Kesä on paras aika touhuta kesäjuttuja

Suppailu on tullut tänne Härmän perukoille jäädäkseen, se on selvää ja hyvä niin. Koko laji on saanut täysin uusia toimintamuotoja: jooga muuttuu huomattavasti kiinnostavammaksi, kun se tehdään SUP-laudan päällä. Nosteessa ja tulossa on joogan ohella kaikki muutkin lihaskuntojumpat sun muut SUP-lauta bootcampit.

SUP-lauta on myös erinomainen väline vaellella ympäri vetisiä kansallispuistoja - noissa lautamalleissa kun on mistä valita. VaellusSUPiksi käy tuommoinen kapoisempi malli, jolla on ketterä meloa purot ja ojat. Jos kokemus on melonnasta kuitenkin vähäisesti, niin varmaan leveämpi ja vakaampi lauta olisi varmempi valinta. Leveämmällä laudalla käy myös kaikki jumpat ja muut kikkailut, että siinä mielessä monipuolinen jos ei laudalla ole pakko kapeimmista ränneistä punkea.

Olemme koonneet alle ihan päällikkötason ehdotelmalistan peruskäyttäjälle niin vaellukselle, mökkihöntsään kuin suppijumppaan & -joogaankin. Paketit sisältävät laudan, melan, käsipumpun, kunnon kantorepun, jalkanarun ja evän. Peruskäyttöön erinomainen valinta ja sikäli helppo, että kaiken tarpeellisen saa kerralla hankittua erittäin asialliseen hintaan.

Jobella on pitkä perinne vesiurheiluvärkkien valmistamisessa: vuonna 1974 hollantilainen vesiurheilu-/ vesihiihtomestari Jeff Jobe. Kuten monissa kuuluisissa outdoorhistorian tarinoissa: siitä se ajatus sitten lähiti, ja tämä alankomaissa sijaitseva monipuolisesti vesiurheiluvälineitä valmistava Jobe tuottaa perustajansa itsensä vision mukaisia lautoja, suksia ja mitä muuta.

-17%
Red Paddle Co Ride 10'6" x 32" pakkaus
Red Paddle Co Ride 10'6" x 32" pakkaus
Captcha$
Poistossa alk. 862.97 $
Allround-SUP
(8)
Heti saatavilla
-10%
Saimaa SUP Bass 11.0 SUP-lautapaketti
 
Saimaa SUP Bass 11.0 SUP-lautapaketti
Poistohinta Captcha$
Allround SUP
(11)
Heti saatavilla
-13%
Jobe SUP Aero Yarra 10.6 paketti
Jobe SUP Aero Yarra 10.6 paketti
Captcha$
Poistossa alk. 635.64 $
Allround-SUP
(6)
Heti saatavilla
-14%
Jobe SUP Aero Duna 11.6 paketti
 
Jobe SUP Aero Duna 11.6 paketti
Poistohinta Captcha$
Matka-Allround-SUP
(8)
Heti saatavilla
Puussa nukkuminen on parasta

Lapsuuden haaveita ja parhaita hetkiä voi toteuttaa tätä nykyä aivan tosissaan mukavuudesta tinkimättä.
Tentsile on aivan omanlaisensa majoite, joka erinomaisuutensa lisäksi on kenties hauskin ja elämyksellisin tapa majoittautua. Tentsilen voi sijoittaa paikkaan, josta löytyy kolme tukevaa puuta tai muuta vastaavaa kiinnityspistettä.

Kuvittele, kuinka ihanata olisi tehdä yläailmoihin maja kallion laelle, joen rantaan, suon reunaan tai vaikka rantakaislikon ylle - paikkaan missä herääminen, oleilu tai lepääminen voisi olla ihan parasta.

