Lajit‪» Vaellus‪» Kirjat‪» Erätaitokirjat‪»

Piritta Kantojärvi Viiden tähden vaellus

Piritta Kantojärvi Viiden tähden vaellus


Kampanjahinta
Captcha$ + toimituskulut
Kampanja on voimassa 15.12.2021 asti.
Normaalihinta 22.69 $


Määrä
kpl


Varastossa

Myymälä (Helsinki)hyllyssä6 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti6 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Piritta Kantojärven Viiden tähden vaellus on hyvä retkeilyn perusopas aloittelijalle, virkistävä ruokakirja kokeneelle vaeltajalle.

Kauniit maisemat, hyvä sää, kunnon varusteet, mukava maasto, paras seura – mikä tekee vaellusretkestä onnistuneen? Vastauksia on yhtä monta kuin vaeltajiakin, mutta yksi asia nousee kaikilla tärkeäksi: hyvä ruoka.

Viiden tähden vaellus antaa eväitä sekä vaellusretkien että retkiruokien suunnitteluun. Se auttaa retkikohteiden ja varusteiden valinnassa, reitin suunnittelussa ja rinkan pakkaamisessa. Kirjan runsailla ohjeilla kuivaat ja valmistat oikeat, maistuvat ja ravitsevat ruoat. Kuljitpa jalan, meloen, lumikengillä tai hiihtäen, hyvin syöneenä jaksaa paremmin.Kirja rakentuu kuuden erilaisen retken ympärille. Vaellustilanteet etenevät lyhyestä pidempään ja merkityiltä poluilta tiettömiin erämaihin. Kirjan ohjeilla kokemattomankin on helppoja ja turvallista lähteä nauttimaan luonnosta.Makuelämysten lisäksi retkiaterioissa on otettu huomioon ravintoarvot. Näillä resepteillä jaksaa urheilla koko päivän – edes erityisruokavaliot eivät hidasta menoa!

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 40 x 200 mm.

Paino
0.5 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Kommentit
Riikka J. 4.11.2021
Yleisarvosana
Ihanat kuvat, nyt täytyy vaan lähteä vaeltamaan.
Anonyymi 26.1.2021
Yleisarvosana
Ehkä liian hienoja aloittelijalle.. (tosin en tiedä miten paljon yksinkertaisempia ne voisi olla, saa kirjasta ideoita ainakin ja ruokalukemista)
Lisää kommentti