Aika alkaa olla käsillä

Iloisia uutisia kaikille ihme hiihtäjille, joille elämä maistuu parhaalta alamäessä. Meidän vapaalaskuosasto on herännyt kesähorroksestaan ja on nyt aivan mintissä. Valikoima on tänä vuonna erittäin asiallinen, ja edustamamme merkit on juuri niitä merkkejä, joita nyt kuuluukin olla. Vapaalaskuosaston kinginä häärii Mika, laskijaässä vailla vertaa. Mika on tavattavissa myymälästä harva se päivä tarjoamassa asiantuntevaa palvelua sekä varusteiden hankintaan että suksien ja monojen huoltohommiin.

Tässä viestissä on esitelty muutamia malliston helmiä kaudelle 2020-2021. Kauden ennakkostartin kunniaksi laitettiin pientä kisuttelua tuohon hintapuoleen, eli 8.11.2020 saakka isosta osasta laskukamoista lähtee se 5% pois hinnasta - myös uutuuksista.


Kannattaa klikata suosiolla auki koko tuoteryhmä/ tuotemerkin tuotteet, sillä jos kaikki herkut olisi revitelty yksitellen tähän viestiin, ei niitä lukiessa ja plärätessä kerkiäisi lumille tämän kauden puolellakaan.

Aloitetaan tämä varustekatselmus Black Crowsin kauden uutuussuksilla:

Black Crows Orb Freebird
Kampanjahinta 616.55 € -5%
DPS
Alchemist Wailerit on tarkoitettu aikalailla kaikenlaiseen maastoon takamaastoista eturinteisiin.
DPS Alchemist Wailer A106 C2
Kampanjahinta 1234.05 € -5%Faction -sukset ovat meidän valikoimissa nyt jo kolmatta vuotta. Esille nousee kuitenkin nämä Primet, jotka tekevät vaikutuksen harjaantuneempaakin puuterinpöllyttäjään. Pssst: tuossa olisi nuo 180 -senttiset ihan älyttömän hyvään hintaan (650 € / -35%)

Faction Prime 3.0
Hinta 999.00 €
Poistossa alk. 650.00 €


Blizzard Brahmalla meno sujuu rankoissakin oloissa muita suksia sujuvammin ja kepeämin, joka meinaa sitä, että voit laskea pidempään väsymättä.

Nämä Full Tiltin monot on vehkeet vailla vertaa.
Todella kevyt touring-mono jossa ei ole säästelty ominaisuuksissa.
Full Tilt Ascendant Approach Boot
Kampanjahinta 607.05 € -5%
KAIKKI MONOT VAPAALASKUUN >>

Vapaalaskijan muistilista:
• lapio, sondi, piippari
• ensiapulaukku, valaisin
• kartta, kompassi, puhelin
• nestesäiliö (eristetty letku, mikäli juomarakko) ja evästä
• vakuutus, joka kattaa rinteiden ulkopuolella laskemisen

KATSO TÄSTÄ KAIKKI LUMITURVALLISUUSVARUSTEET
Lue tästä artikkelimme lumiturvallisuusvarusteista

Alla esimerkkejä lumiturvallisuuskamoistamme.

Mammutin monikäyttöinen lumivyöryreppu integroidulla Airbag 3.0 systeemillä. Repun mukana ei tule kaasupatruunaa vaan se on ostettava erikseen. Soveltuu vapaalaskureissuille, talvivaelluksille ja lumilautailuun. Reppu on mukava ja hyvin varusteltu.

