Lajit‪» Vaellus‪» Kartat‪» Kartat Suomesta‪» Retkeily- ja ulkoilukartat‪»

Teijo Kurjenrahka 1:20 000 ulkoilukartta 2022

Teijo Kurjenrahka 1:20 000 ulkoilukartta 2022


Kampanjahinta
16.07 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 18,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä5 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti5 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily


Tuotteen kuvaus

Ulkoilukartta Teijo Kurjenrahka 1:20 000 kattaa Varsinais-Suomen suosituimmat retkeilykohteet aiempaa tarkemmassa mittakaavassa. Kaksipuolisella kartta-arkilla on kahden kansallispuiston (Teijo ja Kurjenrahka) lisäksi Vaskijärven luonnonpuiston ja muiden Kuhankuonon retkeilyreitistön osien karttoja, kaikki samassa mittakaavassa 1:20 000 (1 cm kartalla on 200 m maastossa). Ulkoilukartta on painettu vedenkestävälle materiaalille. Kestävät kotimaiset ulkoilukarttamme tunnistaa kannen keltaisesta merkinnästä, ja ne on pakattu pahvikoteloon.

Teijon luonnonkauniilla alueella Salossa retkeilijöiden reitit ja palvelut ovat runsaat ja hyväkuntoiset. Seudulla sijaitsevat vanhat kartanot ja rautaruukit ovat arvokkaita kulttuurihistoriallisia miljöitä. Kartalla on mukana myös Meri-Teijon matkailukeskuksen alue.

Kurjenrahkan kansallispuiston parasta antia ovat laajat avoimet luonnontilaiset suoalueet ja pitkospuureitit. Turun seudulla sijaitsevassa puistossa on myös esteettömiä reittejä ja palveluita.

Kuhankuonon 150 km:n mittainen retkeilyreitistö suuntautuu Turusta pohjoiseen aina Yläneelle saakka. Sen reitit kulkevat yhtenäisillä metsäalueilla, kalliomaastoissa ja keidassoilla. Reitistö muodostuu yhdysreiteistä ja rengasreiteistä, joista kartalla näkyvät Vajosuon vaellus, Savojärven kierros, Rehtsuon reitti, Pukkipalon reitti, Pirunkirkon patikka, Kangenmiekan kierros sekä Vaskijärven reitti.

Kartan materiaali on täysin vedenpitävää ja kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä se repeä helposti normaalissa karttakäytössä. Ominaisuudet säilyvät myös pakkasessa ja helteessä. Kartta on sormituntumaltaan miellyttävä ja paperille painettua kevyempi.

Maastotietojen lisäksi karttaan on merkitty reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartalle on lisätty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta, joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa suomeksi ja englanniksi. Kartan reunuksessa on myös tiedot erannosta.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 100 x 10 mm.


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...