko pitää ylimääräiset ötökät ja opossumit ulkopuolella ja hyvin viritetty sateensuoja pitää riippujan kuivana kovemmassakin kelissä. Suosittelen, varsinkin nyt kun hinnat ovat laskeneet alas sieltä 300 eurosta.
Nimimerkki Maan ja taivaan välissä eläminen. 30.5.2015
Erittäin hyvä peli, joka tarjoaa majoittumista parhaillimmillaan.( Mikäli kiinnitys kohtia 2 kpl saatavilla. Suosittelen lisävarusteiksi snake skins suojukset/pussit, nopeuttavat ja helpottavat kasaamista, sekä purkamista huomattavasti, vielä ennestään. Tosi hippi hankkii myös puun halaajat ja kaksi kevyttä ja kestävää karabiinia, joilla liität köydet halaajiin.) Pysyy puut ehjinä. Joka pennin arvoinen! Huom! Riippumajoitteet vaativat aina pientä totuttelua, mutta kun sujut sen lainalaisuuksien kanssa, unet 5/5!
Nimimerkki Jesus the traveler 5.11.2014
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Selviytyi koko kesän kanssani melko kovissa olosuhteissa, tutustu vain riippumattoosi ja se muuttuu suosikki nukkumistapasi. Sen kestävyys ei ole koskaan pettänyt minua, liukutasku on täydellinen litle-musiikkiin yöllä / pidä olutta. Kuitenkin mielestäni väli on jotenkin pieni, mikä antaa alle suojan vaihdeillesi alla ja kaksi ankkuripistettä eivät riitä kovan tuulen sattuessa ... Kuitenkin laatu on mahtava, mallin kärki ja käärmeennahka kiillottavat sitä. Tuomio: KOKEILE IT: D
Nimimerkki poluntallaaja 31.8.2013
Nukkuma-asento ei ollut ainakaa itsellä mikään erikoisen mukava. Tuskin otan mukaan kuin sellaisiin paikkoihin, missä teltta ei ole vaihtoehto. Plussaa kestävältä vaikuttavista valmistusmateriaaleista.
Nimimerkki njhj 1.4.2009
28 yötä kyseisessä riippumatossa. Siinä nukkuu loistavasti. Mikään paikka ei oikeastaan puudu, koska paino jakautuu tasaisesti koko kropan mitalta. Kääntyilyn tarve on siis olematon. Pystyy kyllä tarvitaessa nukkumaan kyljelläänkin. selällään maaten mahtuu jalan koukistamaan sivulle. Pakkasella (-2c) kaipaa selänalle makuualustaa tai vastaavaa. Kondensoi kyllä jonkinverran, koska on niin tiiviisti makuupussia vasten, ettei pussi "hengitä" kosteutta ulos. Kostuuhan se pusii talvella muutenkin, mutta tässä jo parin yön jälkeen mielellään kuivattelisi jossakin, ettei lämpöarvot katoa. Välissä huopa tai vastaava auttaa kovasti. Loistava keksintö huonossa ja vetisessä maastossa. Painaa noin 1,6kg ja nopea purkaa ja kasata. Ei likaannu kasatessakaan, kun ei koske maata.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Hennessy Hammock EXPLORER DELUXE ASYM CLASSIC

Katso myösBlogi

Teltan korjaus-, huolto- ja käyttövinkit

Ennen retkeilyä Tarkasta teltta: Ennen jokaista retkeä, tarkasta teltta huolellisesti mahdollisten vaurioiden tai kulumien varalta. Varmista, että teltta on kaikilta osin ehjä. Katso myös, että kaikki telttaan liittyvät osat ovat tallella ja mukana. Varma tapa tehdä ennen retkeä ...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Talvitelttailu: Ohjeet ja vinkit

Telttaa hankittaessa ensimmäisiä pohdintoja on usein käytetäänkö telttaa myös talvella lumisissa olosuhteissa? Mikäli vastaus on kyllä, valitaan sellainen teltta, joka toimii varmasti myös talviolosuhteissa. Talviteltan ehkä tärkein ominaisuus on hyvä tuuletus. Kosteuden on pääs...


Riippumajoite fundamentals

Mitä tarvitsen majoittuakseni riippumatossa / riippumajoitteessa? Voiko riippumatossa nukkua mukavasti kylmillä keleillä? Mitä riippumattotarvikkeita on olemassa? Kuinka pystytän riippumajoitteen? Näihin ja muihin riippumaattoiluun liittyviin kysymyksiin löydät apua tästä artikke...