Removable Airbag System R.A.S.:
pakattavissa pieneen tilaan, laukaisukahvaa pystyy säätämään pituuden mukaan. Airbag on kirkkaan oranssin värinen, irroitettavissa ja siirrettävissä.
Mammut Ride Removable Airbag 3.0 (R.A.S.) Kampanjahinta 559.55 € -5%
Mammut Barryvox Hinta 239.00 €

Mammut Barryvox S Package Kampanjahinta 417.05 € -5%
Mammut Barryvox Package Pro Light Kampanjahinta 407.55 € -5%


Holy Shift! Uniikki Salomon S/LAB Shift MNC hybridiside. S/LAB Shiftin etukappaleen erikoisuudet: vaellusasennossa laskettelumono kiinnitetään pin-kiinnityksen avulla (vaatii tech-monon), mutta laskuasennossa etukappale muuttuu perinteiseksi alppisiteeksi. Laskuasennossa voidaan käyttää myös perinteisiä alppimonoja.

Markerin Alpinist 12 -lasketteluside sopii niin vaativalle alppinistille kuin klassisemmallekin laskijalle. Siteestä on karsittu pois kaikki ylimääräinen paino tinkimättä kuitenkaan ominaisuuksista.
Salomon S/LAB Shift MNC 13 Kampanjahinta 343.76 € -2%
Marker Alpinist 12 Kampanjahinta 284.05 € -5%
KAIKKI SITEET LASKETTELUUN >>

Panssareista ja suojista nostettakoon esille tämä Sweet Protectionin suojaliivit. Nättejä kuin mitkä, ja niin hyviä.
Katso myös muut Sweet Protectionin tuotteet tästä

Sweet Protection on norjalainen ulkoilubrändi, joka on keskittynyt laadukkaiden suojavarusteiden ja urheilutekstiilien valmistukseen.
Sweet Protection Back Protector Vest Women's Kampanjahinta 141.55 € -5%
Sweet Protection Back Protector Vest Men Hinta 129.90 €

SUOJUKSET KAIKKEEN MAHDOLLISEEN >>

The Douchebag on kevyt, kompakti ja äärimmäisen älykäs suksipussi suksille tai lumilaudalle.

Douchebagin saa toisesta päästä rullaamalla lyhennettyä juuri oikean mittaiseksi (max. pituus 205cm) ja siihen saa tarvittaessa kiinnitettyä muita DB:n pussukoita ns. Hook-up systeemillä. Kassin jämäkkä rakenne suojaa laskukamoja hyvin ja materiaali on vedenpitävää. Pussin pohjasta löytyy remkaat, joten raskaankin säkin raahaminen on huomattavan helppoa. Kantokahvat ovat säädettävissä.

Douchebagiin mahtuu mukavasti esim. yksi pari suksia sauvoineen, monot ja kypärä / 2 paria suksia ja vähän laskuvaatetta / lumilauta, monot, kypärä tai 2 lumilautaa, monot ja laskuvaatetta. Pussi on helppo pakata ja se vetää sisäänsä hämmästyttävän määrän varustetta. Säilytyksen ajaksi pussi rullautuu kompaktiksi paketiksi.

Douchebags The Douchebag Kampanjahinta 227.05 € -5%
KAIKKI DOUCHEBAGS -TUOTTEET >>
KAIKKI SUKSIPUSSIT >>

Suosituimpana, eli ei ollenkaan vähäismipänä

Oakleyn Flight Deck -laskettelulasit ovat erittäin laajan näkökentän takaavat "kehyksettömät" laskettelulasit. Sopii myös useiden silmälasien päälle.
Linssissä tehtaalla laitettuna F3 Anti-fog huurteenestopinnoite. Eli: älä turhaan pyyhi linssin sisäpuolta, jottei huurtumaton pinnoite kulu turhaan.

Optisesti korjattu polykarbonaattilinssi jonka vaihto toiseen väriin on helppoa ja vaivatonta.
Oakley Flight Deck Matte Black w/ Prizm Torch Iridium Kampanjahinta 179.55 € -5%

Eipä siinä. Antaa mennä taas, kun alamäki alkaa. Erinomaisen hyvää laskukauteen varustautumista itsekullekin.
Eiköhän tästäkin oikein hyvä taas tule.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net


[uutiskirje_poistu]