Lajit‪» Vaellus‪» Kartat‪» Kartat Suomesta‪» Retkeily- ja ulkoilukartat‪»

Etelä-Konnevesi Leivonmäki Isojärvi 1:25 000, vedenkestävä ulkoilukartta 2019

Etelä-Konnevesi Leivonmäki Isojärvi 1:25 000, vedenkestävä ulkoilukartta 2019

Etelä-Konnevesi Leivonmäki Isojärvi 1:25 000, vedenkestävä ulkoilukartta 2019
Etelä-Konnevesi Leivonmäki Isojärvi 1:25 000, vedenkestävä ulkoilukartta 2019

Hinta


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti2 kpl heti
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Mukana myös Pyhä-Häkin kansallispuisto!

Uusi ulkoilukartta Etelä-Konnevesi Leivonmäki Isojärvi Pyhä-Häkki 1:25 000 kattaa neljä Keski-Suomen kansallispuistoa yhdellä kaksipuolisella kartta-arkilla. Kartta on painettu kestävälle synteettiselle materiaalille ja pakattu pahvikoteloon. Vedenkestävät kotimaiset ulkoilukartat tunnistaa kannen keltaisesta merkinnästä.

Kartan materiaali on täysin vedenpitävää ja kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä se repeä normaalissa karttakäytössä. Ominaisuudet säilyvät myös pakkasessa ja helteessä. Kartta on sormituntumaltaan miellyttävä ja paperille painettua kevyempi.

Etelä-Konnevedellä on sekä laajoja järvenselkiä että saarten sokkeloita. Rautalammin ja Konneveden rajamailla sijaitseva puisto on suosittu melonta- ja veneilykohde, jossa suojaa tarjoavat retkisatamat. Kansallispuiston mannerosaa luonnehtivat metsäiset kalliomäet, jotka tarjoavat retkeilijöille korkeuseroiltaan haastavia reittejä.

Leivonmäen upeat männikköiset harjumaastot sekä laajat suoalueet Joutsassa tarjoavat helppokulkuisia polkuja ja pitkospuita koko perheelle. Kansallispuiston keskellä lainehtii Rutajärvi, jonka rannoilta ja saarista meloja löytää mielenkiintoista tutkittavaa. Helppokulkuinen retkilatu kiertelee puiston talvisessa suoluonnossa.

Isojärven kuusikkoiset maisemat, jylhät kalliot ja rotkot Kuhmoisissa olivat vuosikymmeniä sitten savottajätkien kotikenttä. Heidän lapiolla tasoittamiaan polkupyöräteitä mukailee nyt maastopyöräilyreitti. Nykyisin metsätöitä puistossa tekee lähinnä majava.

Pyhä-Häkissä Saarijärvellä humisevat Etelä-Suomen upeimmat vanhat metsät. Yli 400-vuotiaiden kilpikaarnaisten mäntyjen palokorot muistuttavat menneistä metsäpaloista ja ihmisen pienuudesta.

Maastotietojen lisäksi karttaan on merkitty muun muassa reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartalle on lisätty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta, joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa suomeksi ja englanniksi. Kartan reunuksessa on myös tiedot erannosta. Mittakaava on parhaiten suomalaiseen metsämaastoon sopiva 1:25 000 (1 cm kartalla = 250 m maastossa).

Mittakaava
1:25 000


Kustantaja
Karttakeskus


Koko
100 × 70 cm


Ulkoasu/sidosasu
taitettu, vedenkestävä

Kirjastoluokka
42.02


Painovuosi
2019


ISBN
978-952-266-532-4


Ilmestynyt
20191203


EAN
9789522665324

ID
F205000


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 80 x 20 mm.


Vedenkestävä
Kyllä


Paino
0.1 kg


Kommentit
Anonyymi 28.8.2022
Yleisarvosana
En vaan osaa liikkua maastossa ilman perinteistä karttaa, joten hienoa, että nykyään kansallispuistoista on saatavilla kartat. Isojärven kartta tuli testattua kesällä ja päivään sattui pieni tihkusadekin. Oma arvio oli, että kartta hyvin ajantasalla ja vedenkestävyys toimi hienosti (ainakin pienessä tihkusateessa).😄👍
Janne R. 28.6.2022
Yleisarvosana
hyvä ja selkeä kartta
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...