Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪»

Åsnes Kongsvold Hunter BC (2021)

Åsnes Kongsvold Hunter BC (2021)


Hinta


Määrä
pari


Pituus
170cm
Ei saatavilla
180cm
Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk
190cm
Tulossa lisää arviolta 12.2.2022
200cm
Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrkSaatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Åsnesin Kongsvold Hunter BC on metsästäjiä varten suunniteltu back country -suksi vaativaan maastoon! Joustavan kärjen ja muotoillun leveyden ansiosta Kongsvold Hunterit ovat vakaat hiihtää, niillä on helppo tehdä käännökset ja ne kantavat hyvin syvässä lumessa. Jäykemmän keskiosan ansiosta suksista voi ottaa jopa 10cm muita malleja lyhyemmän parin ja jos tekniikka on hallussa, niillä laskee silti vielä kunnon käännöksiä alamäessä.

Suksissa ei ole teräskanttia metsästyskoiria ja muita karvakavereita silmällä pitäen, ei pääse nimittäin kantilla osumaan vahingossa tassuille! Loistava valinta talvisiin metsästysreissuihin vaikeaan ja metsäisempään maastoon!

Leveys: 96 - 66 - 85
Paino: 1950g (190cm)
Pitokarvayhteensopiva: Kyllä
Sintrattu: Kyllä
Vahattava: kyllä

Oikean pituuden valitseminen (katso kaavio)

Oikean pituisten suksien valintaan vaikuttaa käyttäjän paino ja pituus. Alta löytyvä taulukko antaa osviittaa oikean suksen pituuden valintaan, mutta taulukko on tosiaan vain yleisohje. Suksen oikea pituus riippuu aina myös kokemuksesta, taitotasosta sekä yksilöllisistä mieltymyksistä ja tarpeista.

Yleisesti ottaen avoimille tuntureille kannattaa ottaa pidempi suksi kantavuuden parantamiseksi, kun taas luonnollisesti epätasaisessa maastossa kuten vuoristossa tai vaihtoehtoisesti tiheämmässä metsikössä kannattaa suosia lyhyempää mallia. Lyhyempi malli on myös aloittelevalle erähiihtäjälle helpommin hallittavissa. Jos hiihdät pääasiassa latuja tai kelkkauria, suksen pituudella ei ole suurta merkitystä.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 2000 x 200 x 200 mm.

Pohja
Voideltava


Paino
3 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Anonyymi 4.1.2022
Yleisarvosana
Umpihankihiihtoon hyvä vaihtoehto perinteisille karhuille ja peltosille. Etenkin jos sikseen laittaa oikeat siteet. Mulla Rottefellan BC side. Suksen hiihdettävyys ja kantavuus on hyvä. Olennaista on, että miettii mihin suksia tarvitsee. Jos hiihtää pilkille perinteiset versiot paremmat. Jos tarttee umpiseen maksimikantavuuden on pitkät peltoset rautaa. Jos hiihtää sekalaisesti eri maastoissa ja tykkää keveistä menopeleistä Kongsvoldit jatkoon.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

OAC EA 2.0 siteet
 
OAC EA 2.0 siteet
Captcha$
(15)
Åsnes X-Skin Mohair
 
Åsnes X-Skin Mohair
alkaen Captcha$
(12)
Heti saatavilla
Rottefella NNN-BC Magnum
 
Rottefella NNN-BC Magnum
Captcha$
(34)
Heti saatavilla


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä pitkät ja l...