Lajit» Sukellus» Tuotepaketit»

AquaLung Zuma + Mikron Travel Pack Lady 300Bar Din

AquaLung Zuma + Mikron Travel Pack Lady 300Bar Din

AquaLung Zuma + Mikron Travel Pack Lady 300Bar Din

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
pakkaus(ta)AquaLung Zuma tasapainotusliivi

Väri
AquaLung Zuma tasapainotusliivi Black/Blue
Black/Blue


Koko
XXS/XS
S/M
ML/L
XL/XXL
AquaLung Mikron Travel Pack Lady 300Bar Din

Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti

Tuotteen kuvaus
AquaLung Zuma tasapainotusliivi:
Erittäin kevyt tasapainotusliivi, joka sopii erinomaisesti matkustuskäyttöön.

ZUMA on matkakäyttöön suunniteltu liivi. Tämä ultrakevyt wings-tyyppinen liivi sisältää integroidut painotaskut ja liivin kokonaispaino on ainoastaan 2 kg. Liivi on helppo pakata litteäksi tai sitten sen voi rullata kasaan. Innovatiivinen design poistaa tarpeen kovalle selkälevylle. poistaa tarpeen kova pakkaus. Säiliöpantaa on laskettu vötäröpannan tasolle joka auttaa tukeman säiliötä selkälevyn puuttuessa. Liivin yläpäässä sijaitseva venttiilin hihna vetää säiliötä lähelle selkää joka siirtää painopisteen lonkkiin lievittäen painetta hartioista.

SureLock II painotaskujärjestelmä tarjoaa turvallisen painotaskun irrotuksen yhdellä vetäisyllä. Painotaskun asettaminen on myös tehty helpoksi ja sen voi vain työntää paikoilleen ja klick-ääni kertoo sen lukittumisesta. Kun taskut ovat kytketty, ainoa tapa vapauttaa taskut on vetämällä kahvasta. Liivin sisäänrakennettu "supistaja" vetää liivin sivuja sisään jotta liivi säilyy mahdollisimman virtaviivaisena koko ajan. Rintavyön korkeutta ja pituutta saa säädettyä itselle sopivaksi. Matalan profiilin omaavat venttiilit vähentävät vastusta sukeltaessa. Liivissä on ulostaitettava ja näin ollen laajennettavissa oleva tasku.

Liivissä on 4 kappaletta muovista D-rengasta. Alhaalla oikealla sijaitseva poistoventtiili helpottaa pää edellä laskeutumista sekä vaakatasossa liikkumista. Topatut olkahihnat lisäävät mukavuutta. Liiviin on mahdollista ostaa säiliöpantaan kiinnitettävät lisäpainotaskut. Liivin vasemman taskun päällä on veitsen kiinnityskohta johon voi kiinnittää esimerkiksi Aqualung Wenoka veitsen. Veitsen sijainti mahdollistaa että siihen pääsee helposti käsiksi. Oikealla olkapäällä sijaitseva poistoventtiili on helppo löytää ja käyttää. Muotoiltu kaulus estää hankausta kaulassa ja tarjoaa mukavuutta.
AquaLung Mikron Travel Pack Lady 300Bar Din:
Aqualungin Mikron on pienin ja kevein regulaattori Aqua Lungin mallistosta. Se painaa vain 900 grammaa, mikä tekee tästä regulaattorista täydellisen matkakumppanin. Vielä hämmästyttävämpää on sen suorituskyky joka on saatu pidettyä korkealla tasolla pienestä koosta huolimatta. Mikronin tasapainotettu ensimmäinen ja toinen aste tuottavat erinomaisen suorituskyvyn.

Mikron on pienikokoinen ja kevyt pakkaus mukavuutta ja ainutlaatuista sukelluskokemusta. Punottu letku, painaa alle 150 grammaa ja tarjoaa joustavuutta sekä mukavuutta. Mikronin alentaja on tasapainotettu ja siinä on 2 korkeapaine porttia (7/16) ja 4 matalapaine porttia (3/8). Pieni koko ja paino tekee Mikronista ihanteellisen valinnan matkailijalle. Mikronin kalvolla tasapainotettu alentaja on suojattu ulkoisilta tekijöiltä. Alentajan T-muoto antaa korkeapaine- ja matalapaineporteille optimaalisen sijainnin. Mikron on heti uutena yhteensopiva EAN 40 sekä 40 % O2 kaasuille.

Paketti sisältää paineenalentimen, pää- sekä vara-annostajan.

Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 48.50 $ verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Takuu
12 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki