Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Devold


Devold on Norjan maanmainio käytännöllisiä villavaatteita ja asusteita valmistava yritys. Devoldin tuotepaletista löytyy niin villaisia alusasuja, tyylikkäitä villavaatteita kuin pipoja ja sukkiakin.

Vuonna 1853 herra nimeltään Ole Andreas Devold palasi Saksasta huippumodernien neulontakoneiden kanssa. Hän oli kehitellyt ajatusta myydä villaisia alusvaatteita, käsineitä ja tietenkin punaisia pipoja. Devold on jo vuosikymmeniä auttanut ulkoilma-ammattilaisia, -harrastajia ja tutkimusmatkailijoita selviämään päivistään ulkoilmassa paremmin ja mukavammin.

Ole Devoldin suku oli toiminut vaatteiden valmistuksen parissa jo 1760-luvulta lähtien. Suvun keräämää ammattitaitoa ovat siitä lähtien hyödyntäneet jo monien sukupolvien käsityöläiset. Devold oli totisesti moderni ja monitaitoinen visionääri. Hän ymmärsi jo varhain, että laatu ja uudenlainen ajattelu ratkaisevat yrityksen menestyksen.

Devold voi ylpeänä todeta, että yritys on vaalinut yrityksen perinteitä jo yli 160 vuoden ajan valmistaen edelleen laadukkaita villatuotteita.

Katso video Devoldin tehtaaltawww.devold.no

Tuotemerkin kaikki tuotteet