Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Riippumajoitteet‪»

Hennessy Hammock Expedition Zip

Hennessy Hammock Expedition Zip

Hennessy Hammock Expedition Zip
Hennessy Hammock Expedition Zip
Hennessy Hammock Expedition Zip
Hennessy Hammock Expedition Zip

Hinta


Määrä
kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Riippumattoilun mullistanut riippari, joka on helppo ja nopea pystyttää. Expeditionissa on Hennessy patentoitu asymmetrinen muotoilu, jonka ansiosta matossa on mukava köllötellä.
  • Suositeltu käyttäjän pituus alle 183 cm
  • Käyttäjän maksimipaino 114 kg
  • Pystytysaika 2.5 minuuttia
  • Riippumaton koko 150 x 305 cm
  • Materiaalit: Riippumatto 210D Oxford nylon ja sadekatos 70D PU coated polyester
  • Sadekatoksen koko 160 x 252 cm
  • Koko pakattuna 23 x 18 x 10 cm
  • Englanninkieliset pystytysohjeet on painettu säilytyspussin kylkeen
Muuten siis samanlainen kun Expedition Asym Classic, mutta tässä mallissa "sisäänkäynti" sivusta vetoketjulla varustetun aukon kautta.

Huom. Snakeskin ostettava erikseen.

Hennessy Hammock -riippumattojen ominaisuuksia:

1) Kiinteä hyönteissuojaverkko. Riippumaton yläpuolella on tiivis hyönteisverkko, jonka läpi ilma vaihtuu, mutta hyönteiset ei pääse sisään. Kun sisääntuloaukko on suljettu oikein ei itikat pääse riippumaton sisään edes sisääntuloaukosta.

2) Tuulenpitävä. Itse riippumatto pitää tuulen ulkopuolella. Hyönteisverkkokin ohjaa tuulen pois vaikka se onkin hengittävää materiaalia.

3) Vedenpitävä. Hennessy Hammockin mukana tulee vesikatos, joka suojaa riippumattoa sateelta. Aurinkoisella säällä sen voi ottaa pois. Sitä voi käyttää myös sellaisenaan ilman riippumattoa.

4) Patentoitu vetoketjuton "Snap Tight" -sisäänkäyntiaukon suljin. Kun riippumattoon asettuu makaamaan sisäänäyntiaukko sulkeutuu henkilön painon vaikutuksesta täysin tiiviiksi. Kun riippumattoa ei käytetä sisäänkäyntiaukossa on tarranauhasuljin, joka kannattaa sulkea huolella, jotta hyönteiset ei pääse riippumaton sisään odottelemaan uhriaan.

5) Hennessy Hammock -riippumattoon asetutaan riippumaton jalkopään keskellä olevasta sisäänäynnistä. Tämän ansiosta Hennessy Hammock on ensimmäinen riippumatto, jossa käyttäjän paino on aina riippumaton keskellä. Eli tähän riippumattoon asetuttaessa ei ole vaaraa menettää tasapainoa ja keikahtaa maahan.

6) Riippumattojen mukana tulee "puunhalaajat" eli paksut turvavyön oloiset nylon-remmit, jotka kiedotaan puun ympärille - niiden paksuus on 25-50 mm riippuen riippumattomallista. Näiden paksujen remmien tarkoituksena on suojata kiinnityspuun kaarnaa/kuorta. Itse riippumaton narut kiinnitetään puunhalaajiin.

7) Patentoitu maahan ankkurointi. Riippumatto ankkuroidaan puiden lisäksi myös maahan. Oikean puoleinen ankkurointi on maatessa polven kohdalla ja vasemman puoleinen olkapäiden kohdalla. Tämän ankkurointitavan ansionta makuuala tuntuu Hennessy Hammockissa normaalia riippumattoa pidemmältä ja leveämmältä.

8) Riippumaton sisällä on käyttäjän yläpuolella naru, jossa roikkuu verkkotasku, johon mahtuu mm. lompakko, kännykkä ja muuta pientarviketta. Narussa roikkuu myös muutama koukku, johon voi ripustaa mm. Led-lyhdyn. Yläpuolisessa narussa on riippumaton kummassakin päässä riippumaton sisällä lenkki. Lenkkiin voi karabiinerillä kiinnittää mm. pienen päivärepun tms.

9) Hennessy Hammockia voi käyttää myös istuimena. Riippumattoon istutaa tällöin sivuttaissuunnassa hyönteisverkon päälle. Istuinta on mukava käyttää "keinutuolina".


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 240 x 190 x 110 mm.

Henkilömäärä
1


Majoitetyyppi
Riippumajoite


Paino
1.232 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.40 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
pel...@...om 6.8.2020
Yleisarvosana
Todella laadulas Hammock joka kestää näemmä hyvin minun 145kg paikon. USeita öitä vietetty metässä tän kanssa. Tätä on helppo suositella.
Matti V. 7.11.2019
Yleisarvosana
Odotusten mukainen muutaman käyttökerran perusteella.
Jenni S. 7.6.2019
Yleisarvosana
Juuri niin hyvä kuin oletinkin! Niin kätevä ku ei enää tarvi kuljettaa telttaa ja makuualustaa. Kevyt ja pieneen tilaan mahtuu 👌
Anna-Liisa M. 27.8.2018
Yleisarvosana
Hyvä tuote, mutta samalla voisi suositella underblanketin ostoa
Lisää kommentti


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Riippumajoite fundementals

Mitä tarvitsen majoittuakseni riippumatossa / riippumajoitteessa? Voiko riippumatossa nukkua mukavasti kylmillä keleillä? Mitä riippumattotarvikkeita on olemassa? Kuinka pystytän riippumajoitteen? Näihin ja muihin riippumaattoiluun liittyviin kysymyksiin löydät apua tästä artikke...