Lajit‪» Sukellus‪» Aluspuvut‪»

Ursuit Thermofill Light (Mittatilaus)

Ursuit Thermofill Light (Mittatilaus)

Ursuit Thermofill Light (Mittatilaus)
Ursuit Thermofill Light (Mittatilaus)

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Väri
Musta


Koko
Mittatilaus


Väri: Musta
Koko: Mittatilaus
Toimitusaika arviolta 45 - 60 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

012131

Saatavuus
Arviolta 45 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Kuiva välipuku mittatilauksena. Räätälöidyillä puvuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Voit tilata mittatilauspuvun tilaamalla tämän tuotteen verkkokaupassamme, täyttämällä mittatilauslomakkeen ja toimitamalla sen meille sähköpostitse. Mainitsethan sähköpostissa myös tilausvahvistuksen numeron.

Voit myös tilata tuotteen myymälässämme, jolloin voimme ottaa mitat täällä.

TÄRKEÄÄ !

Otathan mitat mieluiten paljaalta iholta, niin täsmällisinä kuin mahdollista. Mitä pienempi mitta, esim. ranne tai nilkka, sitä tarkempi mittauksen tulee olla. Mikäli haluatte valmistajan huomioivan jotain erityistä, esim. kasvuvaran tai keskenäisten raajojen huomattavat mittaerot, ilmoitattehan siitä.

---

Thermofill Light aluspuku on suunniteltu erityisesti kuivapuvun alle puettavaksi lämmittäväksi vaatekerraksi.
 
Thermofill Light -aluspuku on valmistettu teknisestä monikerrosmateriaalista, joka tekee puvusta hengittävän, elastisen ja vettähylkivän. Pintakerros on X-Tex® -kalvokangasta, eristekerros Thermofill-kuitua ja sisäkerros miellyttävää fleeceä. Thermofill-lämpöeristeen rakenne on ainutlaatuinen. Sen koossapitävä elementti sijaitsee kuitujen keskellä olevassa kuteessa, johon eristyskuidut kiinnittyvät. Tämän johdosta se on äärimmäisen taipuisa, ilmava ja erityisen kestävä eriste.

Ero perinteisiin kuitukangasvanuihin on ratkaiseva: Thermofill ei paakkuunnu, lyttäänny tai hajoa vuosienkaan käytön jälkeen. Thermofill kestää lukemattomia vesipesuja eristyskyvyn kärsimättä. Kun Thermofill-eriste laminoidaan hengittävään ja vesitiiviiseen kalvokankaaseen sekä fleecevuoreen saadaan kokonaisuus, joka siirtää alusasut uudelle aikakaudelle. Thermofill-puvussa käytetyn kankaan eristävyys on mitattu kansainvälisellä Clo-arvolla. Light -mallissa Clo-arvo on 0,83 ja heavy -mallissa 1,97.

Puvussa on mm. tuuletusreiät kainaloissa sekä sukelluskäyttöä varten vasemmassa käsivarressa, kaksilukkoinen etuvetoketju, vetoketjullinen rintatasku, reilut reisitaskut, fleeceresorit kauluksessa, hihansuissa ja nilkoissa sekä tukeva vyötäröresori. Hiha- ja nilkkaresorien rakenne helpottaa pukemista, estäen hihojen tai lahkeiden nousemisen ylös pukeutumisen aikana.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 150 x 400 mm.

Sukupuoli
Miehet


Paino
1.1 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Liitetiedostot
Ursuit mittatilaus.pdf

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki