Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Urheilukellot‪» Suunto‪» Suunto 7‪»

Suunto 7 White Burgundy

Suunto 7 White Burgundy

Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy
Suunto 7 White Burgundy

Hinta
349,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti

Tilauskoodi
SS050380000
Viivakoodi
6417084504104
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Pyöräily, 20


Tuotteen kuvaus

Suunto 7 -rannetietokone on äärimmäisen tyylikäs sporttikello rannesykemittauksella ja fiksuilla navigointiominaisuuksilla! Nyt on Suunto onnistunut kyllä tekemään niin nätin ja slimmin sykemittarin, että sitä pitää mielellään ranteessa sekä treenatessa että arjessa! Suunto 7 on paitsi todella rautaisilla urheiluominaisuuksilla varustettu urheilukello, siinä on nyt myös Googlen tarjoamia älyominaisuuksia, kuten vaikkapa Google Pay™, sekä ilmaiset offline-ulkoilukartat, jotka tekevät luonnossa seikkailemisesta entistä helpompaa.

Totuttuun tapaan eri urheilutiloja on erittäin paljon, yli 70 ja näyttönäkymiä voi muuttaa omien mieltymystensä mukaan. Sykeen mittaaminen onnistuu helposti kellon omalla rannesykemittuaksella. Lisäksi kellolla voi hallita puhelimesta vaikka lenkin aikana kuuntelemaasi musiikkia, kun puhelin ja kello on yhdistetty toisiinsa.

Navigointi on kuitenkin Suunto 7 -kellon ehkä parhaita puolia sen siistin ja matalaprofiilisen ulkomuodon lisäksi. Offline-karttojen avulla maastoihin on helppo tutustua edeltä, sillä kartat sisältövät maastotietoja, reittejä ja korkeuskäyriä. Karttoja pääsee katsomaan helposti koska tahansa, treenin aikana se onnistuu vain yhdellä pyyhkäisyllä. Sisäiset lämpökartat 15 lajiin, kuten juoksuun, uintiin ja pyöräilyyn, näyttävät suosituimmat reitit, jotta voit treenata samoissa maisemissa kuin muutkin tai pysyä poissa kaikkein tallatuimmista poluista. Paikalliset offline-kartat ja lämpökartat ladataan automaattisesti, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja kello latautuu. Voit myös manuaalisesti valita ladattavaksi haluamasi alueen kartan. Offline-karttojen avulla löydät aina perille ja tunnet parhaat harjoittelureitit, vaikka jättäisit puhelimesi kotiin tai liikkuisit mobiiliverkon kantoalueen ulkopuolella.

Suunto 7 käyttää Wear OS by Google -käyttöjärjestelmää, jonka ansiosta se on markkinoiden älykkäin urheilukello. Suosikkisovellustesi avulla pysyt ajan tasalla, näet tulevat tapaamiset tai tehtävälistat ja tarkistat nopeasti saapuvat puhelut ja viestit kellostasi. Maksaminen on myös helppoa arjessa ja lenkeillä Google Pay™ -palvelulla.

Suunto 7 on suunniteltu ja testattu Suomessa Suunnolle tuttuja laatustandardeja noudattaen. Iskun-, veden- ja liankestävä kello toimii sateessa, liejussa ja lumessa. Fyysisten painikkeiden ansiosta sitä voi käyttää käsineet kädessä, ja sen erittäin kirkas korkearesoluutioinen kosketusnäyttö on suojattu naarmuuntumattomalla Gorilla® Glass -lasilla. Suunto 7:n akku kestää älykellokäyttöä koko päivän ja jaksaa sen jälkeen kanssasi vielä päivittäisen treenin. Se kestää joko jopa 48 tuntia älykellokäyttöä tai enintään 12 tuntia GPS-seurantatilassa.* Kun käytät virtaa säästävää GPS-tilaa, akku kestää pidempään ulkoharjoituksissa. Valmistaudu pidempiin harjoituskertoihin tai käytä ominaisuutta, kun akku on jo vähissä, mutta haluat vielä jatkaa.

* Akun todellinen kesto voi vaihdella huomattavasti lajin, asetusten, sovellusten ja monien muiden tekijöiden mukaan.

Wi-Fi-yhteyden ansiosta ohjelmistopäivitykset ovat automaattisia, joten kellosi on aina ajan tasalla ja siinä on viimeisimmät ominaisuudet. Laajenna kellon toimintoja lataamalla Google Playsta suosikkisovelluksesi ja muuta kellon ulkoasua eri kellotauluilla ja vaihdettavilla rannekkeilla.

Suunto 7 on sekä Android™- että iOS-yhteensopiva.

 • Yli 70 urheilutilaa
 • Ilmaiset offline-ulkoilukartat
 • Rannesykemittaus
 • Vesitiivis 50 metrin syvyyteen
 • Google Fit™
 • Google Assistant
 • Google Pay™

Tekniset tiedot

Avaa

Näyttö

Avaa

Wear OS By Google™

Avaa

Musiikki

Avaa

Liitettävyys

Avaa

GPS, navigointi ja outdoor

Avaa

Syke

Avaa

Nopeus ja matka

Avaa

Harjoitusrasitus ja harjoituksen jälkeinen palautuminen

Avaa

Jakaminen ja seuraaminen

Avaa

Urheilutilat

Avaa


Pakkauksessa:

 • Suunto 7
 • latauskaapeli
 • yksi ylimääräinen silikonilenkki rannekkeeseen
 • pikaopas
 • tiedote kansainvälisestä rajoitetusta takuusta, turvallisuus- ja säädöstiedote

Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Levon seuranta
Ei


Soveltuvuus
Freeride, Golf, hiihto, Jooga, juoksu, kalastus, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, melontalajit, metsästys, pyöräily, Seikkailu, surffaus, Touring, triathlon, uinti, Veneily


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus, Sykevyö (ei mukana)


Paino
0,294 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Tomi N. vahvistettu ostaja, 17.12.2020
Hieno muotoilu. Akun kesto saisi olla pidempi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Suunto 7 Benefit film

Katso myös