Lajit‪» Leijasurffaus‪» Laudat‪» Hydrofoilit‪» Paketit‪»

Takuma Kujira Helium 1500 Full Set

Takuma Kujira Helium 1500 Full Set

Takuma Kujira Helium 1500 Full Set
Takuma Kujira Helium 1500 Full Set
Takuma Kujira Helium 1500 Full Set

Kampanjahinta
Captcha$ + toimituskulut
Kampanja on voimassa 15.12.2021 asti.
Normaalihinta 901.19 $
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Tulossa lisää arviolta 1.5.2022

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

KHFS01WH150

Viivakoodi

3760315250138

Saatavuus
Arviolta 01.05.2022. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Ennenäkemättömän edullinen foilipaketti wingsurffiin eli siipisurffaukseen esim. ensifoiliksi. Toimii myös pumpfoilina sekä surffifoilina.

Sisältää:

  • Etusiipi 1500cm2 & Stabilizer 218cm2 muovikomposiittia
  • Alumiinimasto 75cm
  • Fuselage eli hydrofoilin etusiiven ja stabilizerin väliin tuleva runkokappale
  • Top plate - maston kiinnityslevy lautaan
  • Ruuvit
  • Travel case

Lauta ja pumpattava siipi ostettava erikseen.

__

The new Kujira Helium 1500 is a real game changer for new foilers, seasoned riders and anyone who’s looking for that one foil that does it all.

The Kujira Helium 1500cm2 front wing and 218cm2 is a real game-changer for new foilers, seasoned riders, and anyone who’s looking for that one foil that does it all; wing riding in all conditions, prone foiling, and downwind riding.

 With composite construction and a lightweight helium foam core, the Kujira Helium is a cost-effective option. Its medium size and medium aspect ratio fit the full range of riders, from lightweight to heavyweight, it is suited for everyone. no matter your size and level.

Delivering a super easy take-off and huge powerful glide, the Kujira Helium is stable and intuitive to control. You will experience smooth, controlled maneuvers at impressive speed without ever feeling overpowered.


Tech specs: 

  •  Wing span: 910mm
  •  Chord: 202,20mm
  •  Ratio: 4,5


Construction

  • Composite construction with a lightweight helium foam core

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1040 x 400 x 250 mm.

Paino
10 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Juri M. 10.8.2021
Yleisarvosana
Ostin Heliumin wingfoil-käyttöön ja meilestäni se on toiminut siinä hyvin. Olen aloittelija wingillä, mutta olen windfoilannut muutaman vuoden, joten kokemusta on muistakin siivistä. Siipi lentää tosi pienessäkin vauhdissa ja liukuu kevyesti. Fuse ja vakain ovat melko pienet, joten foili reagoi nopeasti painemuutoksiin. Tänään oli tyypillinen kevyt "merituulikeli" ja nautin 5.0 siivellä ja Heliumilla ajosta todella paljon. Laukku/laatikko, jossa tämä toimitetaan on tosiaan ihan jättimäinen, mutta eipä sitten hajoa kovin helposti kuljetuksessa. Maston kiinnitystapa lautaan on oikein mukava käytössä. Muutenkin osat ruuvautuvat toisiinsa virtaviivaiseksi ja siistiksi kokonaisuudeksi. Etusiipi voisi istua runkopalaan tiukemminkin, mutta kolmella ruuvilla kiristettynä se kyllä tuntuu pysyvän tukevasti paikallaan. Mukana tuleva torx-avain on ehkä lähinnä "välttävää" laatua, joten kannattaa hankkia parempi kaupasta. Hinta- laatusuhde on mielestäni erittäin hyvä. Kujira 1440 etusiipi yksinään maksaa €800 ja tämä paketti oli kokonaisuudessaan €899. Halvempiakin paketteja on, mutta hinta on mielestäni selvästi alle mediaanin ja paketin toimivuus on ihan huipputasoa. Esim. vanha Slingshotini näyttää varsin amatöörimäiseltä kyhäelmältä tämän foilin vieressä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki