Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Miesten / unisex-mallit »

Fjällräven Kajka 100


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Forest Green 660
Forest Green 660
Graphite 031
Graphite 031
UN Blue (525)
UN Blue (525)
Black (550)
Black (550)Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Fjällräven Kajka-tuoteperheen tilavin malli


Fjällräven Kajka 100 on nimensä veroisesti rinkka, johon mahtuu mukaanotettavaa peräti 100 litraa. Kun tarvitset reissuillesi paljon varusteita mukaan, Kajka 100 on oikea valinta. Koska tavaraa mahtuu paljon, on se otettu huomioon erinomaisesti rinkan suunnittelussa ja muotoilussa. Rinkan painopisteet on suunniteltu siten, että hyvin pakattuna rinkkaa on edelleen mukava kantaa ja hyvien säätöominaisuuksien ansiosta rinkka saadaan istumaan kantajansa päälle napakasti.

Kajka 100 -rinkan tavaratilassa on useampi lokero/ aukko, josta pääsee pakattuihin varusteisiin käsiksi siististi ja näppärästi (ylhäällä, edessä, pohjan tuntumassa).

Erinomainen rinkkavalinta silloin, kun reissu on pitkä ja kamaa pitää saada mukaan ja paljon. Rinkka on unisex-mitoituksella, eli säätövaraa löytyy reippaasti hartioille ja selän pituudelle.
  • Kestävä, mukava vaellusreppu, joka on suunniteltu painavien taakkojen kantamiseen.
  • Ainutlaatuinen puinen kehikkorakenne, joka on valmistettu FSC-sertifioidusta koivusta.
  • Tukivyö ja ergonomiset, miehille suunnitellut olkahihnat.
  • Helppo säätää käyttäjän selän pituuteen ja hartioiden leveyteen sopiviksi.
Kestävä, mukava ja täynnä toimintoja – melko vaatimattomasta ulkopuolestaan huolimatta Kajka on edistyksellinen vaellusrinkka klassiseen Fjällräven-henkeen. Nyt tätä rinkkaa on päivitetty hiotuilla, entistä paremmilla toiminnoilla ja maailmassa ainutlaatuisella, uudistusmielisellä puukehikolla, jonka ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät vahvuudesta ja toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Kantojärjestelmä on muotoiltu niin, että se keventää kuormaa myös hyvin painavia kantamuksia kannettaessa, ja käyttäjäystävällinen Perfect Fit Adjustment System -säätöjärjestelmä on helppo säätää erilaisille vartaloille sopivaksi säätämällä sekä selän pituutta että olkahihnojen välistä leveyttä. Reilun kokoinen lantiovyö takaa erinomaisen kantomukavuuden pitkien vaelluspäivien aikana.

Päälokero on ylhäältä avattava ja siinä on lumilukko, iso pystyaukko etuosassa sekä aukko alaosassa, minkä ansiosta sisällön näkee helposti. Päälokeron voi jakaa ylä- ja alaosaan, jolloin alaosassa on Wet/Dry-tila, joka pitää kosteat ja likaiset varusteet erillään muista tavaroista. Kannessa, sivuilla ja lantiovyössä on käytännöllisiä vetoketjutaskuja.

Kannen voi irrottaa ja sitä voi käyttää vyötärö- tai rintalaukkuna, kun arvotavarat halutaan pitää erityisen varmassa tallessa. Kummallakin sivulla on kaksi puristushihnaa, joihin voi kiinnittää ohuet sauvat, jotta puristus on tasainen ja tehokas sivutaskujen aukkoja tukkimatta. Kannessa ja rinkan pohjassa on kiinnikkeitä. Rintahihnassa on turvapilli ja rinkkaan kuuluu sadesuojus, jossa on heijastava painatus.

Korkeus: 90 cm
Leveys: 40 cm
Syvyys: 31 cm

Pohjamateriaali: Vinylon-F, Polyesteri
Pintamateriaali: 600D 100% Polyester, Vinylon F 100% Vinylal
Kantojärjestelmä: Perfect Fit
Runko: koivua

Hoito-ohjeet: pehmeä harja ja haaleaa vettäTuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 420 x 800 x 300 mm.

Sukupuoli
Miehet

Paino
3.55 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.80 kg)

Tilavuus
100 Litraa

Takuu
12 kk

Kommentit
Teemu J. kirjoitti 31.5.2020:
Kaikin puolin erinomainen rinkka. Ajaa asiansa ja vaikuttaa olevansa hintansa veroinen. Todellinen kestävyys selvinnee tietysti vasta usean reissun ja kovan käytön jälkeen. Ainoa miinus tulee joidenkin yksityiskohtien kuten kiinnikkeiden laatuvaikutelmasta, mutta tämä on puhdas makuasia.
Juha P. kirjoitti 29.5.2020:
Perhe rinkka ja mahtuu isommankin miehen tavarat tähän.
tapio h. kirjoitti 24.1.2020:
Huippu rinkka. Todella mukava selässä. Käyttökelpoisia pikkutaskuja tarpeeksi.Rinkan ostajan ei ainakaan tämän kanssa myöskään pitäisi pelätä muka liian suurta litramäärää päivän parin retkillä. Kyllä saa remmeillä kiristettyä väljät pois ja extratila kevyille mukavuuksille on aina poikaa.
Timo V. kirjoitti 13.10.2019:
Liian vähän taskuja ja ulkokiinnityspisteitä, ei jatkoon.
Tuomas L. kirjoitti 27.6.2019:
The rinkka jonka kanssa ei tarvitse kiinnitellä tarvikkeita ulkopuolelle. Kestävyys ja istuvuus huippuluokkaa.
Niko A. kirjoitti 26.6.2019:
Hyvä rinkka, mutta vyötäroremmiin piti teettää jatkopala. Toki maahantuojalta sai soljet ilmaiseksi, mutta voisi kai tollaisen kokoiseen rinkkaan laittaa vähä extra remmiä, että välttyisi tuolta.
Teemu E. kirjoitti 26.6.2019:
Erittäin hyvä kantaa ja hyvät säätömahdollisuudet. Kestävä rinkka joka kestää pienen eliniän. Päälokeron avausmekanismi helpottaa tavaroiden käsittelyä. Enemmän kuin hintansa arvoinen.
Ivan R. kirjoitti 12.4.2019:
Hyvä kantaa, hyvät säätömahdollisuudet. Sivutaskut voisivat aueta kuitenkin edestä ja korkeat pullot putoavat verkkotaskuista helposti (ei selässä vaan autosss, taukopaikalla yms.)
han...@...om kirjoitti 1.8.2018:
Ensimmäisen reissun jälkeen ei voi muuta kun kehua, rinkkaa koko rahan edestä! Monipuoliset säädöt takaa sen että sopii kyllä lähes kaikille käyttäjille.Tilaa on tässä 100L mallissa tarpeeksi niille jotka ovat tottuneet kantamaan hieman reilummin varusteita mukanaan.
jus...@...fi kirjoitti 29.6.2018:
Rinkka istui todella hyvin selkään ja säätövaraa on riittävästi. Lisäksi taskut on aseteltu näppärästi, jolloin saa liikkeessä tarvittavat asiat välittömästi saataville. Isoihin sivutaskuihin saa kaiken, mitä tauoilla tarvitsee. Suosittelen lämpimästi!
Näytä kaikki (20) Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Exped DownMat 7 M
Exped DownMat 7 M
Captcha$
(16)