Lajit» Kalastus» Koukut» Perhokoukut» Uppoperhokoukut»

Hanak Competition H280BL Stillwater & Wet Fly, 25 kpl

Hanak Competition H280BL Stillwater & Wet Fly, 25 kpl

Hanak Competition H280BL Stillwater & Wet Fly, 25 kpl

Hinta


Määrä
pakkaus


Väri
Black Nickel


Koko
8
10Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Kalastusosasto


Tuotteen kuvaus

Hanak H280BL Stillwater & Wet on seisovan veden kalastukseen suunniteltu väkäsetön erikoiskoukku. Hieman sisäänpäin taivutettu moderni Wave Point-kärki, joka pitää ja tartuttaa kalat hyvin. Normaalia pidemmän varren ansiosta soveltuu erityisen hyvin kuulapääperhoihin.

  • Normaali lanka
  • Pitkä varsi
  • Pitkä koukunkärki
  • Musta nikkeliviimeistely
  • Kemiallisesti teroitettu
  • Erittäin terävä kärki
  • Väkäsetön

Kilpakalastajat ympäri maailmaa ovat pitkään suosineet Hanakin huippulaadukkaita väkäsettömiä perhokoukkuja ja nyt ne ovat suosiossa myös alan harrastajien keskuudessa.

Hanak-koukkujen innovatiivisen muotoilun ansiosta kalat tarttuvat paremmin ja pysyvät paremmin kiinni. Korkeahiiliteräksestä valmistettujen ja kemiallisesti teroitettujen koukkujen kärjet on tehty normaalia pidemmiksi minkä ansiosta kalat pysyvät paremmin kiinni.

Väkäsettömien Hanak koukkujen käyttö helpottaa kalojen ja kalastajan elämää. Ne vähentävät merkittävästi vapautettaville kaloille aiheutunutta vahinkoa ja samalla nopeuttavat huomattavasti kalan vapauttamista. Kalastajakin kiittää kun mahdollisesti vaatteisiin ym. varusteisiin tarttuneet koukut on helppo irroittaa.

Tsekkiläiset HANAK Competition -tuotteet ovat pitkäaikaisen ammattilaistiimin tuotekehityksen tulosta.

Tsekit ovat tunnetusti kovan luokan perhomiehiä ja he ovat dominoineet perhokalastuksen MM-kisoja lähes koko viimeisen vuosikymmenen ajan. Tsekin perhokalastuksen MM-joukkueen jäsenet ovat olleet vuosia mukana kehittämässä Hanak -kilpaperhokalastustuotteita ja nyt tämä osaaminen on kaikkien kalastajien saatavilla.


Kommentit
Lisää kommentti