Lajit‪» Sukellus‪» Märkäpuvut‪» Uintimärkäpuvut‪» Miesten‪»

Head SR The Aero Flex Race Fullsuit Mens

Head SR The Aero Flex Race Fullsuit Mens

Head SR The Aero Flex Race Fullsuit Mens

Kampanjahinta
411,12 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 499,00 €
Outlet-hinta alk. 371,30 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Head SR The Aero Flex Race Fullsuit Mens Black
Black


Koko
S
M
LLisäksi
Neopreeniliimat
Seacsub Wetsuit Repair Glue, 30g (Musta)
+6,32 €
Zoggs uimalakit
Head Neo Cap 3
+27,92 €
Pesuaineet ja hajunpoisto
Rip Curl Piss-Off 250ml
+9,52 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Headin märkäpuku swimrun-treenaajalle, jolla on varusteet kunnossa. Tässä märkkärissä yhdistyy 10 erilaista neopreenilaatua, joiden käyttö on optimoitu varmistamaan loistavan suorituskyvyn. 4-milliset Aircell-paneelit rinnassa tarjoavat hyvän liikkuvuuden ja vakaan tuen liikkeelle kelluttaen ja lämmittäen samalla kriittistä keskivartaloa. Sääretkin pysyvät hyvässä uintiasennossa lahkeessa käytetyn tuhdimman neopreenin avulla. Nailon paneelit hihojen alla ja lahkeiden sisäosissa vähentävät juoksuosuuden aiheuttamaa kitkaa ja siitä seuraavaa kulumista. Hartioissa puolestaan 1.5 mm paksu materiaali varmistaa erinomaisen liikkuvuuden erityisesti uidessa. Tässä puvussa voit huoletta keskittyä uintitekniikan hiomiseen, sillä se tukee suorituksesi jokaista vaihetta.

Takaa löytyy vetskarillinen ulkotasku lisävarusteille ja puvun sisällä on verkkotaskut. Puvun saa auki sekä edestä että takaa vetoketjulla. Huomiovärin lisäksi puvusta löytyy turvapilli jännittäviä tilanteita varten.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 400 x 100 mm.


Paksuus
1.5 mm, 2 mm, 4 mm


Sukupuoli
Miehet


Paino
1,5 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Ui luonnonvesissä - se on parasta

Mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnittelee avovesiuintiretkiä? Mitä varusteita avovesiuinnille tulisi ottaa mukaan? Miksi käytetään märkäpukua, ja millainen tulisi valita? Miten avovesiuinnin harrastamisessa pääsee alkuun?


Vinkkejä märkäpuvun valintaan

Monia mietityttää, että mikä olisi se omaan harrastukseen sopivimman paksuinen märkäpuku. Valitettavasti vastauksia taitaa olla ihan yhtä monta kuin vastaajaa, joten tässä oppaassa tarjoillaan aiheeseen yhtä näkökulmaa kirjoittajan toimesta. Ohjeista saanee kuitenkin kokonaisk...