Nyt nappaa


Syksy, ja nimenomaan tämä ajankohta on yksi vuosittainen kalamiesten, -naisten ja -henkilöiden kohokohta.
Moni teistä on varmaankin tutustunut meidän kalastusosastoon ja sitä myöten tietää, että se on aivan poskettoman hieno.

Homman nimi on se, että valikoimastamme löydät parhaat perhovermeet ja laadukkaat sidontamateriaalit ja -tarvikkeet, laajan viehevalikoiman erikoisspessuja unohtamatta ja siimat per ihan mihin vaan. Kaiken hyvän lisäksi meidän kalahemmot osaa asiansa täysin, siksi noi kamatkin on vissiin valikoituneet niin hyvin.

Itsensä suitsuttamisesta varsinaiseen aiheeseen, eli viikon kampanjointiasiaan. Ollaan nimittäin täällä ihan maapähkinöinä syksyn uutuuksista ja nätiksi järjestellystä kalastusosastostamme, että ollaan päätetty levittää ja jakaa tätä riemua tarjoamalla perhonsidontakamaa anteliaaseen -10% tarjoushintaan koko tämän ja ensi viikon loppuun saakka (vkot 38-39).

Liekö tähän mennessä syksyn huimat kalastusseikkailut nousseet vähän päähän, mutta oli tälle hulluttelulle syy mikä hyvänsä, niin nautitaan siitä täysiä.

Alla pikalinkkejä keskeisiin tuoteryhmiin, koko kalastuksen tuotevalikoiman näet tästä: KALASTUS

Koska syyllistä on aina hauska etsiä, niin syylliset poikkeuksellisen hienoon perhonsidontamateriaalivalikoimaamme on meidän henkilökunnan keskuudessa olevat lukuisat perhonsidontafiilistelijät, jotka ovat samalla myös erittäin taitavia sitojia.

Karvojen ja höyhenten sun muiden kuitujen ja tinseleiden lisäksi kannattaa tutustua laadukkaisiin työkaluihin ja muihin asiaan liittyviin tarvikkeisiin. Jos olette käymässä myymälässä, niin kannattaa rohkeasti kysäistä vinkkejä materiaalivalintoihin ym. kalastusasiantuntijoiltamme. Ja muistimmeko mainita, että alla olevan linkin takaa olevat tuotteet nauttivat -10% tarjoushinnoista koko kuluvan viikon lisäksi myös koko ensi viikon (vko 39) loppuun saakka.


KAIKKI PERHONSIDONTAAN LIITTYVÄ


Vapojen tuoteryhmä sisältää laajan valikoiman keppejä, eli käsittäen nyt tärkeimpinä heittovavat, perhovavat, jigivavat, onkivavat, uisteluvavat ja pilkkivavat. Sitten tietysti on kaikenlaisia tarkempia alatuoteryhmiä noista, sekä tuotepaketteja.


KAIKKI VAVAT


Siimat
Oli kalastuslajisi mikä hyvänsä, niin veikkaanpa vallan, että jonninlainen aiheeseen erittäin hyvin sopiva siima siihen löydetään. Monofiilit, fluorcarbonit, kuitusiimat, perhosiimat.

Tämä on todella hyödyllinen tuotos, kannattaa tutustua:
Katso tästä kalastusasiantuntijoidemme laatima napakka ja kompakti SIIMAN VALINTAOPAS


KAIKKI SIIMAT


Viehättävät vieheet
Lusikat, vaaput, shadit, jigit, liat, heittoperhot, perhot, jerkit, pilkit, lajitelmat, wobblerit, litkat ja mitkä kaikki. Yllä luetellut löytyvät omista tuoteryhmistään alla olevan linkin takaa.KAIKKI VIEHEET


Hyvät kahluuvarusteet ovat avain onnistuneeseen kalastusreissuun, jos kahlaushommat siihen kuuluu:


KAIKKI KAHLUUVARUSTEET


Eli eimuutaku tervetuloa kovasti tänne meille Konalaan käymään ja valkkaamaan syksyn ottipelit kuntoon. Jos ette maantieteellisesti voi tulla niin nauttikaahan tarjouksista vaikka netissä. Myymälä on avoinna arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 11-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Mukavaa syksyviikonloppua ja nauttikaa viilenevistä vesistä!


Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]