Shimano


Shimanon vapavalikoimasta löytyy erinomainen vaihtoehto kaikkeen kalastukseen ja kaikille kalastajille. Jokaisessa Shimanon hiilikuituvavassa kulminoituu kokemus kalastavan maailman ymmärrys yhdistettynä kautta maailman tunnettuun vavanrakennustaitoon ja teknologisiin innovaatioihin.

Moniosaiset vavat
Normark-käyttöturva kattaa 3 vuoden ajan Normark Suomi Oy:n maahantuoman Shimanon moniosaisen vavan kaikki vahingot yhden kerran sen ensimmäiselle omistajalle, myös käyttövirheestä johtuvat vahingot. Tämän jälkeen käyttöturva korvaa materiaali- ja valmistusvirheet käyttöturva-ajan loppuun asti.

Teleskooppivavat
Normark-käyttöturva kattaa 1 vuoden ajan Normark Suomi Oy:n maahantuoman Shimano-televavan vavan kaikki vahingot yhden kerran sen ensimmäiselle omistajalle, myös käyttövirheestä johtuvat vahingot. Tämän
jälkeen käyttöturva korvaa materiaali- ja valmistusvirheet käyttöturva-ajan loppuun asti.

Shimano on tunnetaan erityisesti teknisestä osaamisestaan, innovatiivisesta tuotesuunnittelustaan sekä laadukkaasta tuotannostaan.

Nykypäivinä Shimanon vahvuuksiksi nousee myös kaksi asiaa jotka Shimanolle ovat itsestään selvyyksiä mutta joita harvalla kilpailijalla enää on.

1. Oma tuotekehitys

Intohimo kalastukseen saa kehittämään uusia ideoita kalastukseen ja välineisiin. Oma tuotekehitys mahdollistaa ideoihin pohjautuvien teknisten ratkaisujen ja ominaisuuksien kehittämisen toimiviksi tuotteiksi. Tämä on ainoa kehittää kalastusta ja kalastusvälineitä.

2. Oma tuotanto

Kaikki Shimano-merkkiset hyrrä- ja haspelikelat valmistetaan tehtaissa joiden katolla lukee ylpeästi ”SHIMANO”. Kun oma tuotanto yhdistetään japanilaiseen laadunvalvontaan, tuloksena on tasalaatuisia tuotteita.

Tämän vuoksi Shimano-kelat ovat tunnettuja laadustaan ja monista tinkimättömällä ammattitaidolla luoduista ominaisuuksista, joissa Shimano on täysin omalla tasollaan kilpailijoihinsa verrattuna. Siksi kaikki Shimano-kelat ovat luotettavia ja käyttövarmoja valintoja.

www.normark.fi/

Tuotemerkin kaikki tuotteet