Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Urheilukellot‪» Garmin‪» Fenix 6‪»

Garmin Fenix 6X Pro Solar

Garmin Fenix 6X Pro Solar

Garmin Fenix 6X Pro Solar
Garmin Fenix 6X Pro Solar
Garmin Fenix 6X Pro Solar

Hinta
750,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Väri
Carbon Gray DLC w/ Black Band
Varastossa


Väri: Carbon Gray DLC w/ Black Band

Myymälä (Helsinki)hyllyssä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Tilauskoodi
010-02157-21
Viivakoodi
753759232641
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Pyöräily, 20


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
fēnix 6 -sarja sisältää uuden sukupolven edistyksellisiä GPS-älykelloja urheiluun ja ulkoiluun. Urheilijoiden ja seikkailijoiden kokemusten pohjalta suunniteltu fēnix 6 auttaa ylittämään rajoja ja asettamaan uusia tavoitteita. Tyylikkäässä ja suorituskykyisessä fēnix 6 -kellosarjassa on useita kellokokoja, erilaisia pintamateriaaleja, uusinta teknologiaa hyödyntäviä ominaisuuksia sekä selkeästi aiempaa parempi akunkesto. Kestävät, teknisillä toiminnoilla varustetut kellot on suunniteltu kaikkiin haasteisiin ja aktiiviseen elämäntapaan. Laitteissa on mm. parannettu sykeanturi, Pulse Ox, navigointianturit, sisäiset lajiprofiilit, uusi virrankulutuksen hallintatoiminto, yksityiskohtaiset suoritustiedot, lähimaksu, älykkäät ilmoitukset. Ulkoilmakäyttöön optimoiduissa kelloissa on terävä ja tarkka näyttö, jonka koko on 1.2 tuumaa fēnix 6S:ssä, 1.3 tuumaa fēnix 6:ssa (18% suurempi kuin aiemmissa fēnix -malleissa) ja 1.4 tuumaa fēnix 6X:ssä (36% suurempi kuin aiemmissa fēnix -malleissa).

Ensimmäisessä aurinkolatauksella varustetussa Garmin GPS-kellossa, fēnix 6X Pro Solar -mallissa, on auringonvalolla latautuva Power Glass™ -kellolasi, joka pidentää akunkestoa aurinkoenergian avulla. Käyttäjän on helppo tarkistaa aurinkoenergian keräystä koskevat tiedot fēnix -kellon näytöltä. fēnix 6X Pro Solar -kellon akku kestää älykellotilassa 21 päivää + 3 lisäpäivää aurinkolatausominaisuuksia hyödynnettäessä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 100 x 100 mm.


Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Levon seuranta
Kyllä


Mallisto
Garmin Fenix


Soveltuvuus
Golf, hiihto, juoksu, kalastus, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, melontalajit, metsästys, pyöräily, Seikkailu, triathlon, uinti, Veneily


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus


Paino
0,3 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,29 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.2.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kello on ollut minulla nyt muutaman viikon ja toistaiseksi olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Edistyneet harjoittelumittarit ovat todella hyödyllisiä ja suurelta näytöltä voit lukea karttoja hienosti (ei tietenkään ole puhelimen näyttö tai GPS-käsilaite), mutta kartan selaaminen voi olla hankalaa. Mitä en ole vielä päässyt testaamaan, on aurinkoenergian toimivuus, koska täällä ei ole aurinko paistanut ollenkaan, mutta ehkä kesällä!
Ilkka A. vahvistettu ostaja, 11.4.2020
Yleisarvosana
Etsin uskolliselle Suunnon Ambit3 Peak urheilukellolleni korvaajaa pitkille ultramatkoille. Pelkäsin isoksi ja painavaksi, mutta kello osoittautui Suuntoa pienemmäksi ja kevyemmäksi. Fyysisesti laadukkaan tuntuinen ja miellyttävä ranteeseen. Näyttö on selkeä ja napit ovat toimineet. Yksi tärkein kriteerini oli akunkesto. No sitä todella sain. Käytän kelloa pääasiassa vain urheillessa ja kun asetukset laittaa sopivasti täyttyy luvattu 60h akunkesto (täysi GPS-tarkkuus). Aurinkopaneelin hyötyä en pysty vielä kommentoimaan, mutta sensorit ainakin reagoivat aurinkoon. En tosin odotakaan mitään suuria mullistuksia tämän myötä, mutta toisinaan pienikin hidastuminen akunkulutukseen on tervetullutta kun ollaan liikkeella useampi päivä. Firmware piti päivittää heti alkuun ja sen kanssa piti hieman renkata. Onneksi uusi FW samalla paransi GPS-tarkkuutta ja akunkestoa. Tämä softapuoli tuntuu olevan lähes joka valmistalla se ongelma-alue. En käytä musiikkia kellossani joten se puoli on tuntematon. GPS on riittävän tarkka. Suunto Ambit3 Peak oli tarkempi ja etenkin hankalassa ja puustoisessa maastossa. Montaa metriä jälki ei heitä, mutta kumuloituuhan tämä matkan aikana. GPS-signaali löytyy nopeasti ja ainakaan toistaiseksi ei ole katkeillut. Kartat ovat OK-tasoisia, mutta melko hitaita. Valmiiksi ladatun reitin navigointi onnistuu kyllä hyvin. Rannesykemittaus yllättävän tarkka. Tein paljon testauksia tämän kanssa kahdella kellolla. Syketasot nousevat ja laskevat viiveellä, mutta näyttävät melko tarkasti oikeaa tasoa. Ongelmaksi muodostuu etenkin pitkillä suorituksilla kellon liikkuminen ranteessa. Käytän rintaremmiä silloin kun tarvitaan tarkempaa seurantaa. Kallis kello, mutta vakuuttavan oloinen kun sai asetukset mieleisikseen. Jollei softapuolella mennä hölmöilemään Garminilla, niin vaikuttaa luotettavalta laitteelta. Olen tyytyväinen ostokseeni.
Leo P. vahvistettu ostaja, 31.3.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin tyytyväinen uuteen kellooni. Tilasi tuotteen Ahvenanmaalle, Monsin rajan yli, ja yhteydenpito Varuste.netin kanssa sujui hyvin.
Niko L. vahvistettu ostaja, 28.1.2020
Yleisarvosana
Täydellinen! Ei voi olla parempaa! Suosittelen lämpimästi kaikille!
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Garmin: Introducing the fēnix 6 series
Garmin Fenix 6 Review: 16 New Things To Know (Base/Pro/Solar)

Katso myös