Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪»

Åsnes Mountain Race 48 Skin

Åsnes Mountain Race 48 Skin

Åsnes Mountain Race 48 Skin
Åsnes Mountain Race 48 Skin
Åsnes Mountain Race 48 Skin
Åsnes Mountain Race 48 Skin

Hinta


Määrä
pari


Pituus
180 cm
Ei saatavilla
190 cm
Tulossa lisää arviolta 9.3.2022
200 cm
Ei saatavilla
210 cm
Tulossa lisää arviolta 9.3.2022Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Åsnes Mountain Race 48 Skin -sukset ovat riittävän jämäkät ja kestävät sukseet, jotta niillä pystyy taivaltamaan haastavammassa takamaastossa, mutta ne sopivat erinomaisesti myös hoidetuille laduille. Todelliset monitoimisukset siis! Integroidulla Pomoca Climb 2.0 -pitokarvalla varustetut sukset tarjoavat erinomaisen pidon ja loistavan liu'un. Pitokarva on suunniteltu auttamaan paitsi potkuissa, myös mäkiä kiivettäessä sukset jalassa. Sivujen 3/4-mittaiset teräskantit tekevät suksesta vakaan ja helpomman käsitellä alas laskettaessa.

Suksen ydin on keisaripuuta, joka tekee suksesta voimakkaan mutta kevyen. Keskeltä 48mm leveä Mountain Race 48 Skin painaa vain 1550 grammaa parilta (200cm), joten ne ottaa mielellään mukaan myös esimerkiksi lähiladuille. Skinlock-systeemin ansiosta suksiin saa kiinnitettyä Åsnesin X-Skin-nousukarvat, joiden avulla kiipeää haastavampiakin mäkiä. Valmistaja suosittelee käyttämään suksia hetken alkuperäisillä skineillä ja kyllästämään tai vahaamaan ne ennen kuin kiinnität X-Skin-nousukarvat päälle.


Oikean pituuden valitseminen (katso kaavio)

Suksen pituus määräytyy käyttäjän pituuden ja painon perusteella. Åsnesin taulukko on vain suuntaa-antava ohjeistus ja käyttäjän taitotaso, kokemus, maasto ja yksilölliset tarpeet voivat vaikuttaa suksen valintaan.

Tiivistetysti haastavammassa maastossa lyhyemmät sukset toimivat paremmin, kun taas aavoilla pidempi suksi on monesti toimivampi. Lyhyempiä suksia on helpompi hallita. Laduilla suksen pituudella ei ole yhtä paljon väliä. Syvemmässä hangessa leveämmällä suksella on mukavampi taittaa matkaa. Lyhyempi suksi on lähtökohtaisesti pitkää kevyempi. Kantamusten tai ahkion kanssa liikkujan kannattaa harkita pidemmän suksen valitsemista.


Kapeammat sukset, kuten
Mountain Race4 6 ja Mountain Race 48: 

Pituus Paino Suksen pituus
-170 cm -70 kg 180 cm
170-180 cm 70-80 kg 190 cm
180-190 cm 80-90 kg 200 cm
190+ cm 90+ kg 210 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 2100 x 70 x 100 mm.

Paino
1.6 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.00 kg)


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Åsnes X-Skin Mohair
 
Åsnes X-Skin Mohair
alkaen Captcha$
(12)
Heti saatavilla


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä pitkät ja l...