Zero Point


Zero Point -nimi perustuu ajatukseen, että työmme alkaa joka päivä uudelleen. Ei alusta, vaan siitä, missä olemme juuri tällä hetkellä. Uskomme rehellisyyteen itseämme kohtaan, menneisyyden kunnioittamiseen, työskentelemiseen tulevaisuutta varten sekä tarttumiseen joka hetkeen.


Zero Point perustettiin vuonna 2009 Jyväskylässä. Heti ensimmäisestä päivästä, meidän zero pointistamme, tavoitteemme on ollut tarjota jokaiselle urheilijalle parhaat mahdolliset tuotteet. Pääsemme tavoitteeseemme uskomalla vahvaan tuotemerkkimme, jatkuvaan panostamiseen laatuun sekä asiakkailtamme saamaamme palautteeseen.


Meillä on erittäin vahva tutkimus- ja tuotekehitys, joka tekee tiivistä yhteistyötä yliopistojen, high-tech -yritysten sekä urheilun ja lääketieteen ammattilaisten kanssa jo tuotteen varhaisessa kehitysvaiheessa.


Zero Pointin vahvin ase merkin tunnettuuden rakentamisessa ovat tuotteitamme käyttävät urheilijat ja kuntoilijat. Meillä on vaikuttava tiimi erittäin useiden lajien urheilijoita ja heiltä saamamme palaute ja näkyvyys muodostavat brändimme rakentamisen selkärangan.


Päästäkseen pitkälle, jalustan tulee olla tukeva ja hyvin rakennettu. Meidän pitää luoda jotain uniikkia. Me uskomme siihen, mitä olemme jo tehneet ja mitä tulemme tekemään tulevaisuudessa.


Feel it real – tavoitteemme on tarjota ainutlaatuinen kokemus ja auttaa urheilijoita saavuttamaan todellinen potentiaalinsa aidon kompression avulla.zpcompression.com/