Lajit‪» Kuntoilu‪» Tasapainolaudat‪»

Plankpad PRO – interactive full-body trainer

Plankpad PRO – interactive full-body trainer

Plankpad PRO – interactive full-body trainer
Plankpad PRO – interactive full-body trainer
Plankpad PRO – interactive full-body trainer
Plankpad PRO – interactive full-body trainer
Plankpad PRO – interactive full-body trainer
Plankpad PRO – interactive full-body trainer

Hinta


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä3 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti3 kpl heti
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Kuntoilu


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Plankpad yhdistää innovatiivisen kuntoiluvälineen kännykkääsi tai tablettiin pelien ja treeniohjelmien avulla. Se on täydellinen ratkaisu koko kehon treenaamiseen. Lankuttaminen on yksi tehokkaimmista harjoitteista. Se kohentaa kuntoasi, polttaa rasvaa ja lisää lihasmassaa, sekä parhaimmillaan ehkäisee ja lievittää selkäkipua. Plankpad tekee lankutustreenistäsi vaihtelevaa ja hauskaa!

Lankutus on tehokas tapa vahvistaa koko kroppaa. Kädet, hartiat, selkä, vatsa, kyljet ja jalat pääsevät hommiin kuin huomaamatta.

Plankpadin mukana tulee ladattava sovellus(iOS / Android), jossa on monia pelejä ja treeniohjelmia. Sovellus on synkronoitu Plankpadin kanssa. Liikkeesi laudalla ohjailevat pelejä ja ohjelmia. Leikkimielinen kisailu vie huomiosi treenaamisesta ja auttaa jaksamaan pidempään.

Plankpadiä voi käyttää myös tasapainolautana:
  • Treenaamiseen
  • Tasapainon harjoitteluun
  • Motoriikan parantamiseen
  • Parantamaan reaktioaikaa
  • Kuntoutukseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn
Voit kisailla myös suurella näytöllä - ystävien ja perheen kanssa

Yhdistä mobiililaitteesi älytelevisioon surffataksesi Plankpadilläsi. Isolla näytöllä voit nauttia peleistä perheesi ja ystäviesi kanssa tai heitä vastaan. Sopii mainiosti myös lapsille. Tasapainoilu parantaa koordinaatiota ja vahvistaa koko kroppaa.

Pelit

Sovelluksesta löydät monenlaisia pelejä ja treenejä, joita hallitaan laudalla. Jokaiselle löytyy varmasti oma suoksikke esimerkiksi Candy Monster, Duck Shoot, Pong Goal, Meteor Madness, Wave Rider tai Snow Cruisin’. Ja lisää on luvassa..

Pelit haastavat sinut keräämään lisää pisteitä ja aika unohtuu. Laudan avulla saat huomaamatta yhdistettyä huvin ja hyödyn.

Treenit

Sovelluksesta löytyy myös erityinen treeniosio. Videot opastavat sinua monissa erilaisissa harjoituksissa, joita voit laudalla tehdä. Laita video pyörimään ja pyri toistamaan liikkeet parhaimman kykysi mukaan säilyttäen oikean asennon. Sovellus havaitsee mikäli et pysty pitämään asentoa ja pyrkii avustamaan sinua oikean asennon säilyttämisesssä.

Voi olla hyvä idea aloittaa peleillä, jotta saat kiinni hommasta. Treenit on suunniteltu ensisijaisesti kokeneemmille käyttäjille.

Paino
2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Kommentit
Anonyymi 30.11.2021
Yleisarvosana
Suosittelen, kaikki tapahtui Tšekin tasavallassa O.K.
Laura M. 29.12.2020
Yleisarvosana
Ihan kiva muuten, mutta Huawein puhelimella ei kalibroitunut oikein. Appi ei liikkunut oikeaan suuntaan.
Judith B. 3.9.2020
Yleisarvosana
Rakastan Plankpadia ... paljon helpompaa kuin vain lyödä lattialle. Lisäksi se antaa minulle kannustinta, kun ohitan sen joka päivä tulossa ja menossa. Jätän sen pois - joten kun näen sen lattialla, olen taipuvaisempi pudottamaan alas ja tekemään 20-30 sekuntia (olen aloittelija). Teen tämän useita kertoja päivässä. Rakastan suunnittelijaa / aikataulua ja olen aloittamassa joitain muita ehdotettuja liikkeitä. Hei, olen (aktiivinen) 75-vuotias nainen, jolla on huonot polvet ja lonkkaproteesi, joten minulta voi kestää aikaa päästä vauhtiin. Se kannustaa minua myös nousemaan paikallaan olevalle pyörälle, koska tunnen olevani energisempi, vähemmän jäykkä. Pehmuste on tarpeeksi mukava, jotta ei vahingoittaisi käsivarteni, ja mielestäni auttaa myös hieman korkeammalla lattiasta (tasaisen lattian sijasta). Pidän sitä myös tasapainon puolesta. Tunnen vatsani kasvavan enemmän lihaksia vain 10 päivän kuluttua. Ostan sen uudestaan. Kiitos! Judith Brooks, San Francisco, Kalifornia
Lisää kommentti

Tuotemerkki