Garmin: Forerunner for Runners

Motivaatiota treenaamiseen

Motivaatiota saa monenlaisista tekijöistä: hyvästä olosta jonka ulkoilu ja urheilu saa aikaiseksi, paremman kunnon ja -terveyden tavoittelun luulisi vähintään riittävän sellaisenaan jo syyksi. Mutta, mutta. En tiedä teistä, mutta tavoitteiden asettaminen, itsensä voittaminen ja tervehenkinen kilpailu oman treenihistorian kanssa on aika makeaa myös. Statistiikka on makeaa, oman kunnon kehityksen seuraaminen on makeaa ja hyvät varusteet on jo niin makiaa, että mieli tekisi lähteä lenkille heti tältä istumalta.

Aloitetaan näistä rannetietokoneista.
Garmin Forerunner -mallisto on äärimmäisen monipuolinen tietskari niille, jotka tykkää lenkkeillä, juosta, polkujuosta, jumpata ja mitä kaikkea.
Näiden edelläjuoksijoiden värkkien joukossa on pienempää ja kevyempää (sekä ominaisuuksiltaan, että kooltaan), että sitten vähän ärmäkämpiä laitteita, joista löytyy kaikki herkut. Mikä ikinä on sinun syysi ja motivaatiosi juosta, valitse kaveriksi ehdottomasti Forerunner.

Forerunner -sarjan tykein malli ominaisuuksiltaan lienee tämä 945. Se on suunniteltu intohimoisille urheilijoille, triathlonin harrastajille, juoksijoille ja muille erikoispuuhaajille. Saat lempimusiikkisi näppärästi synkronoitua kelloon, mikä siivittää suorituksesi entistäkin kovempiin korkeuksiin. Ja on sanomattakin selvää, että löytyy kaikki kartat, Garmin Payt sun muut herkut. Tästä on olemassa myös bundle, jossa saat laitteen lisäksi sykevyön myös uintiin ja toisen sykevyön kaikkeen muuhun treeniin.
Garminin rannetietokoneet »Triathlonistien kestosuosikki
Forerunner 935 -kellolla saat runsaasti tietoa esimerkiksi juoksudynamiikasta, rannesykemittarista, harjoittelun tilasta, FTP-tasosta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä. Sopii erityisesti paljon urheilevalle, joka haluaa aina parantaa vanhoja tuloksiaan. Tällä huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkellolla hienosäädät sekä harjoittelua että palautumista ja kehityt entistäkin paremmaksi.

Akunkestosta huom! Etenkin ultraurheilijat, joita asia saattaa kiinnostaa:
- Enintään 24 tuntia GPS-tilassa, kun käytössä optinen sykemittari.
- Enintään 60 tuntia UltraTrac-tilassa
- Kellotilassa laite toimii enintään 2 viikkoa kellotilassa, kun käytössä optinen sykemittari, aktiivisuuden seuranta ja älykkäät ilmoituksetGarminin triathlonkellot »


Nyt on nimittäin treenaaminen helppoa.
Ainoa mitä tarvitsee itse tehdä on treenata, ja kello hoitaa loput. Forerunner 645 on GPS-juoksukello, joka mittaa sykkeet ranteesta, ja sillä saa lenkin varrella tai salilla ostettua juttuja kätevästi Garmin Pay™ -lähimaksulla kaikissa niissä paikoissa, joissa lähimaksu kortillakin on mahdollista. Eli vihdoin ne käteiset ja kortit voi jättää kotiin (muista kuitenkin, että kaikilla pikkukiskoilla ei ole lähimaksumahdollisuutta, eli reippailukohteesta riippuen kannattaa välillä se vitonen varata munkkikahvia varten!). 645 on saatavilla normiversiona ja Music -versiona.Garminin triathlonkellot »


Forerunner 245 on helppokäyttöinen ja monipuolinen GPS-älykello, joka suorastaan ajattelee puolestasi ja kertoo, missä kaikkialla olet lenkkeilyt. Se seuraa tilastojasi, laskee tulokset ja jopa selvittää kaiken tarvittavan suorituskyvystäsi, juoksutavastasi, harjoitteluhistoriastasi ja tavoitteistasi. Sinun huoleksi jää itse treenaaminen. Tästäkin mallista löytyy normiversio ja sitten tämä musiikkiversio, johon saat jopa 500 kappaletta ajettua käytössä olevasta musiikkipalvelustasi (mm. Spotify), joten voit halutessasi jättää kännykän himppeen.
-11%
Garmin Forerunner 245
Lajit‪»Ulkoilu‪»Elektroniikka‪»Urheilukellot‪»Garmin‪»Forerunner‪»
Garmin Forerunner 245
Kampanjahinta 239,81 €
(8)
Heti saatavilla
-10%
Garmin Forerunner 245 Music
Lajit‪»Ulkoilu‪»Elektroniikka‪»Urheilukellot‪»Garmin‪»Forerunner‪»
Garmin Forerunner 245 Music
Kampanjahinta 286,10 €
(38)
Heti saatavillaMonipuoliset Garmin -tietskarit »