Jos Tentsile ei (jostain syystä) ole sinun juttusi, niin vaihtoehtoja on vaikka mitä siihen, ettei tarvitse selkä maata vasten olla. DD Hammocks ja Hennessy Hammock tekee tukevia riippumajotteita. HUOM: Hennessyn mukana tulee tuo katos, DD Hammocksin majoitteeseen se pitää muistaa hommata erikseen, jos ei tarppia entuudestaan omista.
No mitäpä muuta. Kesä on oivaa aikaa kaikelle tekemiselle, etenkin boulderoinnille.
Katso myös muu pädivalikoimamme, sillä niitä löytyy jos jonkinlaisia. Niin, ja siis yleisesti ottaen kiipeilyvarustevalikoimamme on aivan sikahyvä.

Petzl Cirro Maxi Crash Pad
 
Petzl Cirro Maxi Crash Pad
Captcha$
148 x 118 x 12,5 cm
(4)
Heti saatavilla
Petzl Alto Crash Pad
 
Petzl Alto Crash Pad
Captcha$
118 x 100 x 10 cm
(2)
Heti saatavilla
Black Diamond Circuit Crash Pad
Black Diamond Circuit Crash Pad
Captcha$
120 x 89 x 10 cm
(1)
Heti saatavilla
Black Diamond Mondo Crash Pad
 
Black Diamond Mondo Crash Pad
Captcha$
112 x 165 x 12.5 cm
(1)
Heti saatavillaSen verran, mitä henkilökohtaisesti tunnen kiipeilyä (ja toisaalta kaikkia muitakin outdoor-lajeja), niin ymmärrän, että nämä alla olevaa tuotteet sopivat touhuun kuin vati päähän, ja ovat itseasiasssa keskeisin osa koko harrastusta.
Korjatkaa, jos olen väärässä. Tuskinpa olen.

Elikäs limpparit ja maggarat kylmään:Riippumatto on paras paikka, mihin ihminen voi itsensä laittaa.
Kyllä se näin vaan on.

Valinnanvaraa on monenlaista, tässä helposti matkalle otettavaa, laskuvarjokankaasta valmistettua kestävää riippistä, jonne tuohon tuplamalliin mahtuu menemään jopa kaksi riippumattoilijaa. Allekirjoittanut tykkää, että siinä kahdelle tarkoitetusta on justiinsa ihanasti tilaa yhdelle. Noissa kaikissa riippareissa ei tule mukana kiinnitysköysiä, mutta saatte edukkaasti ostettua valmiiksi leikattuna, pakattuna ja solmittuna sopivat narut, joilla ripustat riippumaton puuhun aivan käden käänteessä.
Snorkkelointi on aivan älyttömän makeaa puuhaa, ja Suomessakin snorklaamalla voit bongata jos minkämoista önniäistä. Arkojen ja piilottelevien kalojen smyygailu snorklaamalla rantavedessä on huomattavasti hedelmällisempää kuin esimerkiksi laitteilla sukeltaessa - allekirjoittanut on bongannut useasti haukia snorkkireissuilla, mutta harvemmin laitesukeltaessa.

Noh. Snorkkeleita ja räpylöitä on valikoimassamme ja paljon. Ja maskeja. Ideaalia olisi, jos pääsee ihan livenä sovittamaan maskin niin että voi olla täysin varma, että se on itselle sopiva. Räpylöiden jalkakoko menee pääsääntöisesti niin, että jos jalkakokosi on vaikka 40, niin osta räpylä, joka on tarkoitettu koolle 40, älä ainakaan valitse isompaa. Suurimmassa osassa tapauksia jos epäilet kahden koon välillä, niin kannattaa valita se pienempi - toki eroavaisuuksia jalan muodoissa on paljon.

Jos haluat viedä snorklauskokemuksesi nextille levelille, niin tarjoamme sukelluskoulumme puolella snorkkelisukelluksen opettamista sekä altaassa, että avovesissä - tervetuloa oppimaan tärkeimmät niksit ammattitaitoisen kouluttajan johdolla.
Ja ennen kuin unohtuu: muistakaa aurinkolasit! Kesä on, ja ulkona paistaa aurinko.

Leijasurffaajan tai leijalautailua aloittelevan kannattaa kurkata myös Ozone tarjouskampanja:

Ozone Bundle Sale