Garmin fēnix 6 on julkaistu!
29.8.2019

Meillä on ilo ilmoittaa kaikille multi- sun muille sporttaajille, että Garmin on tällä päivämäärällä lanseeranut uuden fēnix 6 -sarjan.
Kokonaisuus sisältää uuden sukupolven edistyksellisiä GPS-älykelloja urheiluun ja ulkoiluun.

Urheilijoiden ja seikkailijoiden kokemusten pohjalta suunniteltu fēnix 6 auttaa ylittämään rajoja ja asettamaan uusia tavoitteita.

Valikoimastamme löydät nyt nämä alla olevat huippu-uutuudet. Näitä voi alkaa tilaamaan jo - toimitukset alkavat heti, kun valmistajalta alkaa tuotetta hyllyille vyörymään. Tuotteet toimitetaan tilanneille tilausjärjestyksessä, elikäs ekaksi tilanneet saavat kellonsa ensiksi jne. Ole nopea, niin varmistut että pääset fiiistelemään tätä himoittua ja kadehdittua uutuutta ensimmäisten joukossa.

Miten nämä eroavat toisistaan, saatika fēnixin 5 -mallista?
fēnix 6 on ehdottomasti edistyksellisempi. Kannattaa katsoa kunkin tuotteen kohdalta vertailutaulukot ja uutuusominaisuustaulukot, niin saa paremman käsityksen laitteen ominaisuuskavalkadista. Nämä kiakki lisämateriaalit löytyvät, kun klikkaat tuotteen kuvaa.

Muuten siis teknisten ominaisuuksien puolesta kaikki fēnix 6:set ovat monipuolisia sporttiälykelloja, joiden ero on seuraava:
• 6 Sapphire (normikokoinen kello safiirilasilla 1.3" )
• 6S Sapphire (siromman kokoinen kello safiirilasilla 1.2")
• 6X Sapphire (järeämmän kokoinen kello safiirilasilla 1.4". Laitteessa on myös inasen verran enemmän tehoa)
• 6X Pro Solar (Samankokoinen ja -oloinen kuin ylläoleva, mutta lasi toimii itsessään myös aurinkokennona)

Garmin Fenix 6 Sapphire

fēnix 6 -sarja sisältää uuden sukupolven edistyksellisiä GPS-älykelloja urheiluun ja ulkoiluun. Urheilijoiden ja seikkailijoiden k...
Hinta 849.00 €

Garmin Fenix 6S Sapphire

fēnix 6 -sarja sisältää uuden sukupolven edistyksellisiä GPS-älykelloja urheiluun ja ulkoiluun. Urheilijoiden ja seikkailijoiden k...
Hinta 849.00 €

Garmin Fenix 6X Sapphire

Riko rajoja ja tutustu uusiin haasteisiin samalla, kun lisäät harjoituksiisi esimerkiksi karttoja, musiikkia ja älykkään tahtisuun...
Hinta 899.00 €

Garmin Fenix 6X Pro Solar

fēnix 6 -sarja sisältää uuden sukupolven edistyksellisiä GPS-älykelloja urheiluun ja ulkoiluun. Urheilijoiden ja seikkailijoiden k...
Hinta 999.00 €
Nuku yö ulkona & Suomen luonnon päivä
Lauantaina, 31.8.2019

Suomen Latu haastaa neljännen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 31.8.2019.
Majoitteeksi kelpaa mikä vaan, tai ole vaikka ilman! Mielestämme tässä ollaan niin hyvällä asialla ja idealla liikenteessä, että halutaan osaltamme olla mukana jelppimässä ainakin nyt majoitteiden ja majoitetarvikkeiden osalta: pistettiin melkeinpä kaikki telttahommat, -tarvikkeet, majat ja niihin rinnastettavat varusteet vaihtelevalla aleprossalla kehiin. Edellä mainitut ovat siis joko hyvässä, tai erittäin hyvässä alessa.

Näitä tarjouksia voi hyödyntää kesän loppuun saakka, eli 1.9.2019 kampis loppuu.
Koko viikonlopun kerkiää siis vielä majoitekaupoille!Siitä sitten vaan nauttimaan elokuun viimeisistä tunnelmista ulkoillen. Mikäpäs sen parempi tapa herätä syyskuuhun 2019 kuin ulkoa, raikkaaseen ilmaan.
Mukavaa loppuviikkoa ja elokuun 2019 loppua.

Ensi viikkoon taas uusin kujein, olihan tässäkin jo aika paljon sulateltavaa.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]