Olet juoksija, joten harjoittele kuin juoksija
Kun valmistaudut juoksulenkille, varmista että käytössäsi on tismalleen oikea työkalu. Forerunner 45 on tyylikäs ja kevyt GPS-älyjuoksukello, joka sisältää kaikki tarvitsemasi juoksuominaisuudet ja keveytensä vuoksi on mukava käyttää vaikka vuorokauden ympäri.
Näillä kahdella mallilla ei ole sinänsä mitään teknistä eroa: 45S on vain tuota perus 45 -mallia pienempi ja sirompi versio.
-10%
Garmin Forerunner 45
Lajit‪»Ulkoilu‪»Elektroniikka‪»Urheilukellot‪»Garmin‪»Forerunner‪»
Garmin Forerunner 45
Kampanjahinta 143,52 €
(2)Kaikki Garminin kellot »


Mukavuus ennen kaikkea.
Niin, ja raikkaus!

Yllättävän harva tulee ajatelleeksi merinovillaa yhtenä maailman parhaimmista matskuista treenivaatteisiin. Mutta se on: tuntuu mukavalle kostuessaan, on lämmin /viileä silloin kun tarvitaan eikäi ala ihan niin helposti dunkkaamaan hikihaisulle, kuin monet perinteiset tekniset ja keinokuituiset materiaalit. Kuulostaa jo melkein liian hyvältä ollakseen totta, vai mitä?

Se on toki merinovillasta todettava, että vaikka tekstiiliin sekoitetaankin toisinaan vaihteleva määrä keinokuituja herkän merinovillan vahvistamiseksi, on se auttamatta kulutuskestävyydeltään hiukka heikompi kuin vanha kunnon muovinen keinokuitu. Mutta, se mikä tässä hävitään voitetaan siinä, että verme on miellyttävä, eikä sitä tarvitse heittää pois hajun- / epämääräisyyden takia, vaan oikeasti vasta sitten kun se on puhki käytetty.

Devoldin treenikuteita merinovillaisena porffavoor. Valikoimasta löydät kaikkea kalsareista rintsikoihin, alus-, väli-, päällikerroksista kaikkeen mahdolliseen pipoon, lapaseen ja muuhun tarpeelliseen.

-15%
Devold Running Headband w/Reflex
Lajit‪»Ulkoilu‪»Vaatteet‪»Päähineet‪»Otsapannat‪»
Devold Running Headband w/Reflex
Kampanjahinta 24,57 €
(4)
Heti saatavilla
-15%
Devold Valldal Woman Tee
Lajit‪»Ulkoilu‪»Vaatteet‪»Paidat‪»T-paidat‪»Naisten‪»
Devold Valldal Woman Tee
Kampanjahinta 50,07 €
(7)
Heti saatavilla
Alk. -31%
Devold Running Tights Man
Lajit‪»Ulkoilu‪»Vaatteet‪»Housut‪»Juoksuhousut‪»Miesten‪»
Devold Running Tights Man
Kampanjahinta 84,92 €
Outlet-hinta alk. 69,00 €
(5)
Heti saatavilla


Kaikki Devoldit »


Muista nesteytys
Ospreyllä on mielenkiintoisia ja todella hyvännäköisiä juomajärjestelmiä, jotka ovat aivan sattumalta nyt myös osittain erittäin hyvässä tarjouksessa. Juomareput ja juomavyöt, sekä kaikki niihin liittyvä varaosa- ja oheisrekvisiitta.

Juomareppu kannattaa valita sen mukaan, mitä ja minne on menossa tekemään: eli mitä kaikkea pikkukamaa tarvitset lenkille/ seikkailullesi mukaan.

KAIKKI OSPREYN TUOTTEET

Kevään kunniaksi pistetään syke hyville tasoille ja hikoillaan mukavasti ja raikkaasti merinovillaan, eikös juu. Kannattaa tarkistaa koko tuo Ospreyn valikoima, sillä juomareppujen lisäksi tarjolla on tältä uskomattomalta merkiltä myös paljon rinkkaa ja reppua - edukkaaseen erikoishintaan, tietenkin.

Kunnollista viikonloppua kaikille sporttaajille ja muille metsässäreippailijoille.
Aurinkoa kaikille - pitäkää itsestänne huolta.