Lajit» Kalastus» Koukut» Perhokoukut» Uppoperhokoukut»

Hanak Competition H450BL Jig Superb, 25 kpl

Hanak Competition H450BL Jig Superb, 25 kpl

Hanak Competition H450BL Jig Superb, 25 kpl

Hinta


Määrä
pakkaus


Väri
Black Nickel


Koko
12
14
16Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Kalastusosasto, Varasto


Tuotteen kuvaus

HANAK H450BL Jig Superb on innovatiivinen laajakitainen väkäsetön jigikoukku. Käytetään erilaisten lovettujen kuulapäiden kanssa, jolloin perho ui koukku ylöspäin ja täten pohjatärppejä tulee huomattavasti vähemmän ja perhohävikki pienenee. Suosittelemme!

Erinomainen valinta nymfeihin ja miniliitseihin.Ehdoton valinta moderniin nymfikalastukseen ja ranskalaistekniikkaan.


Hanakin jigikoukut ovat pitkään olleet erityisesti kilpakalastajien suosiossa niin suomessa kuin maailmalla, mutta yhä useampi harrastaja on myös siirtynyt käyttäämään väkäsettömiä jigikoukkuja niiden käytännöllisyyden vuoksi.

  • Normaali lanka
  • Pitkä koukunkärki
  • Musta nikkeliviimeistely
  • Kemiallisesti teroitettu
  • Erittäin terävä kärki
  • Väkäsetön
  • Koot #10-16
  • 25kpl pakkaus

Kilpakalastajat ympäri maailmaa ovat pitkään suosineet Hanakin huippulaadukkaita väkäsettömiä perhokoukkuja ja nyt ne ovat suosiossa myös alan harrastajien keskuudessa.

Hanak-koukkujen innovatiivisen muotoilun ansiosta kalat tarttuvat paremmin ja pysyvät paremmin kiinni. Korkeahiiliteräksestä valmistettujen ja kemiallisesti teroitettujen koukkujen kärjet on tehty normaalia pidemmiksi minkä ansiosta kalat pysyvät paremmin kiinni.

Väkäsettömien Hanak koukkujen käyttö helpottaa kalojen ja kalastajan elämää. Ne vähentävät merkittävästi vapautettaville kaloille aiheutunutta vahinkoa ja samalla nopeuttavat huomattavasti kalan vapauttamista. Kalastajakin kiittää kun mahdollisesti vaatteisiin ym. varusteisiin tarttuneet koukut on helppo irroittaa.

Tsekkiläiset HANAK Competition -tuotteet ovat pitkäaikaisen ammattilaistiimin tuotekehityksen tulosta.

Tsekit ovat tunnetusti kovan luokan perhomiehiä ja he ovat dominoineet perhokalastuksen MM-kisoja lähes koko viimeisen vuosikymmenen ajan. Tsekin perhokalastuksen MM-joukkueen jäsenet ovat olleet vuosia mukana kehittämässä Hanak -kilpaperhokalastustuotteita ja nyt tämä osaaminen on kaikkien kalastajien saatavilla.


Paino
0.01 kg


Kommentit
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: